Kommentarer till Alpha Capital

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Alpha Kapital (även kallad alphacapital.capital), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Alpha Capital verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Alpha Capital. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Denarium Inc. Limited.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Alpha Capital, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, guldkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: sDaglig marknadsinformation, videohandledning, exklusiva e-böcker, support dygnet runt, expertledda seminarier och webbseminarier, personlig och dedikerad kontohantering, mervärde för riskhanteringsverktyg, snabba och tillförlitliga uttag och betalningar, handelskurser med din kontoansvarige , fjärrhjälp i realtid, utnyttja upp till 24: 7.

Guldkonto- Daglig marknadsinformation, videohandledning, exklusiva e-böcker, support dygnet runt, expertledda seminarier och webbseminarier, gDedikerad personlig kontohantering, snabba och pålitliga uttag och betalningar, realtidsfjärrhjälp i realtid, handelskurser med din kontoansvariga, utnyttjande upp till 1: 500, SMS-nyheter och signaler, premium daglig forskning och analys, hanteringsverktygs mervärde risk, fast spreadar, live täckning i Market Match, direkt tillgång till handelsrummet och vår forskning, expertgrupp.

VIP-konto- Daglig marknadsinformation, videohandledning, exklusiva e-böcker, support dygnet runt, expertledda seminarier och webbseminarier, rSnabba och pålitliga utbetalningar och betalningar, realtidsfjärrhjälp i realtid, handelskurser med din kontoansvarige, utnyttjande av upp till 1: 500, SMS-nyheter och signaler, daglig daglig forskning och analys, fasta spreadar, verktyg för riskhantering för mervärde, live täckning på Market Match, direkt tillgång till handelsrummet och vår forskning, expertgrupp, förstklassig personlig kundtjänst, 1-till-1 marknadsstrategisessioner.

Alpha Capital-kontotyper
Alpha Capital-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Alpha Capital erbjuder är: plattform Alpha Capital Web Trader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Alpha Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Alpha Capital webbplats
Alpha Capital webbplats

Alpha Capital ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaringar om några grundläggande begrepp, information om de produkter som Alpha Capital erbjuder, nyheter och vanliga frågor, men tyvärr finns det inte på spanska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Alpha Kapital |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: alphacapital.capital

Telefonnummer: + 442031290676

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Alpha Kapital <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Alpha Kapital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är en mäklare som inte är ordentligt reglerad och är baserad i ett mycket osäkert land (Marshallöarna), dessutom när du letar efter recensioner om Alpha Kapital Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Alpha Capital? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «Alpha Capital: Betyg och kommentarer»

 1. SALVADOR svar

  de är bedragare ... om det är till någon nytta ... jobba inte med dem ... bli inte "hooked" ... av några unga pojkar ... en viss Maximiliano och en viss Marjori Cifuentes ... men den mest cyniska är en som kallar sig Roman Katzberg ... med en accent uruguayansk ... om det är så lämnar det uruguayaner mycket illa ... fantastiska människor men det här benet är cyniskt ... DE INVESTERAR INTE PENGAR MED DEM ...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej SALVADOR, tack för att du kommenterar Alpha Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Torres svar

  God dag

  alfa kapital är en betrodd mäklare?

  Vad kan jag göra för att få tillbaka pengarna, de gör ett lån och ber mig sätta in det beloppet, men jag vet inte vad jag ska göra, eftersom det kapital som genererades inte kan betalas av lånet,
  snälla jag behöver vägledning

  Tack

  vänliga hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Torres, glöm lånen eller intäkterna, allt som uppfinns av dem och det är inte pengar du kan få tillbaka, betala inte skatter eller legitimationer som de uppfinner, försök att återvinna de pengar du har satt in genom vårt CHAT som du kan bedöma möjligheterna att ha pengarna tillbaka. Tack för att du kommenterade Alpha Capital. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar dem inte pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan säga att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Carlos E. svar

  Jag tror att jag har bluffat att jag inte kan dra mig, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet och hjälper till med information om Alpha Capital, den här mäklaren är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor som investerar i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.