✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till AllTradeMarkets

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren AllTradeMarkets, är en Forex- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas AllTradeMarkets verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar AllTradeMarkets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag. Det bör noteras att webbplatsen inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder kommer vi också att göra en analys på AllTradeMarkets.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Global Market Index Limited och UAB ELNIRA. Även om de i ett annat avsnitt på webbplatsen nämner ExMarkets GROUP LTD (från Saint Vincent och Grenadinerna) och ExMarkets GROUP LTD (från Storbritannien), så är det inte särskilt tydligt.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Litauen, Storbritannien och Saint Vincent och Grenadinerna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom AllTradeMarkets inte nämner något om att vara ett reglerat företag, tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AllTradeMarkets, vi noterar att de erbjuder 5 olika kontotyper: Baskonto, Progressivt konto, Institutionellt konto, Managed Account och High Net Worth Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $ 500, tillgång till e-bok, AllTradeMarkets-akademin.

Progressivt konto- Minsta 2.500 XNUMX $ första insättning, tillgång till e-bok, AllTradeMarkets-akademi, kontoansvarig, dagliga nyheter.

Institutionellt konto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, tillgång till e-bok, AllTradeMarkets-akademin, kontoansvarig, dagliga nyheter, rikedom, personaliserad utbildning, fördjupade studier, portföljkonstruktion, hävstång upp till 100%.

Hanterat konto: minsta initiala insättning på 10.000 100 $, tillgång till e-bok, AllTradeMarkets-akademin, kontoansvarig, dagliga nyheter, rikedom, personaliserad utbildning, fördjupade studier, portföljkonstruktion, hävstång upp till XNUMX%, analytikersessioner, avancerad teknik, automatiserade strategier

Konto med hög nettovärde: Minsta initiala insättning på $ 50.000 XNUMX, VIP-tjänst, tillgång till kontofonder, kontakta AllTradeMarkets för mer information.

AllTradeMarkets kontotyper
AllTradeMarkets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som AllTradeMarkets erbjuder är: vi tror att AllTradeMarkets egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som AllTradeMarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

AllTradeMarkets webbplats
AllTradeMarkets webbplats

AllTradeMarkets tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några nyheter om ekonomiska händelser, några live-diagram, förklaring av några grundläggande begrepp i investeringsvärlden, inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om AllTradeMarkets

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.alltrademarkets.com

Telefonnummer: + 442036407008

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på AllTradeMarkets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att AllTradeMarkets-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart vem det tillhör eller var det är baserat, när vi letar efter recensioner på AllTradeMarkets kunde vi verkligen inte hitta mycket, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering från november 2019: CONSOB (italiensk finansregulator) har utfärdat en varning mot AllTradeMarkets.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om AllTradeMarkets? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «AllTradeMarkets: Betyg och kommentarer»

 1. hammare svar

  Det är en bluff, de försökte tvinga mig att sätta in mer pengar och när jag inte ville blockerade de mitt konto. Nätet är nere nu, bedragare har förstört mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hammer, tack för att du delar din erfarenhet med AllTradeMarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *