✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Alvexo. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Alvexo och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsalvexo.eu
???? företagetVPR Safe Financial Group Ltd
⚖️ regleringCySEC
📧 E-postadress [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad]
📈 PlattformMT4
📌 AdressKPMG Center, Level 2, 1 Agias Fylaxeos Street, 3025 Limassol, Cypern

⚠️ Alvexo ägs av företaget VPR Safe Financial Group Ltd ligger på Cypern, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera vilka typer av konton som Alvexo erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
klassisk€ 500
Guld€ 10,000
Prime€ 50,000
Elite-

Information på webben

Alvexo hemsida

Alvexo ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, diagram, utbildningssektion, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • Cypern: +35725030482
 • Storbritannien +442037699390
 • Frankrike: +33170702067
 • Rumänien: +40312295319
 • Spanien: +34937370873
 • Sydafrika: +27105918888
 • Italien: +390294752724
 • Sverige: +46812111141
 • Tyskland: +493021783953

???? Slutlig utvärdering av Alvexo ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Alvexo.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Alvexo:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

[demokrati id=”357″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Alvexo

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Alvexo

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag anmäla Alvexo?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Alvexo en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Alvexo är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Alvexo pålitlig?

Nej. Alvexo är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Alvexo?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Alvexo?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

36 kommentarer om «Är Alvexo en bluff? Åsikter»

 1. JULIO svar

  Hej, jag heter Julio. Med dessa människor, investera 1200 1200 dollar hos en rådgivare, en viss Jesús, och han sa till mig en vacker dag att investera pengarna i Cafe-aktier, det gjorde jag, och efter några dagar var allt förlorat, skrev jag till honom och han svarade att investera ytterligare XNUMX XNUMX $ för att återställa ovanstående och eftersom jag inte gjorde det, var jag dålig på humöret och senare svarade han mig inte igen, jag anser att de är bedragare

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JULIO, tack för att du skrev om Alvexo. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carl, det bästa är att samla det maximala antalet data och erfarenheter i detta forum, så att vi kan få mycket information om dem och på så sätt kunna stänga ditt företag

   Hälsningar.

 2. Paul svar

  Jag kontaktades också av Patricia Gómez och en annan jävla Claudio López, båda var tjuvar utbildade för att stjäla och stjäla och ljuga och få dig att lita på dem och stjäla dina pengar. Dess enda syfte är att stjäla den största summan från dig så snabbt som möjligt.

  Och varför går vi inte alla och fördömmer det här tjuvarna?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pablo, vi måste försöka upptäcka var de verkligen finns, varifrån de ringer. Tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Den här mäklaren är inte att lita på, det är en SCAM, avbryt allt och rädda dina pengar, jag tror inte att de kommer att returnera dem men du har alltid möjlighet att rädda genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Nestor svar

  De skickar mejl för att öppna ett konto från [e-postskyddad] webbplats alvexo .eu

  men när jag ser alla dessa kommentarer kommer jag inte att sätta in ett öre. Tack för kommentarer och varningar. Hälsningar

 4. Milu svar

  Hej, ja, jag fyllde i mina kortuppgifter, men jag gav mig själv att leta efter mer ... och tack vare dina kommentarer gjorde jag inte insättningen, i mitt fall är mitt namn en colombian, och om samma kommentarer som du gjorde till mig också. De borde i alla fall göra mer offentliga för dessa typer av företag som lurar ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Milu, tack för att du skrev, vi försöker det, vi vill göra alla mäklare som Alvexo som SCAM kända för sina kunder.

   hälsningar

 5. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 6. Hernán svar

  God morgon jag är Hernán 0rdoñez, vad som hände med José Luis Pertuz och nästan majoriteten hände mig också. Jag lockades av en publikation av bit Coín, det var där de visade några människor som gav sina framgångsrika vittnesmål om vad de gjorde för att tjäna pengar enkelt och säkert, på grund av situationen där jag befann mig på grund av pandemikrisen, såg jag som ett tillfälle att tjäna pengar för att hantera situationen gav jag min personliga information som e-post, mobilnummer, namn etc. En timme senare kontaktade fru Patricia Gómez, en argentinsk accent, mig, som talade underverk om företaget och gav mig garantier för att min investering skulle vara fruktbar och att risken att förlora skulle vara mycket låg tack vare experterna som skulle vägleda Under hela processen sa jag till honom att jag visste absolut ingenting om den här typen av saker, han sa till mig att inte oroa mig för att det var det enklaste i världen att även en 5-åring kunde göra det som om han vore ett proffs. Med allt detta samtal som han kastade mig blev jag trasslig och föll som många. Jag gjorde en investering på 250 USD, vilket var det belopp jag begärde för att öppna kontot. Medan han inte gjorde insättningen ringde han ständigt till mig, skickade mejl osv. Efter att jag gjort sändningen ringde han mig igen och sa till mig att han från och med nu skulle överlåta mig till min kontorådgivare och att han skulle vara den som skulle vägleda mig genom hela processen, faktiskt nästa dag ringde rådgivaren till mig, som sa att han hette Claudio López., röstaccent också argentinsk, förklarade han väldigt snabbt och med ekonomiska villkor som jag inte förstod alls och när jag sa till honom att förklara mig bättre eftersom jag inte hade någon kunskap om verksamheten svarade han med missnöje och med en röstton som var mycket olämplig för mig Efteråt ringde han inte igen eller svarade de på mejlen, varken han eller hon, jag började öva på Demokontot och när jag redan hade lärt mig lite om hur för att göra det började jag fungera i realiteten men där var allt annorlunda trots att jag investerade mycket minimala saldon, förlusterna var överdrivna, det var där jag kände mig lurad, jag ville ta ut min återstående saldo, vilket var 150 USD, men de tillåt mig inte och argumenterar för att jag måste handla och göra dubbelt så mycket för att kunna göra detvad det var hittills, som vem säger att du aldrig kan ta ut dem, för om det nådde 300 USD skulle de berätta för mig att jag skulle behöva tjäna 600 och därmed något som aldrig slutar medan de stjäl dina pengar. Och de är så uppenbara att när mitt konto blev stulen ringde de mig för att föreslå att jag investerar mer pengar för att få tillbaka det som gick förlorat. Kort sagt, de är de värsta. Bra serie att de åtalades för bedrägeri och vilseledande reklam. Det är min erfarenhet av Alvexo-tjuvarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hernán, tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. mariangel svar

  Jag var på väg att investera med dem, men när jag såg deras kommentarer är det klart för mig att det är bättre att inte göra det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *