Alantra Globala kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren AlantraGlobal (även kallad alantraglobal.com eller AlantraCapital), är en mäklare av Rådgivning / finansiella tjänster, Futures, CFD: er, fastigheter, råvaror och lån. Rekommenderas AlantraGlobal verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om AlantraGlobal ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det AlantraGlobal ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Alantra Capital Markets, SV, SA

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: Mexiko och England (vi tycker att detta är falskt eftersom det inte nämner detaljer om platserna och inte heller regleras i dessa länder).

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

 

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AlantraGlobal, vi noterar att sidan inte ger information om att ha olika typer av konton.

 

Las plattformar att fungera som AlantraGlobal erbjuder är: de nämner det inte, de kan använda AlantraGlobals egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AlantraGlobal tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

AlantraGlobals webbplats
AlantraGlobals webbplats

AlantraGlobal tillhandahåller inte hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Alantra Global |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: alantraglobal.com | alantra.online/en/ | alantraglobal.net

Telefonnummer: +441863614003, +441283380014

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar AlantraGlobal. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Alantra Global <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att AlantraGlobal-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare, vi tror att de ljuger om sin plats, det är därför de inte kan lita på dem när de letar efter recensioner om Alantra Global Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2020 lade CNMV till Alantra Global till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2020

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade FCA Alantra Global till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till A️ FCA-varningen mars 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om AlantraGlobal? Vad har du upplevt?

 

Annonsera med oss

26 kommentarer om «AlantraGlobal: Betyg och kommentarer»

 1. Wilmer Jackson Rosario Cacha svar

  Vilka åtgärder kan vidtas mot dessa bedragare? Du kan inte låta dem fortsätta att lura fler människor. på samma sätt som jag har blivit lurad

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Wilmer, tack för att du delar din erfarenhet med Alantra Global. Denna mäklare är en SCAM. CNMV, som är den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har redan lagt ett varningsmeddelande till dem för att de poserar som en mäklare med ett liknande namn, det är en KLON, (kolla här), Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. HUGO AV PEREZ VALLEY svar

  AlantraGlobal.com KONTONUMMER med michi framför 230711 YO HUGO DEL VALLE PEREZ MED CELLULÄR 980813120 ELLER AL WASSAP +51980813120 min POST [e-postskyddad] av LIMA PERU -investerare i ditt företag alantraglobal sedan 2020 och 2021 som hittills inte har betalat mina UTDELNINGAR eller INKOMSTER och RÄNTEN för min investering hittills Jag ber ditt värdiga företag att beställa motsvarande betalning till mig till mitt KONTONUMMER: 0011 -0257-38-0200497382 BBVA BANCO CONTINENTAL de LIMA PERU, därför ber jag dig att gå med på min begäran om rättvisa, men inte innan jag upprepar mina hjärtliga hälsningar och personliga aktning. Må vår far arméernas Jehova välsigna dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej HUGO, tack för att du delar din erfarenhet med Alantra Global. Denna mäklare är en SCAM. CNMV, som är den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har redan lagt ett varningsmeddelande till dem för att de poserar som en mäklare med liknande namn, det är en KLON, (kolla här), Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. hugo perez dalen svar

  God eftermiddag, jag heter Hugo del Valle Perez med ID 25443174, cellnummer 980813120 med wassap +51980813120, POST - [e-postskyddad], Från Lima Peru. FRÅN ÅRET 2020 OCH TILL DATUM KAN JAG INTE HÄNTA Mina VINSTER FRÅN MIN INVESTERING FRÅN "ALANTRA GLOBAL" ENTERING MY POST DET SÄGER ATT LADDA MEN DU HAR BLOCKERAT DET och mitt konto är asterisk 230711 Jag ber ditt företag att beställa min betalning av vinster eller frisläppande av balans är rättvisa som jag hoppas uppnå.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hugo, tack för att du delar din erfarenhet med AlantraGlobal. Denna mäklare är en SCAM. CNMV, som är den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har redan lagt ett varningsmeddelande till dem för att de poserar som en mäklare med liknande namn, det är en KLON, (kolla här), Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. Francisco Mendoza svar

  hej, för att verkligen titta på alla dessa kommentarer eftersom min verklighet eftersom jag också blev lurad av alantra är det och väldigt arg för att de är mycket skickliga på att lura jag ringer jag försöker kontakta och n. inte jag. De svarar på frakt. Orreo elektronisk och ring telefonnumren och ingenting och gjorde också en insättning på 5000 euro till inf Mexicana de servicios mercantiles La. Sant, om det finns ett sätt att få tillbaka våra pengar, vill jag ha hjälp om det finns det, tack. Kära Francisco, jag är glad att kunna informera dig om att kontoöppningsprocessen med affärsområdet Alantra Global har slutförts. Det är därför din investering kommer att tas från detta ögonblick med Operations Consultant och Partner Consultation -teamet, som står till ditt förfogande från huvudkontoren för Alantra Global. Jag uppskattar ditt förtroende, jag hoppas att du uppnår önskade mål, välsignelser för dig. Alla frågor du kan rikta till följande e -postmeddelanden: [e-postskyddad] federico.ramirezalantraglobal.com, [e-postskyddad][e-postskyddad][e-postskyddad][e-postskyddad][e-postskyddad] dessa. Be att jag. De skickade för att kontakta mig för vad som helst, och jag har kvitton på insättningarna. Tack, jag skulle uppskatta din hjälp.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med AlantraGlobal. Denna mäklare är en SCAM. CNMV, som är den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har redan lagt ett varningsmeddelande till dem för att de poserar som en mäklare med liknande namn, det är en KLON, (kolla här), Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. Jamil vinklar svar

  Hej, som många andra människor märkte jag att jag blev lurad. Sedan fredag ​​19.03.2021/XNUMX/XNUMX har jag försökt komma åt Alantra Global-plattformen och sidan är nere. Ingen svarar på mina samtal, meddelanden, e-postmeddelanden eller något annat. Jag vet inte om pengarna som överförs till dessa tjuvar kan återvinnas. Din erfarenhet skulle vara mycket användbar för mig, att veta om någon av er har vidtagit rättsliga åtgärder mot Alantra, kanske går med oss ​​alla och därmed får ett starkare ärende. vid det exakta ögonblicket vet jag inte vilka åtgärder som ska vidtas.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jamil, tack för att du delar din erfarenhet med Alantra Global. Denna mäklare är en SCAM. CNMV, som är den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har redan lagt ett varningsmeddelande till dem för att de poserar som en mäklare med liknande namn, det är en KLON, (kolla här), Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 6. LETO svar

  DE ÄR Tjuvar, ALANTRA GLOBAL ÄR EN LUR, LITTAR INTE PÅ DEM, DE KAN ANVÄNDA TELEFONERNA FÖR ATT BEDA PENGAR OCH TÄNKA SOM VÄNNAR DE LITAR INTE ATT DET ÄR MIN REKOMMENDATION

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej LETO, tack för att du delar din erfarenhet med AlantraGlobal. Denna mäklare är en SCAM. CNMV, som är den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har redan lagt ett varningsmeddelande till dem för att de poserar som en mäklare med liknande namn, det är en KLON, (kolla här), Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Alfonso Murga svar

    De lurade mig och mina släktingar i alantrahuvudstaden, för att inte lita på det, låt oss gå samman och lämna in ett internationellt straffrättsligt klagomål för systematisk bedrägeri.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Alfonso, tack för att du delar din erfarenhet med Alantra Global. Denna mäklare är en SCAM. CNMV, som är den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har redan lagt ett varningsmeddelande till dem för att de poserar som en mäklare med ett liknande namn, det är en KLON, (kolla här), Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 7. teto svar

  "Mäklaren" Arturo Galván från Alantra Global har lurat mig ur mer än 10.000 23,000 dollar, och de har fått mig att skriva på ett lån på tusentals euro. De gick aldrig med på att låta mig ta ut några tusen euro trots att det listades som intäkter på 2500 XNUMX euro, och sa att jag skulle förlora allt och att jag fortfarande skulle vara skyldig dem pengar om jag inte lånade ut mig XNUMX euro mer.

  De är bedragare, arturo och alantra, alla en grupp tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Teto, tack för att du delar din erfarenhet med AlantraGlobal. Denna mäklare är en SCAM. CNMV, som är den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har redan lagt ett varningsmeddelande till dem för att de poserar som en mäklare med liknande namn, det är en KLON, (kolla här), Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. Arturo svar

  KIKE TORRES

  OCH ALLA SOM SE DENNA PUBLIKATION.

  Vad de gjorde mot dig är exakt vad som hände mig. De erbjuder dig ett lån att investera, de skickar till och med en rapport om aktierna (Citi Group, etc.) innan, men de anger inte att du måste betala lånet på två veckor och om du inte betalar det, kan inte längre dra tillbaka någonting. Jag begick dumheten att börja betala det lånet som kostade 2 euro och jag betalade hälften. Tyvärr lär jag mig att det är en bluff, även om de målar det så bra att det verkar verkligt.

  Jag vet inte om namnen är riktiga men jag kontaktades av en viss Karime och senare kallar den förmodade rådgivaren som dikterade rörelserna sig Fernanda Currielle [e-postskyddad]

  Följande är betalningsmetoder som finns på användarens konto i insättningsdelen:

  i förhållande till samtalet om kreditfrågan, som jag redan har gjort flera insättningar av, en genom banköverföring av GOOD PAY BBVA på uppdrag av
  MOTTAGARE: Info Mexicana de Servicios Mercantiles e Integrales SA de CV

  till ett belopp av 120 euro,

  Senare gjorde jag en insättning genom
  Paypan Visa / Master för ett belopp på 500 euro

  och en igenom
  GardenForGrow för 600 euro

  Det finns andra e-postmeddelanden beroende på användarsupport:

  [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad].

  Eftersom jag inte har betalat krediten har de stängt av mitt konto, eftersom det är uppenbart att jag inte kan göra uttag och den förmodade rådgivaren inte längre kontaktar mig, senast när jag pratade med henne sa hon till mig att de hade tagit bort kontot och att det skulle vara bättre att betala om hans insamlingsavdelning inte skulle komma in och försökte skrämma mig att tvinga mig att betala ett lån som jag förresten aldrig haft för att det aldrig nådde mitt bankkonto, det återspeglas bara i det konto som Jag öppnade med Alantra.

  Jag är mycket besviken och arg på mig själv för att jag luras så här. Förhoppningsvis kan någon hjälpa mig att få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Arturo, tack för att du delar din erfarenhet med AlantraGlobal. Denna mäklare är en SCAM. CNMV, som är den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har redan lagt ett varningsmeddelande till dem för att de poserar som en mäklare med liknande namn, det är en KLON, (kolla här), Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 9. John svar

  Tja, det verkar som om jag är en annan lurad och läser alla dessa kommentarer jag märker. Jag kan inte dra mig tillbaka och av någon anledning fick de mig att lita på dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej John, tack för att du delar din erfarenhet med AlantraGlobal. Denna mäklare är en SCAM. CNMV, som är den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har redan lagt ett varningsmeddelande till dem för att de poserar som en mäklare med liknande namn, det är en KLON, (kolla här), Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 10. lian svar

  De pressar dig att investera pengar och när det gäller att ta ut är de rena ursäkter ... Jag måste ta ut mitt kapital, om någon har några råd eller rekommendationer. Det är omöjligt att dra sig tillbaka. När jag läser dessa kommentarer ser jag ännu mer att de lurar mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Liana, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av AlantraGlobal, försök att vända betalningar med kort eller bank, betala för att ta ut eller betala skatt är typiskt för bluffmäklare. Den här mäklaren är en SCAM, den har ingen REGLERING av något slag, som inte ger oss någon säkerhet vid investering, dess webbplats anger inte vilket land de kommer från, det är inte ett transparent företag. ⛔ Observera ⛔: i september 2020 lade CNMV (spanska tillsynsmyndigheten) AlantraGlobal till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔ (Kolla här)
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. Juve.js svar

  I rekommenderade mäklare säger de att "alantra global" inte är reglerat ... men de säger också att om en mäklare regleras måste den reglerande enheten dyka upp, och på den officiella webbplatsen för alantra F global verkar det som om en regleringsenhet som är FCA ett brittiskt tillsynsorgan .. det räcker att lita på

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juve, namnet som visas i FCA (engelsk regulator) är från ett autentiskt företag, men AlantraGlobal är en KLON, en imitation, de låtsas vara dem och på webben ser jag inte att de dyker upp eller pratar om förordningen eller om företagets exakta namn eller registreringsnummer. AlantraGlobal är ett bedrägeri, det försöker vända betalningar med kort eller bank, att betala för att ta ut eller betala skatt är typiskt för bluffmäklare. Denna mäklare är en SCAM, den har ingen REGLERING av något slag, som inte ger oss någon säkerhet vid investeringar, dess webbplats anger inte vilket land de kommer från, det är inte ett transparent företag. De använder ett namn som liknar andra mäklare som är reglerade men AlantraGlobal är inte det, det är det som kallas en KLON (en billig imitation). Observera ⛔: i september 2020 lade CNMV (spanska tillsynsmyndigheten) AlantraGlobal till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔ (Se CNMV-länk)
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. kike torres svar

  Bra.
  Jag är kike torres och min kunskap om personlig ekonomi och investeringar är medium
  Jag har investerat i alantra och ärligt talat fyller dess publicering mig med sorg eftersom det verkar som om jag har gjort ett misstag.
  Inledningsvis har jag lagt 300 euro som successivt har flyttat mellan 5 och 20 euro per dag från dess rörelser som de föreslår och dikterar.
  För en vecka sedan berättar operatören som jag kontaktar med mig om ett unikt investeringsalternativ för en specifik rörelse av guld vs. Arbetslöshet i USA. De erbjuder mig en kredit för att delta i transaktionen och jag accepterar den.
  Resultatet: på plattformen står det att jag tjänar 1500 euro och för att ta ut dem måste jag betala krediten.
  Har du redan fuskat på mig?
  Vad tror du

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Kike, tack för att du delar din erfarenhet med AlantraGlobal, försök att säkerhetskopiera betalningar med kort eller bank, betala för att ta ut eller betala skatt är typiskt för bluffmäklare. Denna mäklare är en SCAM, den har ingen REGLERING av något slag, som inte ger oss någon säkerhet vid investeringar, dess webbplats anger inte vilket land de kommer från, det är inte ett transparent företag. Observera ⛔: i september 2020 lade CNMV (spanska tillsynsmyndigheten) AlantraGlobal till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *