Kommentarer till Alphafxinstitutional

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Alphafxinstitutionell (även kallad alphafxinstitutional.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Alphafxinstitutionellt för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Alphafxinstitutional. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren Han nämner att han är baserad i England, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Alphafxinstitutional, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Amature Plan, Standard Plan, VIP Pro Plan och Boost Plan Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Planera amature: minsta initiala insättning på $50, omedelbara uttag, 10% avkastning på 1 dag.

Standardplan: minsta initiala insättning på $1.000, omedelbara uttag, returnera 20% på 3 dagar.

VIP Pro-plan: minsta initiala insättning på $2.500, omedelbara uttag, returnera 30% på 7 dagar.

Boost Plan: minsta initiala insättning på $5.000, omedelbara uttag, returnera 50% på 10 dagar.

Alphafxinstitutionella kontotyper
Alphafxinstitutionella kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera att Alphafxinstitutionella erbjudanden är: inte nämntTydligen använder de sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Alphafxinstitutional tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Alphafxinstitutionell webbplats
Alphafxinstitutionell webbplats

Alphafxinstitutional tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, information, förklaring av vissa begrepp, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Alphafxinstitutionell |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: alphaxinstitutional.com

📞 Telefonnummer: + 1 343-312-7657

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Alphafxinstitutionell <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Alphafxinstitutionell är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Alphafxinstitutional, hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Alphafxinstitutional? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Alphafxinstitutional: Betyg och kommentarer»

 1. Santiago svar

  INBROKAR! De har lämnat mig i ruinen men det kommer inte att stanna så jag kommer inte sluta tills jag ser dem i fängelse

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej SANTIAGO, tack för din information om Alphafxinstitutional. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.