TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Algo Global Ltd (Ă€ven kallad algogloballtd.com), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas Algo Global Ltd verkligen för en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Algo Global Ltd. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare att tillhandahÄlla viktig information om företaget, vi ger att veta information som varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera i ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: de nÀmner det inte.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner inte nĂ„gra detaljer om sin plats.  ⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ Vi har fĂ„tt information om att deras verkliga huvudkontor (varifrĂ„n de ringer) ligger pĂ„ följande adress: Mexico City; Insurgentes Sur 949; 10: e vĂ„ningen.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Algo Global Ltd, vi noterar att erbjuder ingen information om att Ă€ga olika typer av konton.

 

Las plattformar att fungera som Algo Global Ltd erbjuder Àr: Algo Global Ltd.s egen plattform

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Algo Global Ltd tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

TOLTECHFX webbplats
Algo Global Ltd webbplats

Webbplatsen för Algo Global Ltd tillhandahÄller inga typer av resurser.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om Something Global Ltd. |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: algogloballtd.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: har inte.

 

>>> Bedömning pÄ Something Global Ltd. <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Algo Global Ltd Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, vi vet inte med sĂ€kerhet var den ligger, nĂ€r vi letar efter recensioner om Algo Global Ltd hittade vi inga andra recensioner, vi tror att det Ă€r en ny mĂ€klare, ingen meritlista. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : Enligt meddelanden frĂ„n klienter Ă€r Algo Global LTD nĂ€ra kopplad till Altega, en mĂ€klare med ett mycket dĂ„ligt rykte och mĂ„nga klagomĂ„l. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Algo Global Ltd? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Algo Global Ltd: Betyg och kommentarer»

 1. monique svar

  De gav mig en paus i april förra Äret

  Jag kontaktades av licensen. Alejandro Iturbide, frÄn cell 5539132082 förklarade för mig att med en investering pÄ 200 dollar jag kunde investera skickade jag dem med lönemarknad, och han satte mig en rÄdgivare som heter Sebastian, som ökade vinsten och jag fortsatte att investera enligt det med 4000 dollar för rörelser pÄlitliga hade vi haft kommunikation följt de senaste 1000 dollar som jag skulle investera, han bad mig att skicka dem till konton för mÀnniskor som arbetar i företaget, och om det Äterspeglas i mitt konto, men sedan dess bara sa till mig den 29 juli att vi var tvungna att se uttagen, och sedan dess har han inte sett mina meddelanden eller gÄr online, inte heller har jag sett min kapitalökning, jag vet inte vad som hÀnder, hans nummer Àr 5525666684, och om jag mÀrker att jag tar bort bilden frÄn hans profil, jag har ringt den som Alejandro kontaktade men han svarade inte, och de förklarade aldrig för mig hur jag skulle fÄ mina pengar, jag ringde 5616274520 och han skickade mig till brevlÄdan.
  Jag skickade ett mejl och de svarade inte. Jag vet inte lÀngre vad jag ska göra, jag vill bara ta ut mina pengar, sÀtta in pÄ betald marknad, och plattformen Àr meta trader4, och mÀrker att de Àr frÄnkopplade frÄn företaget.
  tack

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Monique, tack för att du delar din erfarenhet med Algo Global Ltd. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *