Bux mäklare

Kommentarer till Allianz Global Investors

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Allianz Global Investors (även kallad swiftglobalinvestors.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas Allianz Global Investors verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Allianz Global Investors ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Allianz globala investerare ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Allianz Global Investors, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Guldkonto, silverkonto och bronskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $100, varaktighet 1 dag, avkastning 10%.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $1.000, varaktighet 3 dagar, avkastning 3%.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $10.000, varaktighet 15 dagar, avkastning 50%.

 

Allianz Global Investors kontotyper
Allianz Global Investors kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Allianz Global Investors erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Allianz Global Investors tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Allianz Global Investors webbplats
Allianz Global Investors webbplats

Allianz Global Investors ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, miniräknare, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Allianz Global Investors 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: swiftglobalinvestors.com

📞 Telefonnummer: + 44 7553086589

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Allianz Global Investors. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Allianz Global Investors <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Allianz Global Investors är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Allianz Global Investors, hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för det mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Allianz Global Investors? Vad har du upplevt?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Allianz (Swift) globala investerare: betyg och kommentarer»

 1. Richard svar

  De lurade mig 4.700 XNUMX USD som jag hade sparat, kan du berätta för mig hur jag gör för att göra anspråk på mina pengar?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Richard, tack för att du kommenterade Allianz (Swift) globala investerare. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Yamill Angulo svar

   Vän, de lurade mig också. Nummer är +506 61149411, vänligen kontakta mig, och om de betalade dig, låt mig också veta !!! Jag känner mig väldigt deprimerad över mina förlorade pengar !!!

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Yamill, sitt inte med det, få tillbaka pengarna Tack för att du kommenterade Allianz (Swift) Global Investors. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.