I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du ska INTE investera i Avanza. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Avanza och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsaim-capitaltrades.online
???? företagetAvancerad innovationsmarknad
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress207 Batchley Road, Redditch, Storbritannien

⚠️ Avanza ägs av företaget Avanza Innovation Market ligger i Storbritannien, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Avanza erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Förhandswebbplats

Avanza ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter som den erbjuder, ett utbildningsavsnitt, livediagram, personliga upplevelser, marknadsnyheter men på engelska, ekonomisk kalender också på engelska, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • + 44-3454-5678-77

???? Slutlig utvärdering av Avanza ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Avanza.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Avanza:

datumUppdatering – nyheter
September 2022 Avanza hävdar att de är lokaliserade och reglerade i Storbritannien, denna information är en lögn.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Advance? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Avanza.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Avanza

Hur man rapporterar Avanza

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera till Avanza?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Avanza en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Avanza är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Avanza pålitlig?

Nej. Avanza är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Avanza?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Avanza?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Advance en bluff? 2023 recensioner»

 1. Luca svar

  Plattformen stal mina pengar, hur får jag tillbaka dem?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luca, tack för att du skrev om Avanza. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.