Kommentarer till Algotechs

I denna avdelning vi kommer att analysera Algotechs mäklare, är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Algotechs verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor. Det bör noteras att Algotechs inte har en webbplats på spanska, men på grund av olika meddelanden från spansktalande kunder har vi beslutat att granska denna mäklare.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Algotech Limited.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Manchester, England.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om någon reglering, så vi tror att det är en icke-REGLERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Algotechs, vi noterar att det erbjuder Fyra kontotyper: Standardkontot, Guldkontot, VIP-kontot och Diamond-kontot.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 2.000, personligt konto rådgivare, personlig ekonomisk plan, online-plattform.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 20.000 XNUMX, personligt konto rådgivare, personlig finansiell plan, online-plattform, ingen provision för uttag.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 100.000, personlig kontorådgivare, personlig ekonomisk plan, onlineplattform, ingen provision för uttag.

Diamantkonto: Minsta initiala insättning på $ 500.000, personlig kontorådgivare, personlig ekonomisk plan, onlineplattform, ingen provision för uttag.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Algotechs-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Algotechs kontotyper
Algotechs kontotyper

den plattformar att fungera som Algotechs erbjuder är: MT4 och det automatiska systemet (robot) som de pratar så mycket om på Algotechs webbplats.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Algotechs tillhandahåller på sin webbplats.

Algotechs webbplats
Algotechs webbplats

Algotechs tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har en blogg med olika artiklar relaterade till investeringar i automatiska system, vilket är fallet med Algotechs.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Algotechs

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: algotechs.com

Telefonnummer: + 44 20 38 689 901

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Värdering på Algotechs <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Algotechs-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tycker att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det erbjuder ett automatiserat system, det nämns att det är baserat i England men det regleras inte av FCA (som det borde, någon reglerad mäklare baserad på England) erbjuder det för höga intäkter.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Algotechs? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *