Bux mäklare

Algoritmer Gruppkommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Algorithms Group (kallas även algoritmergroup.com eller algoritmer), är en elektronisk plånbokshantering och rådgivande mäklare för kryptovaluta. Rekommenderas verkligen Algorithms Group att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Algorithms Group ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Algorithms Group ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Algorithms Group Group.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: de hävdar att de är belägna i England, men detta är falskt eftersom de inte nämner registreringsnummer eller regler.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Algorithms Group, i det här fallet hittar vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.

 

Las plattformar att fungera som Algorithms Group erbjuder är: nämns inte, men vi tror att de använder sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Algorithms Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Algorithms Group webbplats
Algorithms Group webbplats

Algorithms Group tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några koncept, lite information om företaget, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Algorithms Group |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: algoritmgrupp.com

Telefonnummer: + 34 910 917 133

E-post: [e-postskyddad] Groupgroup.com

Du kanske undrar varför vi granskar Algorithms Group. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Algorithms Group <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Algorithms Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare och inte erbjuder juridiska data som är av enorm betydelse, till exempel villkoren, sekretesspolicyn etc., vi kan inte veta vem som driver den och varifrån eftersom döljer mycket data; När vi letade efter recensioner om Algorithms Group hittade vi inga, det verkar vara ett okänt företag utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2020 tillkom CNMV Algorithms Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV december 2020 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om algoritmer? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Algoritmer: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos svar

  Den här mannen, Javier, har varit borta från ryggen sedan den 12 december, tror jag, han skickar inte längre meddelanden till kunder och ansluter inte till något känt telefonnummer. Det finns redan flera grupper att rapportera tillsammans.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av algoritmer. Denna mäklare är en SCAM, den har haft många kundklagomål och ska inte få erbjuda sina tjänster, försök att få tillbaka dina pengar så snart som möjligt. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. ANONYM svar

  De är en del av Javier Biosca-bluffen, som redan efterfrågas för bedrägerier. JAVIER VI VÄNTAR PÅ VÅRA PENGTJÄV. VI ÄR MÅNGA BEDRÄGDA OCH VI SOMMAR INTE TILL VI FÅR VÅRA PENGAR.

  DET SÄGER OSS ATT BETALNINGAR SÄNDAS, MEN VI HAR INTE FÅTT EN ENKEL PENNA I VECKOR. VIKTIGT FÖR JAVIER ÄR EN LÖGARE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ANONYMT, tack för att du delar din erfarenhet med algoritmer. Denna mäklare är en SCAM, den har haft många kundklagomål och ska inte få erbjuda sina tjänster, försök att få tillbaka dina pengar så snart som möjligt. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.