TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Algo Global Ltd (även kallad algogloballtd.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Algo Global Ltd verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Algo Global Ltd. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget, vi ger att veta information som varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera i ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner inte några detaljer om sin plats.  ⛔ Uppmärksamhet ⛔ Vi har fått information om att deras riktiga huvudkontor (varifrån de ringer) ligger i Perifer ring 3720, Jardines del Pedregal, Álvaro Obregón, 01900 Mexico City, CDMX – Mexiko.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Algo Global Ltd, vi noterar att erbjuder ingen information om att äga olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som Algo Global Ltd erbjuder är: Algo Global Ltd.s egen plattform

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Algo Global Ltd tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

TOLTECHFX webbplats
Algo Global Ltd webbplats

Webbplatsen för Algo Global Ltd tillhandahåller inga typer av resurser.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Something Global Ltd. |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: algogloballtd.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: har inte.

>>> Bedömning på Something Global Ltd. <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Algo Global Ltd är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte med säkerhet var den ligger, när vi letar efter recensioner om Algo Global Ltd hittade vi inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare, ingen meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Enligt meddelanden från klienter är Algo Global LTD nära kopplad till Altega, en mäklare med ett mycket dåligt rykte och många klagomål. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Algo Global Ltd? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

7 kommentarer om «Algo Global Ltd: Betyg och kommentarer»

 1. Marcelo svar

  De låter dig inte ta ut de investerade pengarna, de hittar på tusen ursäkter, de är bluffar!!!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marcelo, tack för att du skrev om Algo Global. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Jose R. svar

  God morgon, Monique.
  Jag är en del av Algo Global-teamet, om du vill så kunde vi ta upp ditt ärende, eftersom vad jag ser de gjorde insättningar till människor och inte till företaget, men vi vill hjälpa dig att lösa ditt problem, kontakta oss på [e-postskyddad] och vi hjälper dig gärna eller så kan du kommunicera med oss ​​och vi hjälper dig gärna.
  hälsningar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose R, om du verkligen är från Algo Global Ltd varför skriver du från en hotmail, vilken typ av företag skulle det vara som svarar sina kunder från en hotmail. Jag ber om maximal försiktighet inför denna typ av kommentarer, vi vet inte vad den här mäklarens verkliga avsikter är som har lurat många människor.

   Hälsningar.

 3. monique svar

  De gav mig en paus i april förra året

  Jag kontaktades av licensen. Alejandro Iturbide, från cell 5539132082 förklarade för mig att med en investering på 200 dollar jag kunde investera skickade jag dem med lönemarknad, och han satte mig en rådgivare som heter Sebastian, som ökade vinsten och jag fortsatte att investera enligt det med 4000 dollar för rörelser pålitliga hade vi haft kommunikation följt de senaste 1000 dollar som jag skulle investera, han bad mig att skicka dem till konton för människor som arbetar i företaget, och om det återspeglas i mitt konto, men sedan dess bara sa till mig den 29 juli att vi var tvungna att se uttagen, och sedan dess har han inte sett mina meddelanden eller går online, inte heller har jag sett min kapitalökning, jag vet inte vad som händer, hans nummer är 5525666684, och om jag märker att jag tar bort bilden från hans profil, jag har ringt den som Alejandro kontaktade men han svarade inte, och de förklarade aldrig för mig hur jag skulle få mina pengar, jag ringde 5616274520 och han skickade mig till brevlådan.
  Jag skickade ett mejl och de svarade inte. Jag vet inte längre vad jag ska göra, jag vill bara ta ut mina pengar, sätta in på betald marknad, och plattformen är meta trader4, och märker att de är frånkopplade från företaget.
  tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Monique, tack för att du delar din erfarenhet med Algo Global Ltd. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Bea Zamorano svar

   De är onda födda och oförskämda bedragare, gå inte in för att investera med denna mäklare, den kommer att stjäla allt från dig, ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.