✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget ALFA CAPITAL MARKETS är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ALFA CAPITAL MARKETS och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsalfacapitalmarketsltd.net
???? företaget*Nämner att vara en del av ALFA CAPITAL MARKETS LTD
⚖️ regleringNämner att regleras på Cypern
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner att de finns på Cypern
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-10-02
FöretagstypForex, index, kryptovalutor och råvarumäklare

Företag: ⚠️ ALFA CAPITAL MARKETS ägs av ALFA CAPITAL MARKETS LTD.

Plats: ⚠️Företaget nämner att vara lokaliserat på Cypern, men vi tror att detta är falsk information.

Vi är djupt oroade över flera egenskaper som vi har observerat på detta företag.

Vad är ALFA CAPITAL MARKETS?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det ALFA CAPITAL MARKETS är en mäklare av: valuta, index, kryptovalutor och råvaror .

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
MICRO€ 200
STANDARD€ 10,000
SILVER€ 50,000
GoLD€ 100,000
ELIT€ 500,000
EXKLUSIV 1 €

Information på webben

Alfa Capital Markets webbplats

Här presenterar vi en skärmdump av webbplatsen ALFA CAPITAL MARKETS, som är alfacapitalmarketsltd.net. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +357 22 ​​470 901

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av ALFA CAPITAL MARKETS

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Sanningen är att här hittar vi verkligen ALARMANDE information. Detta företag nämner att det är reglerat på Cypern men ger oss inte tillräckligt med information för att verifiera att denna förordning är verklig. Detta får oss att tro att företaget försöker lura oss om sin reglering. Var försiktig när du har att göra med dessa typer av företag.

???? Slutlig värdering av ALFA CAPITAL MARKETS ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos ALFA CAPITAL MARKETS och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Företaget hävdar att det är beläget på en plats som anses säker som Cypern, men vi har allvarliga tvivel om sanningshalten i denna information, eftersom det kan vara ett försök att lura kunder.

reglering: Även om företaget nämner att vara reglerad i ett säkert land som Cypern, misstänker vi att detta påstående är falskt. Detta får oss att tro att företaget försöker lura oss angående dess reglering.

Observera att företaget har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV (National Securities Market Commission). Det är avgörande att vara EXTREMT FÖRSIKTIGT när du hanterar det.

ALFA CAPITAL MARKETS presenterar sig som en mäklare som erbjuder tjänster inom valuta-, index-, kryptovaluta- och råvarumarknaden. Trots att de hävdar att de befinner sig på Cypern, en plats som anses säker, finns det allvarliga tvivel om äktheten av detta uttalande, vilket tyder på ett möjligt försök att lura kunder.

Dessutom ökar bristen på detaljer om dess reglering, trots att de hävdar att de är reglerade på Cypern, misstankarna om företagets transparens och seriositet. Det har rapporterats att ALFA CAPITAL MARKETS har varit föremål för klagomål från flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV (National Securities Market Commission).

🚨🚨 Slutsats: av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Därför rekommenderas det att vara ytterst försiktig när du överväger alla typer av affärssamarbete med detta företag. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om ALFA CAPITAL MARKETS:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot ALFA CAPITAL MARKETS finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av ALFA CAPITAL MARKETS.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av ALFA CAPITAL MARKETS

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar ALFA CAPITAL MARKETS

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till ALFA CAPITAL MARKETS?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera ALFA CAPITAL MARKETS?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ALFA CAPITAL MARKETS pålitliga?

Nej. ALFA CAPITAL MARKETS är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Företaget påstår sig vara lokaliserat på Cypern, en plats som anses säker, men vi har allvarliga tvivel om sanningshalten i denna information, vilket kan vara ett försök att lura investerare . Även om de nämner att de är reglerade på Cypern, misstänker vi att detta påstående är falskt, vilket leder till att vi tror att företaget försöker vilseleda oss angående deras reglering. Det har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV, så det är viktigt att vara extremt försiktig när man hanterar det.

Hur får man tillbaka pengar från ALFA CAPITAL MARKETS?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ALFA CAPITAL MARKETS: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Thiago svar

  Detta företag betalar inte. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thiago, tack för att du skriver om ALFA CAPITAL MARKETS. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *