Kommentarer till Alfa Assets Group

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Alpha Assets Group (även kallad alfa-assets.com), är en Forex-mäklare. Rekommenderas Alfa Assets Group verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en översyn av Alfa Assets Group. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: ALFA ASSETS GROUP LIMITED.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i Storbritannien, men detta har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Nu analyserar vi de typer av konton som erbjuds av Alfa Assets Group. I det här fallet hittar vi ingen information som indikerar att det finns olika kontotyper.


La plattform att fungera som Alfa Assets Group erbjuder är: egen plattform y MT5.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Alfa Assets Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Alfa Assets Groups webbplats
Alfa Assets Groups webbplats

Alfa Assets Group tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Alpha Assets Group |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: alpha-assets.com

Telefonnummer: har inte

E-post: Det är nödvändigt att registrera sig för att kontakta

>>> Bedömning på Alpha Assets Group <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Alpha Assets Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Alfa Assets Group hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Alpha Assets Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Alpha Assets Group upprätthåller en nära relation med Handtag-GP y Krypton mäklare, mäklare med dåligt rykte och med flera klagomål mot dem, anklagade för att ha lurat sina användare. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

UPPMÄRKSAMHET!: mäklaren Alpha Assets Group är kopplat till 1000extra, Black Core, Handtag-GP, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Sammanfattning, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med ett fruktansvärt rykte och klagomål från reglerande enheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Alfa Assets Group? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

39 kommentarer om «Alfa Assets Group: Betyg och kommentarer»

 1. Barmhärtighet svar

  ALFA ASSETS GROUP ÄR TJUVAR SOM MYNDIGHETERNA BÖR UNDERSÖKA OCH FÅNGTA DEM SÅ ATT DE INTE FORTSÄTTER STJÄLA.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mercy, tack för att du skrev om Alfa Assets Group. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, tack för att du skriver om Alfa Assets Group. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Xavier svar

  UPPMÄRKSAMHET!!! till någon person som har blivit lurad av följande påstådda mäklare; ASA-GP, ALFA-ASSETS GROUP LIMITED OCH CRYPTON BROKER förblir inte tysta, vänligen kom med klagomål till skattekontoret i ditt land, jag kommer från Ecuador och här i mitt land är det många lurade av dessa tre påstådda mäklare som jag bara nämner och AKTA det viktigaste är att det finns verkliga bevis för att de är samma nätverk av bedragare, det vill säga samma personer är de från ASA-GP, ALFA ASSETS OCH CRYPTON BROKER lika bra som de hör det eftersom det finns bevis att de är samma personer, dessutom har det varit möjligt att verifiera många saker som att de fortsätter att fungera, stjäla och lura fler människor och myndigheterna i varje land kan inte göra någonting eftersom folk uppenbarligen förblir tysta och inte agerar av lämna in klagomål och ansluta sig till fler människor som drabbats av dessa skurkar. Det finns olika uppgifter om dessa tre påstådda mäklare som bankkonton och till och med namn på personer som bedragarna har skickat pengar till via Wester Union till landet Mexiko.
  Det är uppenbart att alla namn på de påstådda rådgivarna inte är riktiga eftersom falska namn alltid uppfinns för att leva i anonymitet, men det finns riktiga uppgifter om bankkontot i Mexiko och uppgifter om de som tagit emot pengar i Mexiko genom Wester Union och att jag Jag kommer att lämna här i den här kommentaren så att de som är i Mexiko kan rapportera dem;
  Namn på mottagaren av bankkontot i Mexiko: Info Mexicana de Servicios Mercantiles e Integrales SA de CV (vänligen de som bor i Mexiko rapportera detta företag som tillhör samma nätverk av bedragare)
  Kontonummer: 0114056000
  Mottagarens adress: Avenida De las Naciones, Ref. Avenida Insurgentes Sur, Dakota Street, Philadelphia Street
  CP. 3813 - Benito Juárez, Benito Juárez, Federal District
  NAMN PÅ BEDRÄGERANDE MÄNNISKOR SOM BOR I MEXICO: MIRIAM ELIZABETH TIRADO MIRANDA, OSCAR JULIAN SALAZAR CALDERA, SHARON ARLETI GARCIA SALAZAR, Vänligen ANMÄL DESSA MÄNNISKOR SOM BOR I MEXICO OCH OM DE VILL BEVISA PRO MIOFRANEOSCRI från MEXICO. RIKTIGT BEVIS PÅ ATT DU HAR.
  Och bra att fortsätta med denna kommentar, jag låter dig också veta att dessa 3 förmodade mäklare, speciellt ASA-GP och ALFA TILLGÅNGAR, använder betalningsgateways eller betalningsmedel som fungerar som terminaler för följande företag som jag kommer att nämna nedan och att det redan begärs till dessa företag som inte tillåter att ta emot fler betalningar via sina betalterminaler med kreditkort från de personer som blivit offer för dessa bedragares bedrägeri.

  PAYPAN PANAMÁ SA www. paypan .com.pa
  COINPAY www. myntbetalning .cr
  PAY2PAYwww. pay2pay .com .ec
  BAC Credomatic www. baccredomatic.com
  Kom och betala www. comeandpay .com

  Var försiktig, webbsidorna som jag just skrev är ett av de betalningsmedel som dessa bedragare använder för att råna många människor genom att få offren för bedrägeri att betala online med sina kreditkort via sina betalterminaler.
  Uppenbarligen uppmanas dessa företag som är betalningsmedel att inte längre låta dessa bedragare använda sina betalterminaler genom offrens kreditkort som faller i bedrägeri och lögner från detta nätverk av bedragare.
  Om du vill gå med i vår grupp kan du skriva till mig på detta FORUM för att få största möjliga mängd data och be om hjälp i grupp från personerna som skapat denna webbsida där du tack vare denna sida kan kommentera och uppmärksamma många människor på många bedrägerier av förmodade mäklare.
  Webbsidorna för de förmodade mäklarna som gör globala bedrägerier eftersom de även i USA stjäl är följande;
  www. asa-gp.com
  www. alpha-assets .com
  www. cryptonbroker.com

  OBS: SNÄLLA HJÄLP ATT SPRIDA DEN HÄR INFORMATIONEN SOM JAG HAR GJORT KÄNT FÖR ATT FÖRHINDRA DESSA BEDRAGARE FRÅN ATT STÄLLA FÖR ATT MÅNGA MÄNNISKOR TÄMNAR MÅLAR SINA HUS ELLER BILAR FÖR ATT SÄTTA I OCH SÄTTA IN MER PENGAR FÖR ATT DET ÄR FÖR ATT DET ÄR MÅNGA PENGAR OCH NÄR DU VILL TA UT GÖR DE DIN VERKSAMHET I NEGATIV OCH BER DIG ATT TÄNTA MER PENGAR FÖR OM DU INTE SÄTTAR IN MER PENGAR BERÄTTER DE DIG ATT DU KOMMER ATT FÖRLORA ALLT.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Javier, tack för att du kommenterar Alfa Assets Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Diana svar

   Hej Javier, allt som du har skrivit det, så här fungerar de om de är bedragare

   Jag uppmanar alla som kan att lämna in ett klagomål till åklagarmyndigheten i sitt land.

  • Diana svar

   Hej Javier
   Detta är allt som du har förklarat det om de är bedragare, sluta inte lämna in ditt klagomål

 4. Darius Vernaza svar

  Jag hoppas att ni läser den här kommentaren och på så sätt enar oss för att få tillbaka våra pengar, ja jag har tillräckligt med bevis som videor och ljud där de dör av sin egen mun som ordspråket säger "fisken dör av sin egen mun" vänner Jag blev också lurad av ALFA -ASSETS som är samma personer från ASA-GP och idag upptäckte jag det och jag har beviset, låt oss alla gå samman för att be om hjälp från https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/, och tja, jag återställer åtminstone en del eftersom jag betalade med ett kreditkort via en betalterminal som heter Paypan som finns i Panama, eftersom jag bad dem om en återbetalning och de returnerar mig men av de 12100 3000 EUROS kan jag bara återfå XNUMX XNUMX dollar sedan resten betalar jag via Bitcoin men jag ser om BINANCE kan hjälpa mig, jag ber interpol om hjälp och snart ska jag resa till Panama med ett domstolsbeslut för att begära mer information från Paypan såsom identiteten på det juridiska ombudet ASA-GP som jag återkommer för att upprepa är samma personer som ALFA-ASSETS. Detta är min e-post om du vill skriva till mig: [e-postskyddad]

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dario, skriv med de framsteg som sker i ditt fall, tack för att du kommenterar Alfa Assets Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Diana Torres svar

   Dario vernaza Jag har skrivit till din e-post

 5. Lenin svar

  De är bedragare den första är en panamansk Diego Martin. Därav de påstådda analytikerna en viss Jose Carranza, Uriel och Silvio Sauza. Tjänsten ringer zoe, en viss monica en Silvio

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lenin, tack för din kommentar om Alfa Assets Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Lenin svar

  De är bedragare, de lurade mig, skicka inte dina besparingar till dem, de ger inte tillbaka pengarna

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lenin, tack för din kommentar om Alfa Assets Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.