✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

AM-mäklarens kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren AM Mäklare (även kallad ambroker.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas AM Broker verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade AM Broker. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: AM Globe Services Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AM Broker, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Detaljhandelskonto, professionellt konto och institutionskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Detaljkonto: minsta initiala insättning på $100, fördelat från 0.6 punkter, hävstång upp till 1: 500, stopp ut 50%.

Professionellt konto: minsta initiala insättning på $1.000, spridning från 0.0 punkter, utnyttja upp till 1: 500, stoppa ut 50%, 14 dagars EA Builder gratis testperiod.

Institutionellt konto: minsta initiala insättning på $100.000, företag individuellt.

AM Broker-kontotyper
AM Broker-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som AM Broker erbjuder är: plattform MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som AM Broker tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

AM Broker webbplats
AM Broker webbplats

AM Broker tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: marknadssignaler, ekonomisk kalender, forskning och analys, live-diagram, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om AM Mäklare |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: ambroker.com

Telefonnummer: + 44 2036704699

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på AM Mäklare <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AM Mäklare är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, och när vi letar efter recensioner om AM Broker hittar vi många som är negativa och underhålla om den här mäklaren. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV AM Mäklare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om AM Broker? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «AM Broker: Betyg och kommentarer»

 1. Patricia svar

  De ger mig inte de pengar jag behöver ta ut, de gör dumma ursäkter hela tiden, vad ska jag göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Patricia, tack för att du delar din erfarenhet med AM Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *