Bux mäklare

AgricoXQ Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren AgricoXQ (även kallad agricoxq.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen AgricoXQ för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om AgricoXQ ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är AgricoXQ ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: det nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AgricoXQ, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på € 250, rdaglig marknadsöversyn, handelssignaler, gratis e-bok, chattstöd online, hävstång: upp till 1: 100.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 5.000, rdaglig marknadsöversyn, handelssignaler, bonus upp till 25%, gratis e-bok, onlinechattstöd, hävstång: upp till 1: 200.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 20.000, rdaglig marknadsöversyn, handelssignaler, bonus upp till 50%, gratis e-bok, hanterat konto, onlinechattstöd, hävstång: upp till 1: 300.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 50.000, rdaglig marknadsöversyn, handelssignaler, bonus upp till 100%, premiumhandelshändelser, låga spreadar, gratis e-bok, hanterat konto, onlinechattstöd, hävstång: upp till 1: 300.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på € 100.000, rdaglig marknadsöversyn, handelssignaler, bonus upp till 150%, premiumhandelshändelser, låga spreadar, gratis e-bok, hanterat konto, onlinechattstöd, hävstång: upp till 1: 400.

VIP-konto: minsta initiala insättning på € 250.000, rdaglig marknadsöversyn, handelssignaler, bonus upp till 150%, premiumhandelshändelser, minimimarginaler, gratis e-bok, hanterat konto, onlinechattstöd, hävstång: upp till 1: 400.

AgricoXQ-kontotyper
AgricoXQ kontotyper (1)
AgricoXQ-kontotyper
AgricoXQ kontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y klicka här för att se bild 2 i full storlek.

La plattform att fungera som AgricoXQ erbjuder är: plattform AgricoXQ onlinehandlare.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AgricoXQ tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

AgricoXQ webbplats
AgricoXQ webbplats

AgricoXQ ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om AgricoXQ 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: agricoxq.com

📞 Telefonnummer: + 442035369402

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar AgricoXQ. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på AgricoXQ <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AgricoXQ är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet. Dessutom, när vi letar efter recensioner om AgricoXQ hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade FMA (Österrike) AgricoXQ till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA arbil 2022 varning ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om AgricoXQ? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «AgricoXQ: Betyg och kommentarer»

 1. Mirco svar

  Ciao.Io ho investerade 5000 € med Agricoxq.Ho guadagnato 1000 € och när ho voluto ritirarli upptäcker min hanno att essendo
  Huvudkontor i Inghilterra, per sbloccare quei soldi devopare il 26% di tasse, cioè altri € 1560 per sbloccare i 6000.ho capito che mi hanno truffato… ..Cosa ne dite? Grazie

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mirco, tack så mycket för att du kommenterar AgricoXQ. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Carlos svar

  De vill inte returnera mina pengar, hur kan jag få tillbaka dem? Hoppas uppriktigt på ditt svar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du kommenterade AgricoXQ. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte riktig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan säga att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.