Annonsera med oss

Kommentarer till AlianzaFX

I denna avdelning vi analyserar AlianzaFX-mĂ€klaren, vilken Ă€r en mĂ€klare av: Forex och CFD. Rekommenderas AlianzaFX verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Vi gör denna granskning och bedömning eftersom vi fĂ„r olika meddelanden och kommentarer som frĂ„gar om företagets tillförlitlighet.

¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: FOX FREIGHT Corp. Àven om det i villkoren inte nÀmner FOX FREIGHT Corp. och nÀmner; Alianza FX Limited och Alianza FX Group, och i avsnittet om deras reglering nÀmner det Ànnu ett företag, Aliance Importing Services Ltd.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, MÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Australien, Àven om det i motsatsvillkoren motsÀger och nÀmner en plats, tror vi att det i Storbritannien (eftersom det inte specificerar landet).

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner att vara en registrerad mĂ€klare med ASIC, Ă€ven om det i regleringsavsnittet nĂ€mns att vara reglerat av ASIC med förordning 344/17, vilket vi inte kunde verifiera, allt tyder pĂ„ att det Ă€r ett oreglerat företag.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som AlianzaFX erbjuder, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton: Testkonto, Premiumkonto, Platinumkonto, Guldkonto, VIP Alliance-konto och Imitera Alliance-konto. HĂ€r nedan kan du se en bild med mer specifikationer om kontotyperna.

Testa konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50, hÀvstÄng upp till 1: 1000, fördelat frÄn 1 pip, ingen provision, marknadsutförande.

Premiumkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, hÀvstÄng upp till 1: 400, fördelat frÄn 1 pip, ingen provision, marknadsutförande.

Platinakonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 5.000 1 $, hÀvstÄng upp till 300: 0, fördelat frÄn XNUMX pips i valutor, marknadsutförande

Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 25.000 1 $, hÀvstÄng upp till 200: 0, fördelat frÄn XNUMX pips i valutor, marknadsutförande

Alliance VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000, hÀvstÄng upp till 1: 400, fast spread i valutor, marknadsexekvering.

Imitera Alianza-kontot- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50, hÀvstÄng upp till 1: 200, fördelat frÄn 0 i valutor, marknadskörning.

Kontotyper: AlianzaFX

den plattformar att fungera som Alianza FX erbjuder Àr: de nÀmner det inte, vi tror att Alianza FXs egen plattform. Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som AlianzaFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

AlianzaFX webbplats
AlianzaFX webbplats

AlianzaFX tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intressenter: finansiella nyheter, förklaring om de finansiella produkter som Alianza FX erbjuder, förklaring av grundlÀggande begrepp i handeln, bland andra resurser och verktyg.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om AlianzaFX

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.alianzafx.com

Telefonnummer: +598 22277292 och +598 92 493701 (Whatsapp)

E-post: [e-postskyddad]

>>> VÀrdering pÄ AlianzaFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att AlianzaFX-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?


Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: de motsĂ€ger bĂ„de genom att sĂ€ga vilket företag de tillhör, som att sĂ€ga att om de Ă€r ett reglerat företag och Ă€ven pĂ„ platsen för företaget, tror vi ocksĂ„ att det Ă€r om Ett oreglerat företag, nĂ€r vi försökte hitta andra utvĂ€rderingar eller kommentarer om företaget, kunde vi inte hitta andra, vilket tyder pĂ„ att det Ă€r ett "nytt" företag.


Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

Vi lĂ€mnar en omröstning öppen sĂ„ att handlare, kunder och anvĂ€ndare av mĂ€klaren kan rösta.  

Vad tycker du om AlianzaFX? Vad har varit din erfarenhet?

Annonsera med oss

61 kommentarer om «AlianzaFX: Betyg och kommentarer»

 1. Eduardo svar

  Efter att ha blivit lurad litade jag inte pÄ nÄgon, det Àr vÀldigt svÄrt att lita pÄ igen, förstÄr jag. Men min son föreslog att vi skulle testa Mychargeback, och tack till dem och dig för att du meddelade att vi kunde fÄ tillbaka det jag tappade i utbyte mot en liten provision. Det har varit en process av veckor, men Àntligen nÄdde pengarna mina hÀnder.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Raul Diaz svar

  Jag Àr en handlare utan kunskap och det hÀr företaget gjorde mig bra
  Jag har inget att klaga pÄ utan tvÀrtom
  Tack allians

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Raul eller vad du Ă€n heter, ALLA POSITIVA KOMMENTARER OM ALIANZAFX ÄR FALSKA !!! klagomĂ„l med den lokala polisen och dĂ€rmed sluta lura investerare.

   HĂ€lsningar.

 3. Dario svar

  DE ÄR SCAMMERS! Tro mig och invester inte med dessa mĂ€nniskor. De kommer aldrig se dina pengar igen. De fungerar sĂ„ hĂ€r: de fĂ„r dig att komma in med motiveringen att fördubbla det kapital som du ska arbeta med ("bonus"), det vill sĂ€ga, om du investerar 2 dollar krediterar du dig 4 sĂ„ att du kan arbeta med mer kraft. Vilken ingen seriös mĂ€klare gör det. DĂ„ fĂ„r de dig att ha goda vinster, sĂ„ att du motiverar dig sjĂ€lv och investerar mycket mer. De ringer dig tvĂ„ gĂ„nger i veckan och pratar en stund om marknaden och vilka investeringar som ska göras, sĂ„ lĂ„ngt verkar allt vĂ€ldigt seriöst och professionellt ... glöm inte att deras mĂ„l Ă€r att en ska investera mer pengar, eller Ă€nnu bĂ€ttre, att du rekommenderar dem och siktar pĂ„ nya vĂ€nner eller familj som investerar dĂ€r (om du gör det ger de dig ett pris pĂ„ $ 500). NĂ€r du sedan vill ta ut kapital förnekar de dig inte, men de lĂ„ter dig bara ta ut en liten del av det du investerade (10%) och de gör det sĂ„ att du tror att företaget Ă€r seriöst och att du kan ta ut pengarna nĂ€r du vill. Nu OBS! NĂ€r du vill ta ut det totala investerade kapitalet, glöm det dĂ€r, de lĂ„ter dig inte, de sĂ€ger att det mĂ„ste vara dĂ€r i 6 mĂ„nader och sedan kan du ta ut det, under de 6 mĂ„naderna försvinner dina pengar pĂ„ ett magiskt sĂ€tt tack vare "dĂ„liga investeringar" som de kommer att vĂ€gleda, och du kommer att förlora ditt kapital vecka för vecka. I mitt fall valde jag inte att göra vissa investeringar som rekommenderades för mig, för med lite erfarenhet lyckades jag redan veta att detta var sjĂ€lvmordsbenĂ€get, dĂ€r blir de arga och blockerar ditt konto. Lösenordet som du anger pĂ„ webben fungerar inte lĂ€ngre. Och det finns ingen typ av telefon att göra ansprĂ„k pĂ„, och det finns inga fysiska kontor. Allt de sĂ€ger Ă€r en lögn, de Ă€r en grupp unga mĂ€nniskor som Ă€gnar sig Ă„t att lura nybörjare. Om du har nĂ„gra tvivel, leta efter referenser till denna "mĂ€klare" i google sĂ„ inser du att det inte finns nĂ„gon annan information Ă€n din egen webbsida (vilket Ă€r fantasi) och att anvĂ€ndarnas upplevelser Ă€r fruktansvĂ€rda. Sergio Fischer och Pedro Quedadas kallar sig ligisterna dessa. Ahh en sista sak. De bra allianskommentarer som du kan lĂ€sa i detta forum Ă€r sjĂ€lva som gör det genom olika namn !! Haha de Ă€r fantastiska !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Dario, tack för att du tillhandahÄller ny information, det Àr sant, alla positiva kommentarer om AlianzaFX-mÀklaren Àr frÄn dem

   HĂ€lsningar.

 4. Jaoquin ortiz svar

  MED VILKET KAPITAL REKOMMENDERAR DU MIG ATT ÖPPNA ETT KONTO PÅ DENNA MÄLKARE?
  TACK

 5. Mary svar

  Det första du mÄste göra Àr att rapportera det, ta med allt du har, telefonnummer, e-post, wspa, eventuellt pappersarbete, mycket viktigt kontonumren dÀr pengarna har gÄtt, mottagarna ...
  NÀr du har klagomÄlet mÄste du gÄ till banken för att göra ansprÄk och begÀra Ätertagande av överföringarna eller kortbetalningarna.
  AnstÀll sedan en advokat.
  GÄ igenom media som sprider det, fÄ er alla tillsammans och slÄss tillsammans mot denna pöbel
  Flytta pÄ sociala nÀtverk för att varna mÀnniskor.
  Gör en sammanslutning av offer för ekonomiska chiringuitos.
  HÀr i Spanien Àr man redan pÄ gÄng och med det hoppas vi kunna gÄ lÄngt.
  Å andra sidan kommer de att fortsĂ€tta att ringa dig, falla inte igen för det finns mĂ„nga som kommer att försöka bluffa dig igen, vissa som pĂ„stĂ„r sig vara Ă„tervinning av pengar, oavsett varför de kommer att anvĂ€nda mer pengar frĂ„n dig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jessica, tack för dina kommentarer om AlianzaFX.

   hÀlsningar

 6. Osvaldo svar

  LURAD !! Sergios FISCHER, Pedro Quesada, Diego Fleischman, en viss Esequiel! De sĂ€ger att de Ă€r frĂ„n Uruguay, att utan rĂ„dgivare frĂ„n den dĂ€r mĂ€klaren lurade de mig och flera andra mĂ€nniskor, det Ă€r en flernivĂ„, de ber dig bara att fortsĂ€tta lĂ€gga till mĂ€nniskor, de fĂ„r dig att tjĂ€na mycket lönsamhet, men frĂ„n en dag till nĂ€sta, sĂ„ enkelt vinner du, du förlorar allt! De smĂ€lter dina konton, lĂ„ngt ifrĂ„n finansiella rĂ„dgivare, en blomma av bedragare. De hanteras av Skype, de sĂ€ger att du ska arbeta som IB, sĂ€tta in mĂ€nniskor, jag kunde dra mig tillbaka en stund men vĂ€ldigt lite, varje uttag var ett tal av sammansatt intresse sĂ„ att du inte tar bort det, jag handlade om 6 mĂ„nader med dem, tills jag började mĂ€rka konstiga saker, jag fick inte nĂ„gon annan och nĂ€r jag inte fick nĂ„gon annan smĂ€lte mitt konto och 4 andra personer som kom in med mig, de fick mig att se dĂ„ligt ut! Om du inte vill bli lurad, bli inte involverad och mindre, rekommendera nĂ„gon! LĂ€r dig att handla pĂ„ egen hand !!!! Jag förlorade Ă„rets besparingar, min mamma, mina vĂ€nner. Om du redan Ă€r inne, försök att ta ut sĂ„ mycket du kan och förbered dig pĂ„ att inte fĂ„ tillbaka pengarna! Livet fĂ„r dem att betala för allt de gjorde mot mig, min familj och mina vĂ€nner, ALLT ÅTERVÄNDER !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Osvaldo, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 7. Martin Bauza svar

  Hej god morgon alla, hur mÄr du? Jag skriver till dig frÄn Chile, trevligt att trÀffa dig. Jag letade efter information om företaget och jag hittade inte mycket, jag kunde bara vÀgledas av förordningen och med banken de arbetar med, vilket Àr mycket bra. Jag har arbetat med detta företag i 6 mÄnader (förutom andra) och jag rekommenderar det. Jag kunde ta ut 40% av vinsten, resten lÀmnade jag det i aktier. Pedro quesada rÄder mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carles, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Även om du kanske har haft en bra upplevelse med dem, Vi skulle aldrig rekommendera en mĂ€klare som AlianzaFX: vi tycker att det Ă€r ett mycket osĂ€kert företag.

   hÀlsningar

 8. Marco Triunfo svar

  Jag rekommenderar det starkt. Killarna Àr fantastiska, de vet vad de pratar om och hjÀlper till att fungera pÄ allvar, det gÄr bra för mig, de ringer till mig frÄn Miami och Santiago de Chile, med Pedro har jag bra vibbar och han hjÀlper mig mycket med verksamhet, jag lÀr mig alltid av grundlÀggande och teknisk analys, jag har inget att klaga pÄ, jag försökte uttaget och snarare tjÀnade jag 4% av kontot pÄ fyra mÄnader, jag arbetar med banken i Galicien.
  HĂ€lsningar till handelskommunen, ge den vidare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marco, Àven om du kanske har haft en bra upplevelse med AlianzaFX, AlianzaFX enligt vÄr Äsikt, ett mycket osÀkert företag och vi skulle aldrig rekommendera det.

   hÀlsningar

 9. carlos svar

  Jag pratade precis med en viss Nahuel, efter att ha pratat pÄ Skype med Ezequiel Faron, som var den som förklarade investeringsfrÄgan för mig, dÄ heter jag Nahuel sÄ att vi öppnar kontot, jag sa till honom att jag inte hade ID för att öppna kontot, och han sa till mig att det inte spelade nÄgon roll att han hade en mÄnad pÄ sig att göra det, men han kunde sÀtta in pengarna, undrar jag, för om jag inte har fel ber alla mÀklare dig om foto av ditt passdokument och du mÄste till och med skicka honom ett foto med ditt ID eller pass bredvid ditt ansikte, och dÀr tvivlar du, du Àr bara intresserad av att sÀtta in det, sÄ Àr det, jag vet inte, och vad fick mig att tvivla mest pÄ att jag ville göra det om eller om pÄ grund av mÄndagen bonusen att fördubbla pengarna som deponerats pÄ kontot Àr det konstigt för mig eftersom nÀstan alla mÀklare fördubblar den initiala investeringen, det kan vara som de sÀger men jag tror inte, för dessa saker och för det jag lÀser hÀr kommer jag inte att göra nÄgonting med dem. Tack alla för kommentarerna och sidan för att ge oss denna information. pÄ. HÀlsningar

  • Maria svar

   KÀra, det Àr den verkstÀllande myndighetens fel, som tjÀnar en provision för inkomst, det har inget att göra med företaget

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Maria, naturligtvis har det att göra med företaget. AlianzaFX Àr enligt vÄr Äsikt vÀldigt osÀkert och vi skulle aldrig rekommendera det.

    hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om AlianzaFX lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 10. Fausto Trindade svar

  Ärligt talat lĂ€ser detta ger mig viss rĂ€dsla, i 7 mĂ„nader har jag arbetat med rĂ„dgivaren Pedro Quesada och sanningen var att jag gjorde det vĂ€ldigt bra, vi tjĂ€nade inte mer Ă€n 9% per mĂ„nad, det Ă€r konservativt och det lĂ€rde mig mycket, lyckligtvis Jag kunde dra tillbaka en del av huvudstaden, för att bevisa mer Ă€n nĂ„gonting, och jag hade inga problem, faktiskt kom garnet frĂ„n USA som jag alltid fĂ„tt veta.
  Min erfarenhet Àr mycket tröstande, jag ger det OK hela mitt liv

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fausto, Àven om du har haft en positiv upplevelse med AlianzaFX, om du lÀser vÄr recension om AlianzaFX kommer du att mÀrka att vi inte rekommenderar detta företag, eftersom de inte Àr baserade i sÀkra lÀnder har de ett fruktansvÀrt rykte och vi anser dem vara mycket osÀkra.

   hÀlsningar

 11. thelma garcia svar

  mÄnga mÀnniskor hÀr pratar om bluff, stöld etc. Och jag tror inte att de förstÄr den hÀr marknaden.
  Det Àr en riskfylld marknad, om du kommer att vara beroende av en rÄdgivare hela ditt liv vet du att misslyckanden kan intrÀffa, jag tror att alliansen Àr en utmÀrkt mÀklare med utmÀrkt service.
  De hjÀlper mig mycket, och jag har arbetat med dem i flera Är.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Thelma, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Även om du har en positiv upplevelse med AlianzaFX vi skulle aldrig rekommendera det, det Ă€r en oreglerad mĂ€klare med dĂ„ligt rykte, dina pengar Ă€r i stor risk.

   hÀlsningar

 12. Marcelo svar

  +598 92 092 673 [e-postskyddad] live: sergio.ourofin nummer och mail Och Skype via Vem kontaktade mig Med Sergio Fischer hittade jag dem via en annons pÄ Facebook, kontakten var via Ignacio Batista live: ignaciogodella_1 Skype -kontakt, om du letar efter honom pÄ Facebook hittar du hans personlig profil dÀr du kommer att se foton med hans ansikte, Àr frÄn Montevideo Uruguay, jag har inte hittat dem Ànnu men om nÄgon fÄr sin plats, rÀkna med att jag inleder stÀmningar. Jag blev lurad som mÄnga andra.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcelo, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget. Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 13. Mark remisi svar

  Hej, jag kommer att berÀtta om min erfarenhet, jag har investerat i en fx allians med bÄde fiskare och fjÀrran rÄdgivare. I början investerade jag 1000 dollar och jag hade en avkastning pÄ 150%, dÀrför bestÀmde jag mig för att investera 100000 dollar mer, dÄ sa de till mig att ge försÀljningen av usd / zar till cirka 25000 enheter och jag förlorade allt för tvÄ mÄnader sedan. Min fru sparkade ut mig och var tvungen att sÀlja mina fastigheter för att börja om. Investera inte dina pengar hÀr. Tack för att du lyssnade pÄ mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 14. Alex rubben svar

  Hej, jag ville kommentera att jag har investerat i alliance fx och jag hade god lönsamhet och jag fick investeringen första gÄngen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alex, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX, vi föreslÄr ocksÄ att du Àr mycket försiktig eftersom vi pratar om en mÀklare utan reglering, med ett mycket negativt rykte.

   hÀlsningar

 15. Nicolas svar

  förlÄt men kan du göra ansprÄk? Jag menar, de sÀger till dig att de Àr reglerade och det Àr de inte ... de sÀger till dig att du fördubblar vad du har investerat och det hÀnder att allt som fungerar 80% Àr negativt tills ditt konto lÀmnas utan medel ... det uppmuntrar dig att ta ut krediter för att injicera ditt konto ... för det verkar lite för dem ... operationerna förutom negativa utan Stop Lost, jag förlorade allt jag hade med dessa mÀnniskor ... finns det ett sÀtt att göra en lagkrav? de lurar mÄnga mÀnniskor. Du kan ha viss kunskap om du kan göra nÄgot med dessa mÀnniskor, i sÄ fall vÀntar jag pÄ ditt svar för att se vad jag kan göra.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nicolas, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Du kan kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land eller en advokat. Av de skÀl du nÀmner rekommenderar vi bara att du arbetar med reglerade mÀklare i seriösa lÀnder.

   hÀlsningar

 16. Nicolas svar

  Hej kĂ€ra offer, för en vecka sedan brĂ€nde de ett handelskonto ... dĂ€r jag sĂ„lde mitt enda kapital (min bil) som det tycktes lite för dem och de ringde mig för att injicera mer pengar ... vad som helst ... frĂ„ga vĂ€nner, familj ... eller kredit i banken! JA! kredit i banken !!! Jag kommer kort kommentera vad som hĂ€nde ... Ezequiel Farone var min finansiella operatör .. han fick mig att handla ner i TESLA nĂ€r aktierna steg kraftigt, han fick mig att göra affĂ€rer till salu i valutor som de tog motsatt riktning! .. . och bland andra ocksĂ„ en som sa till mig att arbeta i en annan USD-zar-valuta fick mig att arbeta med mycket tomt till salu ... och precis tvĂ€rtom hĂ€nde .. Jag kunde inte sova i 1 mĂ„nad pĂ„ detta !!! se hur mitt konto brĂ€ndes och det enda jag hade ... Jag sa till honom och han sa till mig att ha tĂ„lamod ... förra veckan sa han till mig "vad som hĂ€nder Ă€r att ditt konto Ă€r vĂ€ldigt litet och det Ă€r vĂ€ldigt svĂ„rt" jag REKOMMENDERA INTE DET FÖR NÅGOT !!! jag vet faktiskt inte om plattformen de har .. Ă€r seriös! Kanske du arbetar i en demo och dessa tikar utan att du inser att det tog dina pengar! de vet inte hur de ska fungera !!! Om du inte vet hur du fungerar, ta reda pĂ„ en kurs x 200usd de lĂ€r dig och tjĂ€na pengar pĂ„ egen hand! dessa mĂ€nniskor ÄR CHANTAS !!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nicolas, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? NÀr det gÀller DEMO-plattformen och drift med falska pengar, medan de fÄr dina riktiga pengar, utför tyvÀrr mÄnga mÀklare dessa metoder.

   hÀlsningar

  • Carlos svar

   Hej Nicolås, jag pratade ocksÄ med Ezequiel, jag har inte opererat Ànnu men jag har en "vÀn" som har lagt ner mycket och för nu gÄr han bra! FrÄgan som blev beroende och jag fÄr bara 300 dollar mycket lite för att sÀga att du kan fÄ allt! Oavsett det faktum att du fungerade dÄligt, vilken annan kritik du kan göra ... för mig Àr det inte ett problem att förlora med en dÄlig investering eftersom det Àr en del av risken om det Àr ett stort problem om de trycker pÄ plattformen och de behÄller alla vÄra pengar ... eftersom investeringarna de gör dig Àr "riktiga", lÀtt att kontrollera om andelen eller valutan du investerade i stiger eller faller frÄn andra portaler ...

 17. Ruben svar

  Hej, jag satte in pengar men jag fungerade inte. Jag lÀmnade pengarna parkerade och nu nÀr jag vill ta ut pengarna sÀger de att jag mÄste handla innan för att kunna ta ut, Àr det verkligen sÄ? Hur kan jag undvika allt och fÄ pengarna? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ruben, tack för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? NÀr det gÀller uttag kan de ha nÄgot krÀnkande villkor och att du mÄste göra dessa operationer, du kan göra smÄ operationer. Det Àr svÄrt att berÀtta vad du ska göra i dessa fall, var skriver du till oss frÄn (vilket land)?

   hÀlsningar

   • RubĂ©n svar

    Hej, jag stötte pÄ dem av en slump nÀr jag laddade ner Investing -appen och lÀmnade mina telefondetaljer och andra, de erbjöd mig flera program för att investera och sa att de hade varningar för att kunna dra nytta av det. Allt bra tills jag lade in pengarna precis nÀr Uber blev offentligt och de sa till mig att det skulle fördubbla dess börsnotering. Men tyvÀrr lÀste jag informationen efter insÀttning (ett fel av mig) sÄ jag fungerade inte. Och sedan vÀntade jag med att dra mig tillbaka och det visar sig att du inte kan. De berÀttade för mig att jag kunde skicka ett mejl till support för att lösa det. Personen jag pratar med Àr Sergio Fischer som i det första samtalet hade jag berÀttat för mig att jag var tvungen att sÀtta in mer pengar. Det Àr 200 dollar. Det verkar inte för mycket lÀsning att vissa förlorade mer, men det Àr inte rÀttvist att de gör dessa saker. Jag pratar om Argentina

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej igen Rubén, tack för all denna information om AlianzaFX. Och varför kan det inte dras tillbaka? Har du redan skickat e-postmeddelandet till support? Kanske bör du kontakta tillsynsmyndigheten i ditt land, om du berÀttar att du kommer frÄn AArgentina dÄ CNV.

     hÀlsningar

 18. Javier barreto svar

  God kvÀll, lurad ocksÄ med det företaget. Utför operation x operation och till slut tappade jag allt. Sergio fisher var ocksÄ personen som stal.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post eller telefonnummer?

   HĂ€lsningar.

 19. Omar svar

  Hej, jag klippte precis med en rÄdgivare frÄn den hÀr mÀklaren, jag visste inte att de var sÄ, jag byter fortfarande ingenting men tack vare dina kommentarer kommer jag inte att göra insÀttningen. SÄdan lönsamhet lÀt vÀldigt konstig för mig, tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Omar, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Vad erbjöd de dig exakt?

   HĂ€lsningar.

 20. Marcelo svar

  Hej bra, jag letar efter en rekommendation jag hittade det hÀr företaget genom en faceboock -annons för nÄgra minuter sedan jag slutade prata med en viss Diego sÀger att företaget Àr i Chile det har banker i Europa jag har inte investerat Àn men vad de sÀger till dig att du kan fÄ pengarna NÀr du vill vet jag inte sanningen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcelo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   FrÄga dem om de Àr reglerade, det Àr det som betyder nÄgot. Eftersom vi har granskat din webbplats och det inte Àr sÄ klart, varför ta en chans med ett oreglerat företag? Vi skulle aldrig göra det.

   HĂ€lsningar.

 21. mariana svar

  Underteckna denna framstÀllning för att försöka avsluta de finansiella strandbarerna och fÄ tillbaka pengarna
  Àndra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

 22. BARBARA svar

  Om jag har investerat med dem men inte anvÀnt pengarna pÄ plattformen.

 23. Barbara svar

  Hej, har nÄgon nÄgonsin kunnat ta ut pengarna? eller en gÄng dÀr inne mÄste du Ängra det?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Barba, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med AlianzaFX ... investerade du med dem?

   HĂ€lsningar.

 24. lurad av alliancefx svar

  Om du arbetar med sergio fischer eller fisher (förmodligen ett falskt namn) kom ihÄg att du redan har tappat alla dina pengar och att du aldrig kommer att kunna ta ut, det Àr det klassiska investeringsföretaget dÀr du kan sÀtta in nÄgra sekunder men du kan ALDRIG DRA TILLBAKA EN DAMN CENTIM

  • lurad av alliancefx svar

   sergio (fisher) om du lÀser detta vill jag att du ska veta att samma karma kommer att fÄ nÄgot hemskt att hÀnda dig för att lura sÄ mÄnga mÀnniskor

   ALIANZAFX ÄR EN MEGA-LYCKLED, UPPMÄRK HÄR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "lurad", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Alianza FX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   HĂ€lsningar.

 25. Martha ruiz svar

  Den mĂ€klaren Ă€r en bluff, om den Ă€r en mĂ€klare. Med konsulter som Sergio fisher och Ignacio, vad de gör Ă€r att berĂ€tta att de fick en bit information frĂ„n x företag och det Ă€r dĂ€rför det sĂ€ljs eller köps, men allt Ă€r en lögn, dessa mĂ€nniskor lĂ€mnar bara ditt konto i rött för att berĂ€tta senare att du behöver mer kapital för att spara kontot eller sĂ„ kommer det att brinna. Och nĂ€r du försöker spara ditt kapital och ta ut det, tillĂ„ter de dig inte, de sĂ€ger att du mĂ„ste stanna minst tre mĂ„nader och göra en Ă„terinvestering. BEDRAGARE LITAR ALDRIG EN RÅDGIVARE ELLER FÖRETAG UTAN ANSÄTTNING. Jag kom med dem via en WhatsApp-grupp av marknadssignaler dĂ€r en Ignacio kontaktade mig och berĂ€ttade att de erbjöd en rĂ„dgivningstjĂ€nst som de tjĂ€nade av provision pĂ„ vinsten. Och sedan visade Alianzafx mig och i början Ă€r allt bra sĂ„ att du sĂ€tter in mer sĂ„ brĂ€nner de ditt konto och du kan aldrig ta ut dina pengar sĂ„ att du har marginal och om du vill stĂ€nga alla operationer för att fĂ„ dina pengar sĂ€ger de dig att för företaget som Ă€r en dĂ„lig praxis och de lĂ„ter dig inte fĂ„ dina pengar. ALIANZAFX Ă€r ett bedrĂ€geri och rĂ„dgivare, oavsett vad de kallar sig sjĂ€lva som pĂ„stĂ„r sig vara uruguayanska, Ă€r bedragare. Fall inte för den hĂ€r typen av företag och rĂ„dgivare. Leta efter reglerade mĂ€klare, de goda erbjuder dig aldrig bonusar eller rĂ„d.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Martha, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX, vi Àr mycket ledsna ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   HĂ€lsningar.

 26. edu m svar

  Jag tror att de Àr desamma som ilq latam

  vÄrd

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej edu, varför sÀger du att de Àr desamma?

   HĂ€lsningar.

 27. Martin svar

  Jag kunde inte ta ut mina pengar, ok bedragare, de Àr inte reglerade, Sergio Fischer kallar sig en mÀklare, han Àr en kriminell

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Martin, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med AlianzaFX. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer du haft kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för dina kommentarer, kommer du ihÄg hur du hittade AlianzaFX i första hand?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *