AFIP fördömer Vayo Business för påstådda pyramidspel

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Vayo Business anklagas för att ha lurat investerare pyramidspel med kryptovalutor.

Jag går i affärer

AFIP (Federal Administration of Public Revenues, i Argentina) har fördömt Vayo Business för ett påstått pyramidspel på kryptovalutamarknaden. Undersökningen genomfördes efter att ha mottagit flera klagomål från investerare som berörs av bolaget.

Vayo Business, ett investeringsbolag för kryptovaluta, har anklagats för att vilseleda sina kunder genom att lova hög avkastning på kort sikt. Investerare leddes till att sätta in stora summor pengar, med löfte om vinst på kort tid. Det visade sig dock att företaget inte hade möjlighet att hålla dessa löften och istället använt pengar från nya investerare för att betala gamla, genererar ett pyramidbedrägerischema.

AFIP har vidtagit rättsliga åtgärder mot Vayo Business och arbetar för att få tillbaka de pengar som investerarna förlorat. Berörda kunder får hjälp att lämna in klagomål och få juridisk rådgivning. Kryptovalutainvesterare rekommenderas att vara vaksam och vidta försiktighetsåtgärder när de väljer ett investeringsbolag, noggrant undersöka deras rykte och rutiner innan de sätter in sina pengar.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *