Kommentarer till AGMarkets

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren AGMarket (även kallad agmarkets.co), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen AGMarket för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar AGMarket. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

När det gäller hans läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att äga reglering, så vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AGMarket, vi noterar att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Easy Start-konto, Trader-konto, Pro Trader-konto, Premium-konto, Lux-konto och Real-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Enkelt startkonto: minsta insättning på $250, upp till 25% bonus, gratissignaler i en vecka, handelssignaler för en dag, mikropartihandel, algoritmhandel, kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, grundläggande utbildning.

Handelskonto: minsta insättning på $1.000, upp till 50% bonus, 3 handelssignaler per dag, mikropartihandel, individuell kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, avancerad utbildning.

Pro Trader-konto: minsta insättning på $5.000, 30% fasta och flytande spreadar, upp till 75% bonus, 5 handelssignaler per dag, mikrolotthandel, individuell kontoansvarig 24/7, riskhanteringsseminarium, 30% kontoförsäkring.

Premiumkonto: minsta insättning på $20.000, 45% fast och flytande marginal, upp till 100% bonus, 10 handelssignaler per dag, individuell kontoansvarig 24/7, VIP personlig analytiker, VIP-signaler, riskhanteringsseminarium, kontoförsäkring 45%.

Lux-konto: minsta insättning på $50.000, upp till 100% bonus, 20 handelssignaler per dag, individuell kontoansvarig 24/7, VIP personlig chef, VIP-signaler, riskhanteringsseminarium, 60% kontoförsäkring.

Verkligt konto: minsta insättning på $100.000, upp till 100% bonus, 30 handelssignaler per dag, individuell kontoansvarig 24/7, VIP personlig chef, VIP-signaler, riskhanteringsseminarium, 75% kontoförsäkring.

AGMarkets kontotyper
AGMarket kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som AGMarket erbjuder är: egen plattform (AGMarket).

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AGMarket tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

AGMarkets webbplats
AGMarkets webbplats

AGMarket ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av AGMarkets finansiella produkter, förklaring av några grundläggande begrepp om investeringsvärlden, FAQ-avsnitt, ordlista, några utbildningsvideor, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om AGMarknad |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: agmarkets.co

Telefonnummer: +44-203-318-30-77

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på AGMarknad <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att AGMarket-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den egentligen är baserad; den spanska tillsynsmyndigheten CNMV och den engelska tillsynsmyndigheten FCA har markerat AGMarket som en ekonomisk chiringuito. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade BaFin AGMarknad till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning July️ juli 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om AGMarket? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «AGMarket (absolut global marknad): Betyg och kommentarer»

 1. JesusCr svar

  Detta företag betalar inte. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JesúsCr, tack för att du skrev om AGMarket (Absolute Global Market). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.