Kommentarer till Alfa Assets Group

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Alfa Assets Group (Ă€ven kallad alfa-assets.com), Ă€r en Forex-mĂ€klare. Rekommenderas Alfa Assets Group verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en översyn av Alfa Assets Group. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: ALFA ASSETS GROUP LIMITED.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i Storbritannien, men detta har visat sig vara falskt.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare, det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Nu analyserar vi de typer av konton som erbjuds av Alfa Assets Group. I det hÀr fallet hittar vi ingen information som indikerar att det finns olika kontotyper.


La plattform att fungera som Alfa Assets Group erbjuder Àr: egen plattform y MT5.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Alfa Assets Group tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en stor sak för mÀklaren.

Alfa Assets Groups webbplats
Alfa Assets Groups webbplats

Alfa Assets Group tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjÀnster den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Alfa Assets Group |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: alfa-assets.com

Telefonnummer: har inte

E-post: Det Àr nödvÀndigt att registrera sig för att kontakta

 

>>> Bedömning pÄ Alfa Assets Group <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Alfa Assets Group Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad. Dessutom, nÀr vi letar efter recensioner om Alfa Assets Group hittar vi bara recensioner som Àr negativa och underhÄllande om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Alfa Assets Group till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV juni 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Alfa Assets Group? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

22 kommentarer om «Alfa Assets Group: Betyg och kommentarer»

 1. IRENE RUIZ svar

  Uppskattat att jag har en bekvÀm jag investerar med dem men de insisterade pÄ att jag skulle lÀgga ett förmodat oljeinvesteringstabell, de gav mig en kreditgrÀns, jag skrev inte pÄ nÄgot papper per telefon, men den förmodade investeringen var den 13 juli den hÀr mÄnaden, men jag sökte för en kommentar fann jag negativt om företaget, jag portrÀtterade mig sjÀlv med dem med investeringar men enligt dem Àr mina pengar investerade, kredit, jag kan returnera pengarna, de kommer att stÀmma mig, jag kommer inte att kunna spara min initiala investering förrÀn Jag betalar kreditgrÀnsen. KreditgrÀns enligt dem 8500 euro som jag tycker om sÀger till mig kan jag vara, nu Àr de oförskÀmda och de förmodade mÀnniskorna ringer inte ens mig lÀngre, de hjÀlpte till att vara operationer som att ÄterstÀlla mina pengar och Àrligt talat efter en rÀttegÄng Àr jag mycket orolig för hur jag ska betala pengar inte ens detta bankkonto som vet om det Àr sant. De Àr bedragare jag störde jag sa att jag var bedragare. De kommer inte att returnera nÄgonting förrÀn du betalar.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej IRENE, det finns inga sÄdana pengar och de kommer inte att stÀmma dig, de Àr lögnare, de kommer inte att returnera dina pengar Àven om du sÀtter in, de HAR INGEN REGLERING, operationerna Àr inte riktiga, pengarna Àr kvar nÀr de anlÀnder och de lÀgger beloppet i plattformen eftersom de vet att de kommer att förlora det med all avsikt, du kan fÄ tillbaka dina pengar i vÄrt CHAT, vad de sÀger dig Àr en lögn, inte heller kommer deras advokater eller nÄgon annan stÀmma dig , de vill bara stjÀla dina besparingar och de kommer aldrig att returnera dina pengar.

   Tack för att du delar din erfarenhet med Alfa Assets Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.

   Du kan lÀsa en recension om dem hÀr: https://brokersrecomendados.com/alfa-assets-group-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 2. Yoconda Rivas svar

  Jag vill veta om alfa assents group Límited Àr en reglerad mÀklare

  SnÀlla hjÀlp mig med den hÀr informationen

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Yoconda, de har INTE REGLERING, operationerna Àr inte riktiga, de behÄller pengarna nÀr de anlÀnder och de lÀgger beloppet pÄ plattformen för att de vet att de kommer att förlora det med all avsikt, du kan fÄ tillbaka dina pengar i vÄr CHAT, Vad de sÀger dig Àr en lögn, varken deras advokater eller nÄgon annan stÀmmer dig, de vill bara stjÀla dina sparande och de kommer aldrig att returnera dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Alfa Assets Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Du kan lÀsa en recension om dem hÀr: https://brokersrecomendados.com/alfa-assets-group-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 3. JOSE svar

  Alla ovanstÄende kommentarer Àr sanna, de Àr bedragare och de vill alltid ha mer pengar
  de förlorar alltid. och sedan ber de om mer.
  Analytikerna Àr inte riktigt för att de satsar med pengarna och nÀstan alltid förlorar dem, ja det Àr vad de sÀger.
  Jag tror att de arbetar med en simulator och visar rörelserna, men jag tvivlar pÄ att de Àr riktiga.
  Medan de redan behöll ditt kapital, Àven om jag tror att det Àr analytikern som stjÀl.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej JOSE, operationerna Àr inte riktiga, de behÄller pengarna nÀr de anlÀnder och de lÀgger beloppet pÄ plattformen eftersom de vet att de kommer att förlora det med all avsikt, du kan ÄterfÄ dina pengar i vÄr CHAT, vad de berÀtta för dig att det Àr en lögn, inte heller kommer dina advokater eller nÄgon annan stÀmma dig, de vill bara stjÀla dina sparande och de kommer aldrig att returnera dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Alfa Assets Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 4. PlatshÄllarbild för Maria Fernanda Gonzalez svar

  Hej pÄ mig, de lurade mig ocksÄ, de Àr kriminella, jag skulle vilja veta vad jag ska göra för de har lÀnge sagt till mig att de ska ge mig vinsten och inget av det hÀnder, analytikern som ringer mig Àr Erik Benavides, de fÄr dig att ta ut krediter eftersom investeringarna du De sÀger att de krÀver mer kapital, du tjÀnar tre smÄ och du förlorar fyra gÄnger vad du tjÀnat dÄ sÀger de att kontot kommer att vÀxa om du investerar i xxxxxxx men du behöver en kredit för att kunna fungera och alltid sÄ

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Maria, du kan fÄ tillbaka dina pengar i vÄrt CHAT, vad de sÀger dig Àr en lögn, inte heller kommer dina advokater eller nÄgon annan stÀmma dig, de vill bara stjÀla dina besparingar och de kommer aldrig att returnera dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Alfa Assets Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

  • Abel svar

   Hej, om den hÀr investeringen pÄ nÀtet Àr en stor bluff, investerade jag och de sa till mig att de kommer att ge mig mina pengar med likvidationen som jag vann och ingenting det enda de gör Àr att be och be om pengar och det tjÀnar en erfarenhet att se upp för nÀsta

   • Rekommenderade mĂ€klare svar

    Hej Abel, de Àr lögnare, de kommer inte att returnera dina pengar Àven om du sÀtter in, de HAR INGEN REGLERING, operationerna Àr inte riktiga, de behÄller pengarna nÀr de kommer och de lÀgger beloppet pÄ plattformen eftersom de vet att de gÄr att förlora det med Med all avsikt kan du fÄ tillbaka dina pengar i vÄr CHAT, det de sÀger till dig Àr en lögn, inte heller kommer dina advokater eller nÄgon annan att stÀmma dig, de vill bara stjÀla ditt sparande och de kommer aldrig att returnera din pengar.

    Tack för att du delar din erfarenhet med Alfa Assets Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.

    Du kan lÀsa en recension om dem hÀr: https://brokersrecomendados.com/alfa-assets-group-comentarios/

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    HĂ€lsningar.

 5. clara svar

  hej ja jag Àr generad att sÀga det men jag Àr en annan lurad av alfa tillgÄngar grupp

  det Àr helt enkelt omöjligt att dra tillbaka de Àr tjuvar, mÀnniskor som redan nÀmner i resten av andras kommentarer

  dess
  tjuvar

  lita inte pÄ alfa-tillgÄngar det suger

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Clara, du kan fÄ tillbaka dina pengar i vÄrt CHAT, vad de sÀger Àr en lögn, dina advokater eller nÄgon annan kommer inte att stÀmma dig, de vill bara stjÀla de 3 euro och de kommer inte att returnera dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Alfa Assets Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 6. Victor svar

  De lurade mig ocksÄ, de bjöd in mig att vara en del av den hÀr plattformen och sedan berÀttade Ivonne Mendoza för mig att det fanns en unik möjlighet och bad mig skicka 3500 euton av vilka de hittills inte returnerar nÄgot ... det Àr en bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Victor, du kan fÄ tillbaka dina pengar i vÄr CHAT, vad de sÀger Àr en lögn, dina advokater eller nÄgon annan kommer inte att stÀmma dig, de vill bara stjÀla de 3 euro och de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Alfa Assets Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 7. Carlos svar

  Mitt namn Àr Carlos, jag började med en investering pÄ 450 euro, allt bra i början, jag tjÀnade i varje operation, som under den tredje veckan sa de till mig att det fanns en möjlighet att investera mer för att generera mer vinster, sa jag honom att de inte hade mer pengar. De sa att de skulle ge mig ett lÄn pÄ minst 3.000 euro för att fortsÀtta, jag accepterade sÄ insisterande frÄn honom. Jag betalade faktiskt lÄnet och begÀrde att mina intÀkter var nÀstan 2.000 euro. Men han hade alltid en ursÀkt och jag kunde aldrig ta ut en enda euro, plötsligt berÀttade han för mig att det finns en annan möjlighet men att det inte rÀcker för mig att fungera med det kapitalet sÄ att han tar ytterligare ett lÄn som Ätminstone 6.000 jag sa till honom nej. Och han blev vÀldigt arg, han berÀttar för mig att han kommer att göra en operation men i den hÀr operationen förlorar han allt över 5.000 euro, mitt konto nollstÀlldes pÄ nÄgra sekunder. Nu berÀttar de för mig att för att fÄ tillbaka kontot mÄste jag investera eller ta ytterligare en kredit pÄ 3.000 euro. Eller bara förlora allt. Problemet Àr att jag inte litar pÄ dem, allt Àr sÄ osÀkert, jag vill veta hur jag fÄr tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Carlos, du kan fÄ tillbaka dina pengar, tack för att du delar din erfarenhet med Alfa Assets Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

   • Carlos svar

    Om du tittar pÄ detta Àr e-postmeddelandet till den mannen Javier salinas analytikern en oförskÀmd man
    [e-postskyddad]
    +44 20 3769 7403 Àr uppringarens nummer
    Han berÀttar att om jag inte skickar honom ytterligare 3 tusen euro sÄ ser han sina advokater
    Men i mitt konto som jag har med dem har jag förmodligen 6.800 euro och för att de ska skicka dem till mig mÄste jag först skicka dem 3 tusen euro Ät mig. Det Àr inte logiskt eller trovÀrdigt att jag skickar tre tusen euro och de returnerar 6.800 till mig . Euro. Jag sa till honom en rabatt frÄn vad jag har pÄ kontot.

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej Carlos, du kan fÄ tillbaka dina pengar i vÄrt CHAT, vad de sÀger Àr en lögn, deras advokater eller nÄgon annan kommer inte att stÀmma dig, de vill bara stjÀla de 3 euro och de kommer inte att returnera dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Alfa Assets Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

     För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     HĂ€lsningar.

 8. Lopez svar

  Hej vÀnner, inte investera i den hÀr mÀklaren. Jag började med poko och allt var förmodligen förrÀn han bad mig att investera och att företaget kunde lÄna ut mig och jag sa nej och han blev upprörd dÄ sa han att vi skulle genomföra en operation och ett tag senare försvann han mina pengar
  Det nummer de ringer till dig Àr frÄn London Àr 442037697403
  analytikern var Ivonne Mendoza frÄn Alfa Asset Group Limited
  LÀgg inte pengar dÀr, de kommer att förlora det sÀkert och de varnar dig för att du kan komma i trubbel nÀr du sÀger till dem att du kommer att sÀtta dem i dÄligt skick och att du betalar advokat
  sÀtt inte in pengar i den hÀr mÀklaren

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Lopez, tack för att du delar din erfarenhet med Alfa Assets Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 9. John svar

  Jag lurades och jag letade efter ett sÀtt att fÄ tillbaka mina pengar, folk hÄller sig borta frÄn den hÀr mÀklaren

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej John, tack för att du delar din erfarenhet med Alfa Assets Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *