Annonsera med oss

Kommentarer på Alltradesfx.com
I denna avdelning vi kommer att analysera Alltradesfx.com, är en Cryptocurrency-handelsplattform. Rekommenderas Alltradesfx.com verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Alltradesfx.com ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Alltradesfx.com ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

❌ Alltradesfx.com nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på Storbritannien, men det finns ingen tillförlitlig information för att bekräfta detta. det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering, Nämn inte ingenting om att vara en företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Alltradesfx.com är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Alltradesfx.com, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startplan: minsta initiala insättning på $50, vinst på 5%.

Planera nybörjare: minsta initiala insättning på $500, vinst på 7%.

Grundplan: minsta initiala insättning på $1.500, vinst på 11%.

VIP-plan: minsta initiala insättning på $5.000, vinst på 13%.

Platina Plan: minsta initiala insättning på $10.000, vinst på 16%.

Regional planrepresentant: minsta initiala insättning på $50.000, vinst på 18%.

Alltradesfx.com kontotyper
Alltradesfx.com kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Alltradesfx.com erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Alltradesfx.com tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Alltradesfx.com webbplats
Alltradesfx.com webbplats

Alltradesfx.com ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de tjänster du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Alltradesfx.com 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: alltradesfx.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Alltradesfx.com. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Alltradesfx.com ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Alltradesfx.com är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också regler oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Alltradesfx.com till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Alltradesfx.com? Vad har du upplevt?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Alltradesfx.com: Betyg och kommentarer»

 1. Marcelo svar

  DET ÄR EN BEDRÄGNING CNMV HAR redan gjort sin klagomål, jag måste få tillbaka mina pengar, det är mycket och jag behöver det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcelo, tack för att du kommenterade Alltradesfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *