Bux mäklare

Kommentarer till AFXBIT

I denna avdelning vi analyserar mäklaren AFXBIT, är en kryptovalutamäklare (som vi antar, de handlar som CFD, eftersom de inte specificerar det någonstans). Rekommenderas AFXBIT verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Även om AFXBIT-webbplatsen är på spanska, eftersom översättningen är fel eller förvirrande, har vi beslutat att göra granskningen med hänsyn till den engelska versionen av AFXBIT-webbplatsen

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: nämner inte var den är baserad.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom AFXBIT inte nämner absolut något om någon reglering, tyder allt på att det är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AFXBIT, vi noterar att det erbjuder 6 typer av konton: Basic-kontot, Silver-kontot, guldkontot, Premium-kontot, VIP-kontot och lyxkontot.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $ 200, gratis utbildning, personlig kontohanterare, tillgång till AFXBIT-plattformen, popup-varningar.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 3.000, gratis utbildning, personlig kontohanterare, tillgång till AFXBIT-plattformen, popup-varningar.

Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 10.000 1, inga provisioner, hävstång upp till 30:50, marknadsekonomi, maximal volym per position på XNUMX partier, gratis webinarier.

Premiumkonto: Minsta 30.000 1 $ första insättning, inga provisioner, upp till 30:50 hävstång, marknadskörning, maximal volym per position på XNUMX partier, gratis webbseminarier, personlig kundtjänst.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 50.000 1, inga provisioner, hävstång upp till 30:50, marknadsekonomi, maximal volym per position på XNUMX partier, gratis webinarier, personlig kundtjänst, expressuttag, snabbare servrar att handla.

LUXURY-konto: Minsta initiala insättning på $ 100.000, mer information, kontakta din kontoansvarige på AFXBIT.

Du kan se ännu fler funktioner om AFXBIT-mäklarkontotyperna (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

AFXBIT kontotyper
AFXBIT kontotyper

den plattformar att fungera som AFXBIT erbjuder är: vi tror att AFXBIT: s egna (eftersom de inte specificerar det).

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AFXBIT tillhandahåller på sin webbplats.

AFXBIT webbplats
AFXBIT webbplats

AFXBIT ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: Grundläggande förklaring om kryptovalutor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om AFXBIT

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: afxbit.com

Telefonnummer44 (203) 393-5637

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning av AFXBIT <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att AFXBIT-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de ger väldigt lite information om dem, de nämner inte var de är baserade, de verkar vara ett oreglerat företag, de nämner inte vilket företag de tillhör Dessutom har vi inte kunnat hitta andra betyg eller recensioner om AFXBIT på internet, vilket skulle indikera att det är ett "nytt" företag.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om AFXBIT? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

10 kommentarer om «AFXBIT: Betyg och kommentarer»

 1. mariana svar

  Underteckna denna framställning för att försöka avsluta de finansiella strandbarerna och få tillbaka pengarna
  ändra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

 2. Luis G. svar

  De ringde mig för några dagar sedan, efter att ha granskat sidan kan jag säga att det är 100% bluff:
  - Det nämner inte platsen och har inget som företagspolicy, som säger att de är bedragare och inte en seriös mäklare
  - de är inte anslutna till någon bank eller någon annan betalningsmetod: den tydligaste indikationen på att det är en bluff eftersom ingen enhet ville samarbeta med dem
  - telefonnummer finns inte.
  Sammanfattningsvis indikerar bristen på information på sidan och bristen på professionalism hos både sidan och dess agenter som ringer till mig varje dag att det är 100% bluff.

  Med vänliga hälsningar,
  Luis.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med AFXBIT med oss, vet du hur de fick ditt telefonnummer?

   Hälsningar.

 3. Joel M. svar

  Svindla! Var mycket försiktig med det bandet av tjuvar, jag rekommenderar det inte.
  Om några dagar kommer jag att publicera en video om den här mäklaren och hans tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joel, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med AFXBIT med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget? Berätta mer om din erfarenhet av detta företag.

   Hälsningar.

 4. Javier Sentis Calderon svar

  Kan du hjälpa mig med den fråga som jag ställer dig i slutet av min kommentar? Kan jag avbryta överföringen från min bank?
  Finns det ett effektivt sätt att rapportera det?

 5. Javier Sentis Calderon svar

  God morgon. Jag tror att jag har blivit lurad av ett företag som heter AFXBIT (afxbit.com). Enligt personen som ringde mig är de verksamma från London. Har du referenser från detta företag? För ungefär en månad sedan var jag övertygad om att öppna ett konto med € 1000 med ett löfte om att jag kunde göra uttag varje vecka och antingen från vinsten eller från det tillgängliga kapitalet vid den tiden. När jag har gjort insättningen har de slutat ringa mig och svarar inte på mina mejl. Det enda kontaktmeddelandet är en generisk ([e-postskyddad]), som då och då svarar att min ansökan har behandlats.
  Dessutom har jag aldrig sett de € 1000 registrerade på mitt konto. För ungefär 15 dagar sedan ringde de mig för att berätta att transaktionen inte kunde slutföras eftersom de saknade vissa krav (en kopia av mitt kort, som täckte några nummer, min identifikation, ett kvitto på mitt namn och ett formulär att fylla i, som aldrig kom). Trots att jag skickar ett mejl dagligen får jag inte svar.
  Om det är sant att transaktionen inte kunde genomföras förstår jag att pengarna kommer att vara i "limbo". Om så är fallet, kan jag försöka avbryta överföringen från min bank? Om inte, hur kan jag agera?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med AFXBIT med oss, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget? Du kan prata med din bank om överföringen för att avbryta den. Om dem, om du tror att de inte har varit rättvisa mot dig (som du anger i din erfarenhet) bör du kontakta det finansiella tillsynsorganet i ditt land, var kommer du ifrån?

   Hälsningar.

    • Rekommenderade mäklare svar

     I så fall, om du tror att de inte var rättvisa mot dig, skulle du kunna kontakta CNMV, Spansk finansiell tillsynsmyndighet.

     Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.