✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget ALIPRO är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ALIPRO och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsAlipro.uno
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addressKontakt från hemsidan
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner det inte
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 01 – januari – 2023
FöretagstypUtbildningsplattform för digital marknadsföring

företaget: ALIPRO Den nämner inte vilket företag den tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: ALIPRO Det nämns inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig. Vi kan redan berätta att vi är oroliga över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är ALIPRO?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det ALIPRO är en utbildningsplattform för digital marknadsföring

Kontotyper

Beroende på typ av konto varierar typen av stöd som kommer att erhållas, liksom de utbildningsresurser och handelsverktyg som tas emot.

KONTOTYPERMINIMINA INSÄTTNING
básica$5999
Elite$7499
Pro$11999

Information på webben

Alipro hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av ALIPROs webbplats, som är Alipro.uno. Fångsten gjordes i FEBRUARI 2023

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

*ALIPRO-förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

ALIPRO är en webbplats och ett företag som tillhandahåller utbildning i investerings- och affiliatemarknadsföring. Det vill säga att det inte är ett företag som behöver regleras.

???? Slutbedömning av ALIPRO ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Alipro och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

reglering: ALIPRO Det är ingen mäklare, det betyder att den inte behöver regleras.

Företaget har pyramidegenskaper, var försiktig.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Alipro är positionerad som en referens inom området för utbildning i digital marknadsföring, men bristen på detaljerad information om dess specifika plats kan generera vissa bekymmer och osäkerheter. Även om dess tillvägagångssätt inte är en mäklares och inte är föremål för specifik reglering i detta avseende, är det viktigt att vara försiktig när du överväger att använda den.

Det är tillrådligt att ta ett försiktigt och proaktivt tillvägagångssätt innan du bestämmer dig för Alipro. Detta innebär att genomföra en grundlig översyn av dess policyer, utbildningsmetoder och i synnerhet att i detalj utforska erfarenheterna och åsikterna från dem som har haft tidigare interaktioner med denna plattform. Denna grundliga analys gör att du kan få en mer komplett och solid vision för att fatta ett välgrundat beslut när det gäller dess lämplighet som en resurs för utbildning i digital marknadsföring.

Även om Alipro sticker ut inom detta specifika område, kan bristen på klarhet om dess plats höja röda flaggor, även om det inte nödvändigtvis ifrågasätter kvaliteten på dess utbildningsinnehåll. Det är dock viktigt att fördjupa din förståelse för dess policyer och erfarenheter som delas av tidigare användare för att utvärdera dess lämplighet och nivån av förtroende som kan placeras i denna utbildningsplattform inom området digital marknadsföring.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om ALIPRO:

datum Uppdatering – nyheter
Februari 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Alipro-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Video om Alipro

Användarrecensioner

Vad tycker du om Digitalelitemarkets? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med ALIPRO.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av ALIPRO

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar ALIPRO

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera ALIPRO?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ALIPRO pålitlig?

Nej. ALIPRO är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det nämner inte dess läge, vilket är ett tecken på bristande transparens. Din webbplats är väldigt ny, ger det dig självförtroende? Utöver detta har företaget pyramidiska egenskaper. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från ALIPRO?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

38 kommentarer om «Alipro: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Alejandra svar

  Jag känner mig väldigt lurad och besviken på Alipro, de säljer dig något väldigt fint, men de som säljer är alltid likadana, de målar det i färger och det de "lär ut" är väldigt grundläggande. Genom att göra lite research insåg jag att jag föll in i en total overklighet , de förmodade "ägarna" rad sina fickor och få folk att tro att de är familj. En total besvikelse

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alejandra, tack för att du skriver om Alipro. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Iria Ballesteros svar

  Hallå! Jag kunde få tillbaka mitt kapital tack vare denna analys. Välsignelser till alla!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Iria, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Brian svar

  Jag fick tillbaka en del av pengarna jag betalade med Paypal, det är en bluff, tro ingenting och investera aldrig mer pengar, du kommer att förlora dem, med Paypal pratar du och de kommer att returnera dina pengar ganska snabbt….

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Brian, tack för att du skrev om Alipro. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Carlos svar

  Om de har rätt är Alipro en bluff, jag spenderar tre dagar på att försöka samla in något och jag får ingenting, det går in i cigariller. kommunicera med Migo på WhatsApp 3 och han skickade dem skärmdumparna, videorna, grupperna, meddelandena, deras nätverk, jag har all information

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, för att rapportera till akademin är det bäst att du förklarar i detta forum hur de har försökt lura dig. Tack för att du skriver om Alipro. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Gabriel svar

  VÄN, JAG BEKRÄFTADE BARA ATT ALIPRO ÄR EN FULLSTÄNDIG BLUFFÄR, HUR ANMÄLLER MAN TILL AKADEMIN?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gabriel, för att rapportera till akademin är det bäst att du förklarar i detta forum hur de har försökt lura dig. Tack för att du skriver om Alipro. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. ADRIANA svar

  Godnatt! Hur rapporterar jag att de kontaktade mig
  Jag lämnar min mail ifall du vill skicka information till mig [e-postskyddad] Jag skulle uppskatta det, tack!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ADRIANA, det finns ingen anledning att anmäla bara för att de har kontaktat dig, blockera dem och det är allt.

   Hälsningar.

 7. marcos svar

  Hur de får folk att äta historien, mycket överflöd som de säger men deras kurser är fruktansvärda. Det är en tydlig ursäkt, de säljer tomt innehåll, de gömmer sig bakom klasserna de undervisar men de gånger jag gick med är det alltid samma sak, ren filler. Jag rekommenderar dem inte

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marcos, tack för att du skrev om Alipro. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Carlos svar

   Ja, mycket riktigt, jag blev också lurad av detta förmodade Alipro-företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.