Ald-Cpl kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet Vi kommer att analysera Ald-Cpl (även kallad med namnet: ald-cpl.com)Är en investeringsplattform. Rekommenderas Ald-Cpl verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Ald-Cpl ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Ald-Cpl ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Ald-Cpl nämner att vara en del av: ingen information om detta.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i: det finns ingen information om detta.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Ald-Cpl den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Ald-Cpl är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder AvaTrade, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

 

La plattform att fungera som Ald-Cpl erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Ald-Cpl tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Ald-Cpl webbplats
Ald-Cpl webbplats

Ald-Cpl ingen proportionell hjälpmedel eller resurser Faktum är att den döljer all slags information från handlare eller intresserade parter, en vanlig praxis i illegala företag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Ald-Cpl

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: ald-cpl.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi granskade Ald-Cpl. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Ald-Cpl

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Ald-Cpl-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att ha granskat det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 En få padu gård: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i augusti 2021 har CNMV läggs till Ald-Cpl till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen för augusti 2021 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Ald-Cpl? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Ald-Cpl: Betyg och kommentarer»

 1. adrienne svar

  Bonjour, ils ont été répertoriés ce mois-ci sur la page des escrocs de l'AMF, je ne suis pas sûr de ce som kommer att anlända till Notre argent perdu

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Adrienne, tack för att du kommenterar Ald-Cpl. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (franska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägerier och inte regleras och även CNMV (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *