ALLcryptoTrades kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera ALLcryptoTrades (även kallad med namnet: allcryptotrades.com)), är en mäklare av Forex och kryptovalutor. Rekommenderas verkligen ALLcryptoTrades för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om ALLcryptoTrades Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är ALLcryptoTrades ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Till vem Förenade kungarikethör det till? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ ALLcryptoTrades nämner att vara del av: nämner det inte

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Förenade kungariket enligt webbplatsen, men ingen giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, vi noterar att ALLcryptoTrades den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: ALLcryptoTrades är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Nu kommer vi att se vilka typer av konton det erbjuder ALLcryptoTrades, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som ALLcryptoTrades erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som ALLcryptoTrades tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

ALLcryptoTrades webbplats
ALLcryptoTrades webbplats

ALLcryptoTrades ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser några förklaringar av produkterna som ALLcryptoTrades erbjuder, förklaringar av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om ALLcryptoTrades 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: allcryptotrades.com

📞 Telefonnummer: + 442081577456

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar ALLcryptoTrades. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, tillhandahåller nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig eller inte investerar med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på ALLcryptoTrades ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget ALLcryptoTrades är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2022: FCA, den brittiska finanstillsynsmyndigheten, har rapporterat ALLcryptoTrades på grund av bedrägliga aktiviteter. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BaFins varning 2021 från juni XNUMX

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2022 har CNMV fördömt ALLcryptoTrades på grund av bedrägliga aktiviteter. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2021

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om ALLcryptoTrades? Vad har du varit med om?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «ALLcryptoTrades: betyg och feedback»

 1. MJ svar

  Det har fördömts av CNMV och FCA, JAG KOMMER INTE INVESTERA HÄR!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MJ, tack för att du kommenterar ALLCryptoTrades. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 2. Julia C. svar

  Är det någon som svarar på meddelanden? HJÄLP!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Julia C, tack för att du kommenterar ALLcryptoTrades. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.