✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget AIstrategyoption är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om AIstrategyoption och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsaistrategyoption.com
???? företaget*Nämner att vara en del av AIstrategyoption LTD
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 6595 Boles Road Johns Creek, GA 3009, USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-07-19
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Det påstådda ägandet av AIstrategyoption av AIstrategyoption LTD väcker frågor om äktheten och trovärdigheten hos denna relation på det finansiella området.

Plats: ⚠️ Även om företaget anger att det är baserat i USA, finns det betydande tvivel om äktheten av denna information.

Vi har kommit fram till att det finns flera egenskaper hos detta företag som orsakar oss oro.

Vad är AIstrategioption?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det AIstrategyoption är en: mäklare kryptovaluta.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

aistrategyoption webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av AIstrategyoptions webbplats, som är aistrategyoption.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +1 512 ​​403 8034

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av AI-strategialternativ

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är extremt oroande; Den ger ingen information om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad innebär detta? Det gör att mäklarens kunder och deras fonder är helt hjälplösa. Det betyder att om mäklaren har dåliga avsikter kommer du förmodligen inte att kunna få tillbaka dina pengar. Vi ber dig vara extremt försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? AIstrategyoption Final Rating ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos AIstrategyoption och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som USA, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: Företaget lämnar inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att det inte är föremål för någon typ av tillsyn, vilket återspeglar en anmärkningsvärd brist på transparens och engagemang.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

AIstrategyoption kallar sig en mäklare specialiserad på kryptovalutor, belägen enligt dem i USA, ett land erkänt för sin säkerhet. Det finns dock en stark misstanke om att detta påstående kan vara falskt och användas för att locka kunder på ett vilseledande sätt. Bristen på transparens när det gäller dess reglering är särskilt alarmerande, eftersom företaget inte ger detaljer om någon typ av regulatorisk tillsyn, vilket återspeglar bristande seriositet och engagemang i verksamheten.

Det är viktigt att komma ihåg att AIstrategyoption har varit föremål för klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Denna situation understryker vikten av att utöva extrem försiktighet när man överväger alla typer av affärsrelationer med denna enhet. Bristen på korrekt reglering och varningar från tillsynsmyndigheter utgör betydande potentiella risker för investerare, som kan möta ekonomiska förluster och andra problem om de beslutar sig för att engagera sig i AIstrategyoption.

🚨🚨 Avslutningsvis: Av de nämnda skälen drar vi slutsatsen att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Det är viktigt att gå fram med stor försiktighet, eftersom det finns flera oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om AIstrategialternativ:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot AIstrategyoption finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av AIstrategyoption.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man begär återbetalning av pengar som blivit lurad av AIstrategialternativ

För vägledning om hur du gör anspråk på dina pengar om du har blivit lurad, gå till FAQ-sektionen nedan.

Hur man informerar myndigheterna om AIstrategialternativ

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det säkrare alternativ istället för AIstrategyoption?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Vad är proceduren för att rapportera AIstrategioption?

För att rapportera problem med AIstrategyoption föreslår vi att du kontaktar motsvarande finansiell tillsynsmyndighet i ditt land. Lämna oss en kommentar här om du behöver mer vägledning om hur du går vidare.

Är AIstrategyoption pålitlig?

Nej. AIstrategyoption är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara lokaliserat i USA, en plats som är erkänd för sin säkerhet, men det finns skäl att tvivla på sanningshalten i denna information, vilket kan vara en taktik för att lura investerare. Dessutom ger den inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att den inte står under någon typ av övervakning, vilket visar på en tydlig brist på transparens och engagemang. Det är viktigt att komma ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Det rekommenderas att fortsätta med extrem försiktighet när du har att göra med denna enhet.

Hur får man tillbaka pengar från AIstrategyoption?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «AIstrategyoption: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Carlos Eduardo svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos Eduardo, tack för att du skrev om AIstrategyoption. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *