Kommentarer till AlianzaFX

I denna avdelning vi analyserar AlianzaFX-mäklaren, vilken är en mäklare av: Forex och CFD. Rekommenderas AlianzaFX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Vi gör denna granskning och bedömning eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet.

¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: FOX FREIGHT Corp. även om det i villkoren inte nämner FOX FREIGHT Corp. och nämner; Alianza FX Limited och Alianza FX Group, och i avsnittet om deras reglering nämner det ännu ett företag, Aliance Importing Services Ltd.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Australien, även om det i motsatsvillkoren motsäger och nämner en plats, tror vi att det i Storbritannien (eftersom det inte specificerar landet).

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner att vara en registrerad mäklare med ASIC, även om det i regleringsavsnittet nämns att vara reglerat av ASIC med förordning 344/17, vilket vi inte kunde verifiera, allt tyder på att det är ett oreglerat företag.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som AlianzaFX erbjuder, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton: Testkonto, Premiumkonto, Platinumkonto, Guldkonto, VIP Alliance-konto och Imitera Alliance-konto. Här nedan kan du se en bild med mer specifikationer om kontotyperna.

Testa konto- Minsta initiala insättning på $ 50, hävstång upp till 1: 1000, fördelat från 1 pip, ingen provision, marknadsutförande.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 500, hävstång upp till 1: 400, fördelat från 1 pip, ingen provision, marknadsutförande.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på 5.000 1 $, hävstång upp till 300: 0, fördelat från XNUMX pips i valutor, marknadsutförande

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 25.000 1 $, hävstång upp till 200: 0, fördelat från XNUMX pips i valutor, marknadsutförande

Alliance VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, hävstång upp till 1: 400, fast spread i valutor, marknadsexekvering.

Imitera Alianza-kontot- Minsta initiala insättning på $ 50, hävstång upp till 1: 200, fördelat från 0 i valutor, marknadskörning.

Kontotyper: AlianzaFX

den plattformar att fungera som Alianza FX erbjuder är: de nämner det inte, vi tror att Alianza FXs egen plattform. Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AlianzaFX tillhandahåller på sin webbplats.

AlianzaFX webbplats
AlianzaFX webbplats

AlianzaFX tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: finansiella nyheter, förklaring om de finansiella produkter som Alianza FX erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i handeln, bland andra resurser och verktyg.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om AlianzaFX

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.alianzafx.com

Telefonnummer: +598 22277292 och +598 92 493701 (Whatsapp)

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på AlianzaFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att AlianzaFX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?


Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de motsäger både genom att säga vilket företag de tillhör, som att säga att om de är ett reglerat företag och även på platsen för företaget, tror vi också att det är om Ett oreglerat företag, när vi försökte hitta andra utvärderingar eller kommentarer om företaget, kunde vi inte hitta andra, vilket tyder på att det är ett "nytt" företag.


Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.  

Vad tycker du om AlianzaFX? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

63 kommentarer om «AlianzaFX: Betyg och kommentarer»

 1. Eduardo svar

  Efter att ha blivit lurad litade jag inte på någon, det är väldigt svårt att lita på igen, förstår jag. Men min son föreslog att vi skulle testa Mychargeback, och tack till dem och dig för att du meddelade att vi kunde få tillbaka det jag tappade i utbyte mot en liten provision. Det har varit en process av veckor, men äntligen nådde pengarna mina händer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eduardo, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Raul Diaz svar

  Jag är en handlare utan kunskap och det här företaget gjorde mig bra
  Jag har inget att klaga på utan tvärtom
  Tack allians

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raul eller vad du än heter, ALLA POSITIVA KOMMENTARER OM ALIANZAFX ÄR FALSKA !!! klagomål med den lokala polisen och därmed sluta lura investerare.

   Hälsningar.

   • Carlos

    Har du den exakta adressen ännu?

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Carlos, vi kan inte tillhandahålla den informationen, tydligen är det redan en process på gång.

    Hälsningar.

 3. Dario svar

  DE ÄR BEDRÄGARE! Tro mig och investera inte med dessa människor. De kommer aldrig se dina pengar igen. De fungerar så här: de får dig att gå in med motivationen att fördubbla det kapital som du ska operera med ("bonus"), det vill säga om du investerar 2 dollar, krediterar de dig 4 så att du kan arbeta med mer kraft. Vilken ingen seriös mäklare gör det. Då får de dig goda vinster så att du motiverar dig själv och investerar mycket mer. De ringer till dig två gånger i veckan och pratar ett tag om marknaden och vilka investeringar du ska göra, hittills verkar det väldigt seriöst och professionellt ... glöm inte att deras mål är att man ska investera mer pengar, eller ännu bättre, att du rekommenderar dem och mål nya vänner eller familj som investerar där (om du gör det ger de dig ett pris på 500 dollar). När du sedan vill ta ut kapital förnekar de dig inte, men de låter dig bara ta ut en liten del av vad du investerade (10%) och de gör det så att man tror att företaget är seriöst och att du kan ta ut pengar när du vill. Nu OBS! När du vill ta ut det totala investerade kapitalet, glöm det där, de låter dig inte, de säger att det måste vara där i 6 månader och sedan kan du ta ut det, under de 6 månaderna försvinner dina pengar magiskt tack vare "dåliga investeringar" som de kommer att vägleda, och du kommer att förlora ditt kapital vecka för vecka. I mitt fall valde jag inte att göra vissa investeringar som rekommenderades för mig, för med liten erfarenhet lyckades jag redan veta att detta var självmord, där blir de arg och blockerar ditt konto. Lösenordet som du går in på webben fungerar inte längre. Och det finns ingen typ av telefon att göra anspråk på, och det finns inga fysiska kontor. Allt de säger är en lögn, de är en grupp ungdomar som är dedikerade till att lura nybörjare. Om du är osäker, leta efter referenser för den här "mäklaren" i google och du kommer att inse att det inte finns någon annan information än din egen webbsida (vilket är fantasi) och att användarnas upplevelser är hemska. Sergio Fischer och Pedro Quedadas kallar sig själva bönerna. Ahhh en sista sak. De goda allianskommentarer som du kan läsa i det här forumet är själva som gör det genom olika namn !! Haha de är fantastiska !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dario, tack för att du tillhandahåller ny information, det är sant, alla positiva kommentarer om AlianzaFX-mäklaren är från dem

   Hälsningar.

 4. Jaoquin ortiz svar

  MED VILKET KAPITAL REKOMMENDERAR DU MIG ATT ÖPPNA ETT KONTO PÅ DENNA MÄLKARE?
  TACK

 5. Mary svar

  Det första du måste göra är att rapportera det, ta med allt du har, telefonnummer, e-post, wspa, eventuellt pappersarbete, mycket viktigt kontonumren där pengarna har gått, mottagarna ...
  När du har klagomålet måste du gå till banken för att göra anspråk och begära återtagande av överföringarna eller kortbetalningarna.
  Anställ sedan en advokat.
  Gå igenom media som sprider det, få er alla tillsammans och slåss tillsammans mot denna pöbel
  Flytta på sociala nätverk för att varna människor.
  Gör en sammanslutning av offer för ekonomiska chiringuitos.
  Här i Spanien är man redan på gång och med det hoppas vi kunna gå långt.
  Å andra sidan kommer de att fortsätta att ringa dig, falla inte igen för det finns många som kommer att försöka bluffa dig igen, vissa som påstår sig vara återvinning av pengar, oavsett varför de kommer att använda mer pengar från dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jessica, tack för dina kommentarer om AlianzaFX.

   hälsningar

 6. Osvaldo svar

  LURAD !! Sergios FISCHER, Pedro Quesada, Diego Fleischman, en viss Esequiel! De säger att de är från Uruguay, att utan rådgivare från den där mäklaren lurade de mig och flera andra människor, det är en flernivå, de ber dig bara att fortsätta lägga till människor, de får dig att tjäna mycket lönsamhet, men från en dag till nästa, så enkelt vinner du, du förlorar allt! De smälter dina konton, långt ifrån finansiella rådgivare, en blomma av bedragare. De hanteras av Skype, de säger att du ska arbeta som IB, sätta in människor, jag kunde dra mig tillbaka en stund men väldigt lite, varje uttag var ett tal av sammansatt intresse så att du inte tar bort det, jag handlade om 6 månader med dem, tills jag började märka konstiga saker, jag fick inte någon annan och när jag inte fick någon annan smälte mitt konto och 4 andra personer som kom in med mig, de fick mig att se dåligt ut! Om du inte vill bli lurad, bli inte involverad och mindre, rekommendera någon! Lär dig att handla på egen hand !!!! Jag förlorade årets besparingar, min mamma, mina vänner. Om du redan är inne, försök att ta ut så mycket du kan och förbered dig på att inte få tillbaka pengarna! Livet får dem att betala för allt de gjorde mot mig, min familj och mina vänner, ALLT ÅTERVÄNDER !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Osvaldo, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 7. Martin Bauza svar

  Hej god morgon alla, hur mår du? Jag skriver till dig från Chile, trevligt att träffa dig. Jag letade efter information om företaget och jag hittade inte mycket, jag kunde bara vägledas av förordningen och med banken de arbetar med, vilket är mycket bra. Jag har arbetat med detta företag i 6 månader (förutom andra) och jag rekommenderar det. Jag kunde ta ut 40% av vinsten, resten lämnade jag det i aktier. Pedro quesada råder mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carles, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Även om du kanske har haft en bra upplevelse med dem, Vi skulle aldrig rekommendera en mäklare som AlianzaFX: vi tycker att det är ett mycket osäkert företag.

   hälsningar

 8. Marco Triumph svar

  Jag rekommenderar det starkt. Killarna är fantastiska, de vet vad de pratar om och hjälper till att fungera på allvar, det går bra för mig, de ringer till mig från Miami och Santiago de Chile, med Pedro har jag bra vibbar och han hjälper mig mycket med verksamhet, jag lär mig alltid av grundläggande och teknisk analys, jag har inget att klaga på, jag försökte uttaget och snarare tjänade jag 4% av kontot på fyra månader, jag arbetar med banken i Galicien.
  Hälsningar till handelskommunen, ge den vidare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marco, även om du kanske har haft en bra upplevelse med AlianzaFX, AlianzaFX enligt vår åsikt, ett mycket osäkert företag och vi skulle aldrig rekommendera det.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.