Kommentarer från Alvexo

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Alvexo (även kallad alvexo.com - alvexo.eu), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Alvexo verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Alvexo ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Alvexo ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: VPR Safe Financial Group Limited och HSN Capital Group Ltd..

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna och Cypern.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarreglering: Alvexo regleras i Seychellerna och Cypern, men enligt vår mening är de inte säkra regler.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Alvexo, vi noterar att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Klassiskt konto, guldkonto, prime-konto, ECN-guldkonto och ECN VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto- Minsta 500 dollar inledande insättning, upp till 300: 1 hävstång, individuellt stöd, handelssignaler.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 5.000 USD, upp till 300: 1 hävstång, individuellt stöd, handelssignaler, handelssignaler, daglig marknadsöversyn.

Prime Course- Minsta initiala insättning på 10.000 USD, upp till 300: 1 hävstång, individuellt stöd, handelssignaler, handelssignaler, daglig marknadsöversyn.

ECN Gold-konto- Minsta initiala insättning på 20.000 300 $, upp till 1: XNUMX hävstång, individuellt stöd, handelssignaler, handelssignaler, daglig marknadsöversyn, daglig live-översyn

ECN VIP-konto- Minsta initiala insättning av: Kontakta Alvexo, Hävstång upp till 300: 1, Individuell support, Handelssignaler, Handelssignaler, Daily Market Review, Daily Live Review, Meeting Session, Senior Account Executives Hotline.

Alvexo-kontotyper
Alvexo-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Alvexo erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Alvexo tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Alvexos webbplats
Alvexos webbplats

Alvexo tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av Alvexos finansiella produkter, några live-diagram, nyheter (på engelska) om ekonomiska händelser, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Alvexo 🟢

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: alvexo.com Uppdatering mars 2022: alvexo.eu

Telefonnummer: +541150328160 (Argentina), +556131810354 (Brasilien), +56229402112 (Chile), +35725023932 (Cypern), +5713819290 (Colombia), +525541696554 (Mexiko), +5078337388 (Panama), +5116409335 (Peru), + 442038076034 (Storbritannien), +34911793042 (Spanien)

E-post: [e-postskyddad] , [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Alvexo. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Alvexo <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Alvexo är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en reglerad mäklare men med osäkra tillsynsmyndigheter, den är baserad i osäkra länder, när vi letar efter andra recensioner om Alvexo har vi hittat ett stort antal negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Alvexo? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

34 kommentarer om «Alvexo: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carl, det bästa är att samla det maximala antalet data och erfarenheter i detta forum, så att vi kan få mycket information om dem och på så sätt kunna stänga ditt företag

   Hälsningar.

 1. Paul svar

  Jag kontaktades också av Patricia Gómez och en annan jävla Claudio López, båda var tjuvar utbildade för att stjäla och stjäla och ljuga och få dig att lita på dem och stjäla dina pengar. Dess enda syfte är att stjäla den största summan från dig så snabbt som möjligt.

  Och varför går vi inte alla och fördömmer det här tjuvarna?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, vi måste försöka upptäcka var de verkligen finns, varifrån de ringer. Tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Den här mäklaren är inte att lita på, det är en SCAM, avbryt allt och rädda dina pengar, jag tror inte att de kommer att returnera dem men du har alltid möjlighet att rädda genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Nestor svar

  De skickar mejl för att öppna ett konto från [e-postskyddad] webbplats alvexo .eu

  men när jag ser alla dessa kommentarer kommer jag inte att sätta in ett öre. Tack för kommentarer och varningar. Hälsningar

 3. Milu svar

  Hej, ja, jag fyllde i mina kortuppgifter, men jag gav mig själv att leta efter mer ... och tack vare dina kommentarer gjorde jag inte insättningen, i mitt fall är mitt namn en colombian, och om samma kommentarer som du gjorde till mig också. De borde i alla fall göra mer offentliga för dessa typer av företag som lurar ..

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Milu, tack för att du skriver, vi försöker det, vi vill göra alla mäklare som Alvexo kända som SCAM för sina kunder.

   hälsningar

 4. Hernán svar

  God morgon, jag är Hernán 0rdoñez, vad hände med José Luis Pertuz och nästan majoriteten hände också för mig. Jag lockades till en publikation av bit Coín, det var där de visade några människor som gav sina framgångsrika vittnesmål om vad de gjorde för att tjäna pengar enkelt och säkert, på grund av situationen där jag befann mig på grund av pandemikrisen, såg jag som ett tillfälle att tjäna pengar för att klara situationen gav jag min personliga information som e -post, mobilnummer, namn etc. En timme senare kontaktade fru Patricia Gómez, en argentinsk accent, mig som pratade med mig underverk om företaget och gav mig garantier för att min investering skulle bli fruktbar och att riskerna med att förlora skulle vara mycket låga tack vare experterna som skulle Under hela processen sa jag till honom att jag absolut ingenting visste om den här typen av saker, han sa till mig att inte oroa mig för att det var det lättaste i världen att även en 5-åring kunde göra det som om han var proffs. Med allt detta prat som han kastade mig blev jag trasslig och föll som många. Jag gjorde en investering på 250 USD, vilket var det belopp jag begärde för att öppna kontot. Medan han inte gjorde insättningen ringde han mig ständigt, skickade mejl, etc. Efter att jag gjort sändningen ringde han mig igen och berättade att han från och med nu skulle tilldela mig min kontorådgivare och att det var han som skulle vägleda mig under hela processen, faktiskt nästa dag ringde rådgivaren till mig, som sa att han hette Claudio López., också en argentinsk röstaccent, förklarade han mycket snabbt och med ekonomiska termer som jag inte alls förstod och när jag sa till honom att förklara mig bättre eftersom jag inte hade någon kunskap om verksamheten, svarade han med missnöje och med en röst som var mycket olämplig för mig Efteråt ringde han inte igen eller svarade på mejlen, varken han eller hon, började jag repetera i Demokontot, och när jag hade lärt mig lite om hur man gör det, jag började arbeta på riktigt men där var allt annorlunda trots att jag investerade väldigt minimala saldon, förlusterna var överdrivna, det var där jag kände mig lurad, jag ville ta ut mitt återstående saldo, som var 150 USD, men det gjorde de inte tillåt det och hävdar att för att göra det måste jag handla och tjäna dubbelt så mycketvad det fanns hittills, som vem säger att du aldrig kan ta ut dem för om det nådde 300 USD så skulle de säga till mig att jag skulle behöva göra 600 och därmed något som aldrig tar slut medan de stjäl dina pengar. Och de är så uppenbara att när mitt konto stals ringde de mig för att föreslå att jag investerade mer pengar för att återställa det som gick förlorat. De är i alla fall värst. Bra serier att de åtalades för bluff och vilseledande reklam. Det är min erfarenhet av Alvexo -tjuvarna.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Hernán, tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 5. mariangel svar

  Jag var på väg att investera med dem, men när jag såg deras kommentarer är det klart för mig att det är bättre att inte göra det

 6. Juan Carlos Pérez svar

  Vänligen fall inte i fällan med de från Alvexo, de är vulgära tjuvar bedragare, om du kan göra något för att få dem att ta bort den licens de har, gör det eftersom de tjänar på att lura investerare, och de utnyttjar Amazon-reklam

 7. Jose Luis Pertuz svar

  God eftermiddag, mitt namn är Jose Luis Pertuz. Jag känner att jag blev rånad i god tro och lurad av ALVEXO. Min avsikt var att kontakta BITCOIN ERA, jag registrerade mig. Och några minuter senare ringde en mäklare till mig, men han sa till mig att han var från ALVEXO Company, eftersom jag faktiskt bekräftar det. Hans namn, PEDRO GUTIERREZ. E-post: [e-postskyddad] Han övertalade mig att börja investera $ 250USD och jag gjorde det effektivt. Min första oro som jag uttryckte var att jag inte alls hade någon kunskap om denna typ av handelsverksamhet och att jag skulle kunna återställa den första investeringen under hur lång tid. Han sa att det inte spelade någon roll, och att det inte var några problem, och att investeringen skulle återställas om en månad, så länge jag följde alla hans instruktioner och tillät mig att vägledas och rådas av personen han skulle tilldela mig ; att den inte hade någon latent risk om den uppfyllde detta krav. Den tilldelade personen heter AGUSTIN AROCENA. Nästa dag fick jag ett mejl från HIM: [e-postskyddad] Och han presenterade sig som min rådgivare, för att skriva ett e -postmeddelande till honom som anger att jag var online och att han skulle ringa mig, som det hände respektive. Den 12 augusti 2020. Öppningen av mitt konto var den 11 augusti 2020. När han ringde mig presenterade han sig hjärtligt, han frågade mig vad jag gjorde och vad vi skulle börja dagen efter. När jag började kontakta honom, för att börja handla, var jag väldigt obekväm eftersom det tog för lång tid att ringa mig; varaktigheten av fördröjningen var mellan 40 och 60 minuter. Bara en gång svarade han mig på en acceptabel väntetid. Han blev lätt otålig när han förklarade förfarandena för operationerna för mig, han berättade för mig att han inte kunde dröja med mig, eftersom han bara lärde mig och att han inte brydde sig hela tiden om att han lät mig vänta. Vid ett tillfälle blev han arg och hade en oförskämd och oacceptabel inställning till mig, eftersom han opererade från min mobiltelefon och han sa: har du ingen dator? Och om jag skojade med honom, om han inte opererade snabbt, skulle han låta mig. Innan detta övertalade han mig att lägga in mer pengar, 1000US eller 500US sa till mig att jag inte skulle ångra det, att jag skulle ha mer fält att driva och att företaget skulle ge mig en bonus, att jag skulle se grödorna från investering. Jag var övertygad, men tack och lov om du kan säga det, jag lade 500US på mitt konto, ett allvarligt misstag. TOTALT VAR MIN INVESTERING $ 750USD. Det var en odyssé för mig och väntade på ditt samtal. Han deltog aldrig i mig på en hel vecka, den 31 augusti kontaktade jag honom, han ringde inte till mig och han skrev till posten att han dagen efter skulle komma tidigt till mig; Klockan 9 den 1 september kontaktade jag honom igen, jag väntade 40 till 45 minuter och ringde inte. Och för att avsluta det den 2 september klockan 11 fick jag ett mejl från ALVEXO med en "MARGIN JUSTERINGSVARNING!" Om att om jag inte vidtagit åtgärder i detta avseende, i mitt handelskonto, några av mina positioner eller alla kan stängas automatiskt om min marginalnivå fortsätter att minska. Därefter föreslog de mig att granska mitt konto och mina handelsstrategier och att analysera de tillgängliga alternativen, eller om jag ville lägga till ytterligare medel; OTROLIGT, som om jag vore en expert, den 20 september blev jag bedrövad och orolig, ungefär klockan 3:10, skrev jag till Arocenas mail för att vänta på hans samtal igen, men ingenting, vänta 30 minuter och jag blev trött, det gjorde jag inte få något svar på varför han inte deltog i mig. Herr. PEDRO GUTIERREZ när han kontaktade mig, betonade han för mig att ingenting skulle hända om jag inte visste om Trading, att det som gällde var att jag lät mig rådas av den tilldelade och experten för mig; (HERREN AROCENA). Min historia är lite lång, men jag ville göra det så detaljerat som möjligt, så att det så långt som möjligt inte finns fler offer för ALVEXO och det sprids om möjligt i alla nätverk eller webbplatser där den här typen av ämnen är rörd för INVESTERING. Jag skulle älska en åsikt från dig om mitt fall. Tack för din uppmärksamhet.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Jag förstår inte så bra förhållandet mellan Alvexo och BITCOIN ERA, det är uppenbart att detta företag inte är professionellt och ett klagomål ska lämnas in till CYSEC (Cypern / Europe Financial Regulator), det är där det ska regleras, till lämna in ett klagomål klicka på den här länken: https://www.cysec.gov.cy/en-GB/complaints/. Det är viktigt att ta skärmdumpar av saldorna och allt som händer i ditt konto och att du inte tillåter dem att göra operationer för dig eller för dina räkning, avbryta någon typ av auktorisering genom att skicka e-post till support och flera till så klart att du inte vill att ditt konto ska fungera längre.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

   • Jose Luis Pertuz svar

    God eftermiddag, mycket tacksam för ditt svar och råd. Naturligtvis har jag namnen på rådgivare och deras mejl. De är följande: Den första personen som kontaktade mig var MR. PEDRO GUTIERREZ. Din e -post är [e-postskyddad] Det var han som tilldelade mig MR. AGUSTIN AROCENA. Din e -post är [e-postskyddad] Som jag sa i min första kommentar, var sättet jag hittade den här mäklaren på att gå in i BITCOIN ERA, vilket var min första avsikt. Men jag gjorde omedelbart registreringen med min e -post och telefonnummer, inom några minuter ringde de mig och de visade sig vara från alvexo. DETTA var så jag såg den här mäklaren. STORT TACK, Hälsningar

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Jose Luis, tack för informationen om Alvexo och BITCOIN ERA, vi kommer att uppdatera vad du säger oss i mäklarens granskning för att förhindra att framtida kunder blir lurade av dessa företag.

     hälsningar

  • Carmina svar

   De är desamma som FXGM och SimpleTrade-bedragare.

 8. Carmen Nietp svar

  God morgon, kan du berätta vilka som är de mest rekommenderade mäklarna och vilka tillförlitliga regler de bör ha. Jag skulle invertera med alvex, tack och lov att jag hittade det här inlägget. Tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carmen, de mest rekommenderade är de europeiska och de amerikanska, men många mäklare säger att de är reglerade och att de verkligen inte är det.

   Jag föreslår att du tittar på vår länk där vi lägger TOPP 10 så att du kan välja:

   https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   Hälsningar.

 9. emma svar

  Min erfarenhet är dålig med det här företaget, jag har skickat mejl och de svarar inte, tre olika personer kontaktade mig och nu vet jag ingenting om min investering, som var 3 oss,

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Emma, ​​tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 10. MARÍA DE LA LUZ DORANTES VELARDE SANTOS svar

  HEJ, JAG ÄR LJUSDORANTER. Gilla andra fall gjorde jag en investering på $ 250.00. MÄKLAREN SALVADOR FLORES INDIKERADE MIG ATT GÖRA INVESTERINGEN GULDT, UPP TILL MOMENTET HAR JAG INTE SÅGEN VINST BARA. HERREN HAR INTE KALLAT MIG IGEN, HAN SVARAR INTE Mina E -POSTAR, OCH JAG KÄNNER SÅ STÖRT. DET ÄR INTE EN STOR mängd, men det var vad jag räknade med och nu verkar det som att jag har tappat det! VAD REKOMMENDERAR DU?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maria, om det regleras på Cypern som de säger att du kan lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheten, borde de svara dig och återbetala dina pengar. Cypernmäklare regleras av CYSEC och kan åläggas böter och sanktioner.

   Hälsningar.

 11. angela svar

  Hittills har jag investerat 250 $, och den som ringde mig rekommenderade att jag investerade i guld, men om jag slutför hela basen väntar jag tills nu på det nya rådet, men läser de tidigare kommentarerna får jag redan en tvivel om tillförlitligheten i Alvexo, sa rådgivaren att han skulle ringa mig var åttonde dag.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Angela, tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 12. Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

  Hej Jessica, tack för dina kommentarer om Alvexo.

  hälsningar

 13. WILSON LOPEZ TOLEDO svar

  Människor som arbetar på ALVEXO är bedragare, Daniel Gomez den 25 maj lovade mig att om jag sätter in 250 dollar skulle han garantera mig en vinst mellan 6 och 19% per månad. och att jag placerades av en rådgivare som skulle lära mig att investera i Forex, vilket inte var sant. Jag fick en viss Liz Uribe som skickade 2 pdfs till mig och hon ringde mig bara två gånger för att berätta för mig att köpa 2 valutor i Forex. förmodligen ställer jag inte in begränsarna och det är därför alla mina pengar förlorades. men jag tror inte det är sant. Nu ringer en annan man till mig och säger att mitt konto just har överförts till honom och att han kommer att försöka få tillbaka pengarna men att jag måste investera mer. du kan tro det.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Wilson, tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 14. Carlos Flores svar

  Jag rekommenderar inte den här mäklaren, jag tappade all min investering med dem, de har inte bra handlare, det verkar som om de inte ens gör teknisk analys. De är bara intresserade av att du lägger mer och mer pengar, totalt tjänar de mer för provision när du handlar mer. Och så förlorar du, de tjänar fortfarande sin provision, det vill säga de tar betalt för att du har förlorat pengar. Handlaren som Claudio Lopez fick mig elak bryr sig inte om du förlorar, han är mer upptagen i de stora kontona. I allmänhet, en fruktansvärd mäklare, jag rekommenderar det inte

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 15. Ne svar

  Jag uppskattar information om ALVEXO är en pålitlig mäklare, och om den är reglerad och registrerad, dess webbplats: www. Alvexo. com

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej NE, tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Just här i denna recension på Alvexo hittar du vår analys och information (den är reglerad på Cypern och Seychellerna).

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *