✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget AIFMD är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om AIFMD och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsaifmd.info
???? företagetOmnämnt
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOkänd
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 05 februari 2024
FöretagstypBlockchain-baserad handelsplattform

Företag: AIFMD nämner inte vilket företag den tillhör.

plats: AIFMD nämner inte företagets placering.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är AIFMD?

AIFMD-plattformen är en blockchain-baserad handelsplattform som presenterar sig som offentlig och öppen källkod, med hjälp av DPOS-algoritmen för konsensus. Den erbjuder funktioner som kvalitetsanalys, omedelbar exekvering, nya handelsverktyg och en professionell ekonomisk kalender, med mer än 200 tillgångar i 5 grupper. Men som vi kommer att se senare är det viktigt att ha det i åtanke har rapporterats av BaFin för drift utan vederbörligt tillstånd.

Kontotyper

Plattformen erbjuder 4 olika konton för att utföra operationer:

Information på webben

aifmd webbplats 1

Här presenterar vi en skärmdump av AIFMD:s webbplats, som är aifmd.info. Fångsten gjordes i APRIL 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

– Vi har inte hittat telefonnummer.

– Vi har inte hittat mejl.

AIFMD-förordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? AIFMD slutlig bedömning ????

Efter att ha granskat AIFMD, en blockchain-baserad handelsplattform, har vi identifierat flera viktiga aspekter som investerare bör överväga innan de engagerar sig i detta företag.

Även om AIFMD presenterar sig som en öppen och transparent blockchain-baserad plattform är det viktigt att notera att företagets faktiska placering är okänd. Dessutom har vi funnit att webbplatsen har rapporterats av Tysklands tillsynsorgan, BaFin, vilket väcker allvarliga frågor om dess legitimitet och tillförlitlighet.

Dessutom är AIFMD oreglerad, vilket innebär att den inte är föremål för den tillsyn som krävs för att säkerställa investerarskydd. Brist på reglering är en viktig röd flagga och kan lämna investerare utsatta för potentiellt riskfyllda eller bedrägliga metoder.

Även om AIFMD erbjuder en mängd olika handelsverktyg och resurser, inklusive kvalitetsanalys, omedelbar exekvering och över 200 tillgångar i 5 pooler, väcker bristen på transparens och reglering allvarliga farhågor om plattformens säkerhet och tillförlitlighet.

Kort sagt, trots AIFMD:s påståenden om dess innovativa plattform och stabila gemenskap, är riskerna förknippade med dess bristande reglering och whistleblowing från BaFin för betydande för att ignoreras.

Från laget av Rekommenderade mäklare, rekommenderar vi starkt att du undviker AIFMD och letar efter säkrare och mer pålitliga alternativ för handel på kryptovalutamarknaden. Skyddet av dina investeringar och din ekonomiska säkerhet är av yttersta vikt för oss.

uppdateringar

AIFMD nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
April 2024Klagomål mot AIFMD BaFin finansiell regulator
juni 2024Klagomål mot AIFMD finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati-id=””]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med AIFMD.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av AIFMD

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar AIFMD

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till AIFMD?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera AIFMD?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är AIFMD pålitlig?

Nej, AIFMD är inte alls tillförlitlig. Med brist på registrerad plats, falska adresser, bristande reglering, mycket negativt betyg, återkommande problem med uttag av pengar och rapportering av BaFin, är det tillrådligt att undvika denna plattform. Leta efter mer transparenta och säkra alternativ för att skydda din investering. Investera med extrem försiktighet och välj plattformar med bevisad finansiell integritet!

Hur får man tillbaka pengar från AIFMD?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «AIFMD: OPINION OCH KOMMENTARER – ÄR DET EN BLEDREG?»

 1. david gomez svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DavidGomez, tack för att du skrev om AIFMD. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *