✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Alphaadvisor. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Alphaadvisor och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsalphaadvisor.com
???? företagetSIMULAKRA TECHNOLOGIES, SL
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adressc/ Maestro Barbieri, 16-18, 5 A 03004, Alicante

Alphaadvisor ägs av företaget SIMULAKRA TECHNOLOGIES, SL ligger i Alicante, Spanien.

Kontotyper

Alphaadvisor erbjuder inte olika konton för handel.

Information på webben

alpha advisor 1 webbplats

Alphaadvisor ger en grundläggande förklaring om de kurser den erbjuder, personliga erfarenheter, FAQ-sektionen, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Alphaadvisor Final Rating ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Alphaadvisor.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Alphaadvisor:

datum Uppdatering – nyheter
April 2023Det finns en mycket nära relation mellan Alphaadvisors och Växelriktarsystem

Användarrecensioner

[demokrati id=”2445″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Alphaadvisor

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Alphaadvisor

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Alphaadvisor?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Alphaadvisor en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Alphaadvisor är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Alphaadvisor pålitlig?

Nej. Alphaadvisor är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Alphaadvisor?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Alphaadvisor?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

9 kommentarer om «Alphaíritu: Betyg och kommentarer»

 1. tomas svar

  GUD, som tur är har jag sett det här och jag hittade er via en YouTube-kanal, jag är ledsen killar att de har lurat er, jag har redan lämnat nyhetsbrevet som de skickar till mig, heja killar jag blir också lurad ibland här i livet . hälsningar till alla

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thomas, tack för att du skrev, om du kan berätta var du hittade deras annonser eller hur de hittade dig så kommer du att hjälpa många människor.

   Hälsningar.

 2. LUCKAD ALFAADVISOR svar

  Alpha Advisor är ett verktyg skapat av Juanma Almodóvar och det är en riktig bluff.

  Som en person väl kommenterar, jag har också varit student och jag bekräftar vad han säger att så fort det faller dig in att kritisera eller kommentera varför så många studenter att det bara finns tre eller fyra ska ha lönsamma konton som naturligtvis är aldrig sett eftersom de redan satt dig svartlistad och utslängd ur gruppen.

  Det är ett verktyg som är värdelöst och det är supersvårt att få det att fungera, dess skapare, denna Juanma Almodobar har ingen aning om att handla och utöver det är han stolt över att säga det och verkligheten är att han aldrig har visat sitt eget rekordspår eller ett reviderat konto i Darwinex eller något liknande där det visar att det är lönsamt.

  Verkligheten är att de har bränt många konton och ett av dem för 1 miljon euro som en stackars dåre lade i deras händer i december 2019.

  Tänk inte ens på att betala en krona för den här utbildningen eller för det verktyget, du kan kontrollera det genom att gå in på en Telegram-kanal som de har och så fort det kommer fyra ovanliga frågor kommer du att se vad som händer och tricket med detta är att ta dig till en privat grupp där du måste betala en förmögenhet varje månad för att slösa tid på eftermiddagen med att lyssna på den fräcka Juanma Almodóvar, som också är en nörd som förlöjligar folk varför han inte får resultat som han aldrig har fått.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej SCAMED ALPHAADVISOR, tack för att du kommenterar Alphaadvisor. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. fiskaren svar

  Alphadvisor för mig är en riktig bluff, vid många tillfällen ger de erbjudanden för att locka kunder och när de väl har betalat glömmer de vad de lovat och de skjuter upp det till slutet av dagar, de har en grupp på telegram där när du tvivlar på dem, gruppadministratören sparkar ut dig utan att ge dig någon förklaring, det hände mig, låt det inte hända dig.
  De lovar att generera bots utan att ha kunskap och det är inte fallet, om du inte kan datavetenskap eller någon som kan hjälpa dig betalar du för programmet och jag hade inte ens kunnat få det att fungera, för mig värsta investeringen jag någonsin gjort, jag bad om pengarna tillbaka och de blockerade mig automatiskt, de är fräcka och varje gång de skickar mejl till dig för att sälja fler och fler kurser till dig.
  Jag ramlade, faller du inte

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angler, tack för din kommentar om Alphadvisor. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de sätter inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Albert svar

  ALPHADVISOR är inte en mäklare. Det är en grupp människor som har skapat en applikation eller ett verktyg, där du förmodligen kan skapa EA:er (bots) utan att veta hur man programmerar... även inom den applikationen finns det ett alternativ som automatiskt gör bots åt dig från datautvinning. Är en gotcha? Tja, det beror på hur du ser på det, eftersom du verkligen kan göra vad de erbjuder dig, förutom att tjäna pengar. Eftersom ingen av de EA som de lär dig hur man gör är lönsam. De har en utvald grupp där de får dig att betala 6000 6000 € per år, där de tillsammans lyckas skapa lönsamma bots (så de säger, eftersom de har liten trovärdighet) och i princip är det kroken. Du börjar med att gå någon billig kurs som de erbjuder, du köper verktyget men du märker att något saknas... det finns saker som de inte lär dig om du inte betalar dessa €XNUMX XNUMX om året och blir VIP . Kort sagt en fullfjädrad quartersaver. Enligt min åsikt JA DET ÄR EN BLUFFÄR. Ingen slösar tid med dem.

 5. mård svar

  FÖR ATT DE HAR LJAGT TILL MIG OCH DE HAR TAGT ALLA PENGAR JAG HAR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marta, tack för att du kommenterar Alphaíritu. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *