Kommentarer från Alvexo

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Alvexo (även kallad alvexo.com - alvexo.eu), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Alvexo verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Alvexo ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Alvexo ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: VPR Safe Financial Group Limited och HSN Capital Group Ltd..

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna och Cypern.

✅ Om vi ​​analyserar mäklarreglering: Alvexo regleras i Seychellerna och Cypern, men enligt vår mening är de inte säkra regler.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Alvexo, vi noterar att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Klassiskt konto, guldkonto, prime-konto, ECN-guldkonto och ECN VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto- Minsta 500 dollar inledande insättning, upp till 300: 1 hävstång, individuellt stöd, handelssignaler.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 5.000 USD, upp till 300: 1 hävstång, individuellt stöd, handelssignaler, handelssignaler, daglig marknadsöversyn.

Prime Course- Minsta initiala insättning på 10.000 USD, upp till 300: 1 hävstång, individuellt stöd, handelssignaler, handelssignaler, daglig marknadsöversyn.

ECN Gold-konto- Minsta initiala insättning på 20.000 300 $, upp till 1: XNUMX hävstång, individuellt stöd, handelssignaler, handelssignaler, daglig marknadsöversyn, daglig live-översyn

ECN VIP-konto- Minsta initiala insättning av: Kontakta Alvexo, Hävstång upp till 300: 1, Individuell support, Handelssignaler, Handelssignaler, Daily Market Review, Daily Live Review, Meeting Session, Senior Account Executives Hotline.

Alvexo-kontotyper
Alvexo-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Alvexo erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Alvexo tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Alvexos webbplats
Alvexos webbplats

Alvexo tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av Alvexos finansiella produkter, några live-diagram, nyheter (på engelska) om ekonomiska händelser, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Alvexo 🟢

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: alvexo.com Uppdatering mars 2022: alvexo.eu

Telefonnummer: +541150328160 (Argentina), +556131810354 (Brasilien), +56229402112 (Chile), +35725023932 (Cypern), +5713819290 (Colombia), +525541696554 (Mexiko), +5078337388 (Panama), +5116409335 (Peru), + 442038076034 (Storbritannien), +34911793042 (Spanien)

E-post: [e-postskyddad] , [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Alvexo. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Alvexo <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Alvexo är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en reglerad mäklare men med osäkra tillsynsmyndigheter, den är baserad i osäkra länder, när vi letar efter andra recensioner om Alvexo har vi hittat ett stort antal negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Alvexo? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

36 kommentarer om «Alvexo: Betyg och kommentarer»

 1. JULIO svar

  Hej, jag heter Julio. Med dessa människor, investera 1200 1200 dollar hos en rådgivare, en viss Jesús, och han sa till mig en vacker dag att investera pengarna i Cafe-aktier, det gjorde jag, och efter några dagar var allt förlorat, skrev jag till honom och han svarade att investera ytterligare XNUMX XNUMX $ för att återställa ovanstående och eftersom jag inte gjorde det, var jag dålig på humöret och senare svarade han mig inte igen, jag anser att de är bedragare

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JULIO, tack för att du skrev om Alvexo. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carl, det bästa är att samla det maximala antalet data och erfarenheter i detta forum, så att vi kan få mycket information om dem och på så sätt kunna stänga ditt företag

   Hälsningar.

 2. Paul svar

  Jag kontaktades också av Patricia Gómez och en annan jävla Claudio López, båda var tjuvar utbildade för att stjäla och stjäla och ljuga och få dig att lita på dem och stjäla dina pengar. Dess enda syfte är att stjäla den största summan från dig så snabbt som möjligt.

  Och varför går vi inte alla och fördömmer det här tjuvarna?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pablo, vi måste försöka upptäcka var de verkligen finns, varifrån de ringer. Tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Den här mäklaren är inte att lita på, det är en SCAM, avbryt allt och rädda dina pengar, jag tror inte att de kommer att returnera dem men du har alltid möjlighet att rädda genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Nestor svar

  De skickar mejl för att öppna ett konto från [e-postskyddad] webbplats alvexo .eu

  men när jag ser alla dessa kommentarer kommer jag inte att sätta in ett öre. Tack för kommentarer och varningar. Hälsningar

 4. Milu svar

  Hej, ja, jag fyllde i mina kortuppgifter, men jag gav mig själv att leta efter mer ... och tack vare dina kommentarer gjorde jag inte insättningen, i mitt fall är mitt namn en colombian, och om samma kommentarer som du gjorde till mig också. De borde i alla fall göra mer offentliga för dessa typer av företag som lurar ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Milu, tack för att du skrev, vi försöker det, vi vill göra alla mäklare som Alvexo som SCAM kända för sina kunder.

   hälsningar

 5. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 6. Hernán svar

  God morgon jag är Hernán 0rdoñez, vad som hände med José Luis Pertuz och nästan majoriteten hände mig också. Jag lockades av en publikation av bit Coín, det var där de visade några människor som gav sina framgångsrika vittnesmål om vad de gjorde för att tjäna pengar enkelt och säkert, på grund av situationen där jag befann mig på grund av pandemikrisen, såg jag som ett tillfälle att tjäna pengar för att hantera situationen gav jag min personliga information som e-post, mobilnummer, namn etc. En timme senare kontaktade fru Patricia Gómez, en argentinsk accent, mig, som talade underverk om företaget och gav mig garantier för att min investering skulle vara fruktbar och att risken att förlora skulle vara mycket låg tack vare experterna som skulle vägleda Under hela processen sa jag till honom att jag visste absolut ingenting om den här typen av saker, han sa till mig att inte oroa mig för att det var det enklaste i världen att även en 5-åring kunde göra det som om han vore ett proffs. Med allt detta samtal som han kastade mig blev jag trasslig och föll som många. Jag gjorde en investering på 250 USD, vilket var det belopp jag begärde för att öppna kontot. Medan han inte gjorde insättningen ringde han ständigt till mig, skickade mejl osv. Efter att jag gjort sändningen ringde han mig igen och sa till mig att han från och med nu skulle överlåta mig till min kontorådgivare och att han skulle vara den som skulle vägleda mig genom hela processen, faktiskt nästa dag ringde rådgivaren till mig, som sa att han hette Claudio López., röstaccent också argentinsk, förklarade han väldigt snabbt och med ekonomiska villkor som jag inte förstod alls och när jag sa till honom att förklara mig bättre eftersom jag inte hade någon kunskap om verksamheten svarade han med missnöje och med en röstton som var mycket olämplig för mig Efteråt ringde han inte igen eller svarade de på mejlen, varken han eller hon, jag började öva på Demokontot och när jag redan hade lärt mig lite om hur för att göra det började jag fungera i realiteten men där var allt annorlunda trots att jag investerade mycket minimala saldon, förlusterna var överdrivna, det var där jag kände mig lurad, jag ville ta ut min återstående saldo, vilket var 150 USD, men de tillåt mig inte och argumenterar för att jag måste handla och göra dubbelt så mycket för att kunna göra detvad det var hittills, som vem säger att du aldrig kan ta ut dem, för om det nådde 300 USD skulle de berätta för mig att jag skulle behöva tjäna 600 och därmed något som aldrig slutar medan de stjäl dina pengar. Och de är så uppenbara att när mitt konto blev stulen ringde de mig för att föreslå att jag investerar mer pengar för att få tillbaka det som gick förlorat. Kort sagt, de är de värsta. Bra serie att de åtalades för bedrägeri och vilseledande reklam. Det är min erfarenhet av Alvexo-tjuvarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hernán, tack för att du delar din erfarenhet med Alvexo. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka dina pengar via CHAT på den här webbplatsen eller via den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. mariangel svar

  Jag var på väg att investera med dem, men när jag såg deras kommentarer är det klart för mig att det är bättre att inte göra det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.