Annonsera med oss

Kommentarer till AFXBIT

I denna avdelning vi analyserar mÀklaren AFXBIT, Àr en kryptovalutamÀklare (som vi antar, de handlar som CFD, eftersom de inte specificerar det nÄgonstans). Rekommenderas AFXBIT verkligen att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Även om AFXBIT-webbplatsen Ă€r pĂ„ spanska, eftersom översĂ€ttningen Ă€r fel eller förvirrande, har vi beslutat att göra granskningen med hĂ€nsyn till den engelska versionen av AFXBIT-webbplatsen

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att ha bas i: nÀmner inte var den Àr baserad.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom AFXBIT inte nĂ€mner absolut nĂ„got om nĂ„gon reglering, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AFXBIT, vi noterar att det erbjuder 6 typer av konton: Basic-kontot, Silver-kontot, guldkontot, Premium-kontot, VIP-kontot och lyxkontot.

GrundlÀggande konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 200, gratis utbildning, personlig kontohanterare, tillgÄng till AFXBIT-plattformen, popup-varningar.

Silverkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 3.000, gratis utbildning, personlig kontohanterare, tillgÄng till AFXBIT-plattformen, popup-varningar.

Guldkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000 1, inga provisioner, hÀvstÄng upp till 30:50, marknadsekonomi, maximal volym per position pÄ XNUMX partier, gratis webinarier.

Premiumkonto: Minsta 30.000 1 $ första insÀttning, inga provisioner, upp till 30:50 hÀvstÄng, marknadskörning, maximal volym per position pÄ XNUMX partier, gratis webbseminarier, personlig kundtjÀnst.

VIP-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000 1, inga provisioner, hÀvstÄng upp till 30:50, marknadsekonomi, maximal volym per position pÄ XNUMX partier, gratis webinarier, personlig kundtjÀnst, expressuttag, snabbare servrar att handla.

LUXURY-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000, mer information, kontakta din kontoansvarige pÄ AFXBIT.

Du kan se Ànnu fler funktioner om AFXBIT-mÀklarkontotyperna (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

AFXBIT kontotyper
AFXBIT kontotyper

den plattformar att fungera som AFXBIT erbjuder Àr: vi tror att AFXBIT: s egna (eftersom de inte specificerar det).

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som AFXBIT tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

AFXBIT webbplats
AFXBIT webbplats

AFXBIT ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: GrundlÀggande förklaring om kryptovalutor, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om AFXBIT

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: afxbit.com

Telefonnummer: 44 (203) 393-5637

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning av AFXBIT <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att AFXBIT-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: de ger vÀldigt lite information om dem, de nÀmner inte var de Àr baserade, de verkar vara ett oreglerat företag, de nÀmner inte vilket företag de tillhör Dessutom har vi inte kunnat hitta andra betyg eller recensioner om AFXBIT pÄ internet, vilket skulle indikera att det Àr ett "nytt" företag.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om AFXBIT? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

10 kommentarer om «AFXBIT: Betyg och kommentarer»

 1. mariana svar

  Underteckna denna framstÀllning för att försöka avsluta de finansiella strandbarerna och fÄ tillbaka pengarna
  Àndra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

 2. Luis G. svar

  De ringde mig för nÄgra dagar sedan, efter att ha granskat sidan kan jag sÀga att det Àr 100% bluff:
  - Det nÀmner inte platsen och har inget som företagspolicy, som sÀger att de Àr bedragare och inte en seriös mÀklare
  - de Àr inte anslutna till nÄgon bank eller nÄgon annan betalningsmetod: den tydligaste indikationen pÄ att det Àr en bluff eftersom ingen enhet ville samarbeta med dem
  - telefonnummer finns inte.
  Sammanfattningsvis indikerar bristen pÄ information pÄ sidan och bristen pÄ professionalism hos bÄde sidan och dess agenter som ringer till mig varje dag att det Àr 100% bluff.

  Med vÀnliga hÀlsningar,
  Luis.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med AFXBIT med oss, vet du hur de fick ditt telefonnummer?

   HĂ€lsningar.

 3. Joel M. svar

  Svindla! Var mycket försiktig med det bandet av tjuvar, jag rekommenderar det inte.
  Om nÄgra dagar kommer jag att publicera en video om den hÀr mÀklaren och hans tjuvar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Joel, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med AFXBIT med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget? BerÀtta mer om din erfarenhet av detta företag.

   HĂ€lsningar.

 4. Javier SentĂ­s CalderĂłn svar

  Kan du hjÀlpa mig med den frÄga som jag stÀller dig i slutet av min kommentar? Kan jag avbryta överföringen frÄn min bank?
  Finns det ett effektivt sÀtt att rapportera det?

 5. Javier SentĂ­s CalderĂłn svar

  God morgon. Jag tror att jag har blivit lurad av ett företag som heter AFXBIT (afxbit.com). Enligt personen som ringde mig Ă€r de verksamma frĂ„n London. Har du referenser frĂ„n detta företag? För ungefĂ€r en mĂ„nad sedan var jag övertygad om att öppna ett konto med € 1000 med ett löfte om att jag kunde göra uttag varje vecka och antingen frĂ„n vinsten eller frĂ„n det tillgĂ€ngliga kapitalet vid den tiden. NĂ€r jag har gjort insĂ€ttningen har de slutat ringa mig och svarar inte pĂ„ mina mejl. Det enda kontaktmeddelandet Ă€r en generisk ([e-postskyddad]), som dĂ„ och dĂ„ svarar att min ansökan har behandlats.
  Dessutom har jag aldrig sett de € 1000 registrerade pĂ„ mitt konto. För ungefĂ€r 15 dagar sedan ringde de mig för att berĂ€tta att transaktionen inte kunde slutföras eftersom de saknade vissa krav (en kopia av mitt kort, som tĂ€ckte nĂ„gra nummer, min identifikation, ett kvitto pĂ„ mitt namn och ett formulĂ€r att fylla i, som aldrig kom). Trots att jag skickar ett mejl dagligen fĂ„r jag inte svar.
  Om det Àr sant att transaktionen inte kunde genomföras förstÄr jag att pengarna kommer att vara i "limbo". Om sÄ Àr fallet, kan jag försöka avbryta överföringen frÄn min bank? Om inte, hur kan jag agera?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med AFXBIT med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget? Du kan prata med din bank om överföringen för att avbryta den. Om dem, om du tror att de inte har varit rÀttvisa mot dig (som du anger i din erfarenhet) bör du kontakta det finansiella tillsynsorganet i ditt land, var kommer du ifrÄn?

   HĂ€lsningar.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     I sÄ fall, om du tror att de inte var rÀttvisa mot dig, skulle du kunna kontakta CNMV, Spansk finansiell tillsynsmyndighet.

     HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *