Kommentarer om Algovibe

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Algovibe (kallas även med namnet: algovibe.com), är mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas verkligen Algovibe att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Algovibe ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Algovibe ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Algovibe nämner att vara en del av: inte nämnt.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Förenade kungariket enligt webbplatsen, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Algovibe har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Algovibe är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Algovibe, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika kontotyper:

Silverkonto: minsta initiala insättning $250, hävstång med max 1:30, ingen provision, omedelbar exekvering, spridning från 1.3, marginal Call 80%, bland annat.

Guldkonto: minsta initiala insättning $5.000, hävstång med max 1:30, ingen provision, omedelbar exekvering, spridning från 1.5, marginal Call 80%, bland annat.

Platinakonto: minsta initiala insättning $50.000, hävstång med max 1:30, ingen provision, omedelbar exekvering, spridning från 0.1, marginal Call 80%, bland annat.

La plattform att fungera som Algovibe erbjuder är: Webbhandlare.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Algovibe tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Algovibes webbplats
Algovibes webbplats

Algovibe ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Algovibe

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: algovibe.com

📞 Telefonnummer: Spanska +441275275008 | Engelska +441274797004 | Tyska +441274797004 | Franska +3228085159

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Algovibe. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Algovibe

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Algovibe-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i januari 2022 CNMV lade till Algovibe till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Algovibe? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Algovibe: Betyg och kommentarer»

 1. Mario Lillo svar

  Jag skulle vilja veta hur jag kan säga upp den här mäklaren eller lämna in en kollektiv stämningsansökan, de har redan fördömts av CNMV och jag vill att de ska hamna i fängelse

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mario Lillo, tack för din kommentar om Algovibe. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.