Kommentarer till Airbit Club

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren AirBit Club (även kallad airbitclub.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas AirBit Club verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar AirBit Club. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: de nämner det inte.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AirBit Club, vi noterar att sidan inte ger information om att ha olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som AirBit Club erbjuder är: de nämner det inte, vi tror att de använder Airbit Clubs egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AirBit Club tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Airbit Club webbplats
AirBit Club webbplats

AirBit Club tillhandahåller inte hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om AirBit Club |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: airbitclub.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på AirBit Club <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AirBit Club är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var de arbetar från, när vi letade efter recensioner om AirBit Club hittade vi inte ett stort antal negativa recensioner och kommentarer. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet: i juni 2020 CONSOB läggs till airbit-klubb till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom SBS AirBit Club till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till SBS juli 2021 Varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Airbit Club? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «AirBit Club: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej OBS! Det är en PYRAMIDAL ELLER PONZI SCHEME bluff. Tack för att du frågade om AirBit Club. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De har redan fördömts av internationella finansiella tillsynsmyndigheter som CONSOB (Italian Financial Regulator) (se CONSOB-länk) och även av SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS -länk).

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.