I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i algoritmer. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om algoritmer och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsalgoritmgrupp.com
???? företaget*Algorithms Group
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformAlgoritmer
📌 AdressEngland

⚠️ Algorithms ägs av Algorithms Group, företaget ligger i England, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som erbjuds av Algoritmer, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Algorithms Group webbplats

Algoritmer ger en förklaring av vissa begrepp, lite information om företaget, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

+34 910 917 133

???? Slutlig utvärdering av Algoritmer ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Algoritmer.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om algoritmer:

datumUppdatering – nyheter
December 2020Klagomål mot Algoritmer av Chilenska finanstillsynsmyndigheten CNMV

Användarrecensioner

Vad tycker du om algoritmer? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Algoritmer.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av algoritmer

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar algoritmer

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera algoritmer?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Algoritmer en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att algoritmer är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är algoritmer pålitliga?

Nej. Algoritmer är inte pålitliga, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från algoritmer?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till algoritmer?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «Är algoritmer en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Association Harmed by Algorithms Group svar

  Bra.

  Vi har skapat en förening för dem som drabbats av denna bluff:

  Association of the Injured by Algorithms Group (APAG).

  Syftet med APAG är inget annat än att ge de drabbade tillgång till specialiserade juridiska tjänster i bedrägerier till ett mycket lägre pris tack vare kollektiviseringen av utgifterna. Allt detta för att få tillbaka medlen för de drabbade och fängelsestraff för de ansvariga.

  Om du vill att vi ska informera dig, SKRIV I DETTA FORUM ALL MÖJLIG INFORMATION.

  Quedamos kunde göra sig av med.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Föreningen, tack för att du skriver om Algoritmer. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Carlos svar

  Den här mannen, Javier, har varit borta från ryggen sedan den 12 december, tror jag, han skickar inte längre meddelanden till kunder och ansluter inte till något känt telefonnummer. Det finns redan flera grupper att rapportera tillsammans.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av algoritmer. Denna mäklare är en SCAM, den har haft många kundklagomål och ska inte få erbjuda sina tjänster, försök att få tillbaka dina pengar så snart som möjligt. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. ANONYM svar

  De är en del av Javier Biosca-bluffen, som redan efterfrågas för bedrägerier. JAVIER VI VÄNTAR PÅ VÅRA PENGTJÄV. VI ÄR MÅNGA BEDRÄGDA OCH VI SOMMAR INTE TILL VI FÅR VÅRA PENGAR.

  DET SÄGER OSS ATT BETALNINGAR SÄNDAS, MEN VI HAR INTE FÅTT EN ENKEL PENNA I VECKOR. VIKTIGT FÖR JAVIER ÄR EN LÖGARE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ANONYMT, tack för att du delar din erfarenhet med algoritmer. Denna mäklare är en SCAM, den har haft många kundklagomål och ska inte få erbjuda sina tjänster, försök att få tillbaka dina pengar så snart som möjligt. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.