✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Altrix Edge. Vi analyserar webbplatsen, tittar på varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer ett pålitligt företag. Det vi hittade var inga goda tecken.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Altrix Edge och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsaltrix-edge.co – altrix-edge.org – altrix-edge.com – altrix-edge.io – altrix-edge.club
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformAltrix Edge
📌 AdressOkänd

Vad är Altrix Edge?

Till att börja, Altrix Edge är inte en mäklare i sigDet är snarare en webbplats som används av olika investeringsbolag för att få information från alla personer som registrerar sig genom registreringsformuläret på denna webbplats.

Uppgifterna kommer sedan att skickas till värdepappersföretag (vanligtvis MYCKET OSÄKERT) för att marknadsföra sig själva genom att använda reklam mycket aggressivt. Ringer vanligtvis oönskade och mycket aggressiva samtal och bjuder in folk att investera pengar för att påstås generera vinster snabbt och utan risk.

Webbplatser som liknar denna finns i överflöd, så vi hjälper dig att upptäcka dem och undvika att falla för bedrägerier.

surfar på webben

altrix edge webbplats

Alla dessa sajter vi pratar om delar en viss likhet, en liten presentation och ett registreringsformulär i början av huvudsidan. Där bjuder de in användaren att registrera sig genom att erbjuda dem en snabb och enkel registrering, enkel intjäning och hög avkastning, och försöker framstå som så vänlig som möjligt.

Men om du går till villkoren för användning av webbplatsen kommer du att se att de inte förklarar absolut ingenting om hur de genomför förhandlingarna, vilken plattform som kommer att användas eller var vi kommer att sätta in våra pengar eller hur försäkrade de är. De kommer inte heller att säga vilket företag som driver sajten eller var den är registrerad.

Det är att de inte ens är företag registrerade och övervakade av någon tillsynsenhet, så vi råder dig att vara välinformerad innan du anger data på någon webbplats som liknar dessa.

Altrix Edge videorecension

uppdateringar

Nyheter om Altrix Edge:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

[demokrati id=”8318″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Altrix Edge.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.

Altrix Edge Final Rating

En pocas palabras, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Altrix Edge.

Det är ett företag som inte nämner absolut något om skattedata, enligt kundmeddelanden kommer de efter registrering hos Altrix Edge att börja ringa dig från olika mäklare och oreglerade investeringsbolag för att uppmuntra dig att investera pengar (VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED VEM DU GE DIN DATA).

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.


Hur gör man anspråk på pengar lurade av Altrix Edge?

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur rapporterar man Altrix Edge?

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Altrix Edge?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Altrix Edge en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Altrix Edge är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Altrix Edge pålitlig?

Nej. Altrix Edge är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) Den nämner inte skatteinformation eller var den är baserad, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är ett relativt nytt företag utan tjänsteår. 5) Enligt meddelanden från Altrix Edge-kunder kommer de efter registrering att ringa dig från farliga mäklare (utan reglering). Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Altrix Edge?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Altrix Edge?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

20 kommentarer om «Är Altrix Edge en bluff? Åsikter»

 1. benjamin svar

  Hej bra eftermiddag,
  Jag registrerade mig hos altrix edge och jag har inte satt in några pengar. De slutar inte ringa mig...
  De har till och med skickat mig ett e-postmeddelande från Cybercapital som utger sig för att vara Spaniens centralbank och nämner embargon i mitt namn och jag vet inte vilka andra dumheter. Jag har inte angett mina bankuppgifter och inte heller har jag gjort några åtgärder. Har någon mer hänt?
  Är det någon som vet hur jag kan avsluta mitt konto?
  Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Benjamin, Altrix Edge är en bluff (de är samma Cyber ​​​​Capital bedragare). Det du säger har hänt många människor men det är en grov bluff, tro inte på något de skickar till dig, allt är falskt, fall inte i deras fällor och lögner, de vill bara ha dina pengar och kommer att försöka på något sätt, blockera alla samtal från dem och du svarar inte ens på dem.

   Hälsningar.

 2. Fanny Pujol svar

  När du väl har registrerat dig gör de dig galen med samtal och samtal om att investera mer och mer och inte ta ut? Låt oss se vad som händer med uttagen, jag är väldigt orolig för dessa människor, jag ser inte ett bra perspektiv, jag kommer att informera dem , tack för ditt råd Det är synd att jag inte har sett det arbete de gör innan de investerade som en trygg nybörjare, sds, Fanny

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fanny, tack för att du skrev om Altrix Edge. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. dani svar

  Omedelbar kod 360 kommer att vara en bluff som den är?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dani, det låter som det, om de insisterar, ha inte bråttom, skicka inte pengar, bedragare brukar lägga stor press på dig så att du inte tänker. Vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Kan du ge oss webbplatsen? Tack.

 4. Fabi svar

  Tack för analysen? Så vilket företag rekommenderar du som är pålitligt?

  Tack!

 5. JCARLOS svar

  God morgon, jag vill att du slutar ringa mig, tack. Jag funderar på att byta telefonnummer, de är outhärdliga. De ringer mig mer än 3 gånger om dagen, tills det häromdagen var 10 gånger. TUNG. JAG VILL INTE INVESTERA I DIN BLÄFFÄR. INTERNETTJUVAR.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JCARLOS, blockera alla nummer.

   Hälsningar.

 6. Adela Paz svar

  Hallå! Tack vare denna analys fick jag tillbaka mitt kapital! Välsignelser till alla!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Adela, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 7. Lau Jereez svar

  Efter registrering ringer de dig från hela världen för att pressa dig att investera pengar. Jag investerade 250 dollar och efter att ha läst detta ångrade jag mig och nu vill de inte ge mig mina pengar tillbaka. De säger till mig att jag måste sätta in mer för att få tillbaka allt och tjäna mer pengar. De är bedragare.

  Hjälp snälla.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lau, tack för att du skrev om Altrix Edge. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 8. Juli svar

  Hej, jag registrerade mig och nu ringer de mig från olika nummer i Östeuropa... De erbjuder mig investeringar och de är irriterande, jag sa åt dem att inte ringa mig mer och nu funderar jag på att byta telefonnummer eftersom de fortsätter att ringa mig att pressa mig att investera hos olika mäklare. De är tunga.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juli, tack för att du skrev om Altrix Edge. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 9. María svar

  Hej, efter att ha registrerat sig här ringer de mig nu från nummer över hela världen för att erbjuda mig investeringar. De ber mig att sätta in €250. Var försiktig eftersom det verkar vara en bluff.

  hälsningar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, tack för att du skrev om Altrix Edge. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 10. Kevin R svar

  Detta företag betalar inte. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kevin R, tack för att du skrev om Altrix Edge. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *