Bux mäklare

Kommentarer på Alpenfx.com

I denna avdelning vi analyserar mäklaren alpenfx.com, är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Alpenfx.com verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Alpenfx.com ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Alpenfx.com ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Vantage International Group Limited och Vantage Global Prime LLP.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Caymanöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det nämns att vara en mäklare som är auktoriserad av CIMA och FCA, men detta är falskt, Alpenfx.com är inte reglerat eller godkänt av någon myndighet.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Alpenfx.com, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto och Platinakonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $500, daglig artikel för marknadsanalys, kontoansvarig.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $5.000, daglig artikel för marknadsanalys, kontoansvarig, välkomstbonus på din första insättning, SMS-aviseringar.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $50.000, daglig artikel för marknadsanalys, kontoansvarig, välkomstbonus på din första insättning, SMS-meddelanden, speciellt ackompanjemang från en finansmarknadsanalytiker, långsiktig investeringsplan.

Alpenfx.com kontotyper
Alpenfx.com kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Alpenfx.com erbjuder är: egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Alpenfx.com tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Alpenfx.com webbplats
Alpenfx.com webbplats

alpenfx.com ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: live-diagram, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om alpenfx.com 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: alpenfx.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Alpenfx.com. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på alpenfx.com <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget alpenfx.com är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet. recensioner som är negativa. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade FMA (Österrike) alpenfx.com till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA-varningen april 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Alpenfx.com? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Alpenfx.com: Betyg och kommentarer»

 1. Roberto svar

  De är några smutsiga tjuvar, de ljög för mig att lägga mer pengar och nu har de försvunnit, de svarar inte på mig eller svarar på e-post. Jag letar efter hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack för att du kommenterade Alpenfx. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar dem inte pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan säga att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.