✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Amplixx. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Amplixx och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsamplixx.com
???? företagetAmplixx LLC. Enligt meddelanden från tidigare anställda på detta företag är företaget bakom Amplixx: Antralix Services Sl (Barcelona) och en av de ansvariga är Jean Pierre Zannotti, (venezuelan med italienskt pass).
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMetaTrader 4 (MT4)
📌 Adressv. de Madrid 136 – Principal 1, 08028 Barcelona, ​​​​Spanien. Google Maps länk. Den andra platsen är: ANTRALIX SERVICES Sl, CL VIGO NUMMER 30. 1 Office 6, HOSPITALET de LLOBREGAT, CAE 8220. Google Maps länk.

⚠️ Amplixx ägs av Amplixx LLC, Ugel Invest Sl, TIANGUIS CONSULTING SL., företaget ligger i Spanien, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en opålitlig plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Amplixx erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Grundläggande$250
Guld$25.000
VIP$100.000

Information på webben

Amplix hemsida

Amplixx ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 •  +44 718 404 9362

???? Amplixx slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Amplixx.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Amplixx:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2022Klagomål mot Amplixx från finansiell tillsynsmyndighet: CNVM.
Augusti 2022 Amplixx är kopplad till ObestisktHANDEL FWInvesteringsmarknader y Win2Win, företag med dåligt rykte.⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔.
September 2022Shay Keinan är direktör för bolagen RIMINEX TRADE SL, GRUFIUM INFORMATICA SL, ELLIPTIC CURVE SL, XPANTEX INVEST SL, ELLIPTIC CURVE AI SL, NUPTAR TRADE SL, CITY ESPRESSO BAR BCN SL, ARGENTUMINMONEST SL, ARGENTUMINMONEST SL.VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET ⛔

Användarrecensioner

[demokrati id=”3888″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Amplixx.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Amplixx

Hur man rapporterar Amplixx

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Amplixx?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Amplixx en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Amplixx är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Amplixx pålitlig?

Nej. Amplixx är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Amplixx?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Amplixx?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

49 kommentarer om «Är Amplixx en bluff? 2023 recensioner»

 1. Jose Antonio Rufete Gonzalez svar

  De lurade mig också när de hette TradeFw. Först var de i CNMV, det verkade som ett företag som var lagligt, sedan fick jag reda på att huvudkontoret låg på Cypern och att de hade ett kontor i Barcelona på Calle Lepanto, jag gav dem cirka 5000 euro och de kastade dem i papperskorgen på ett ögonblick, de är skrupelfria människor, de har inga känslor, de leker med folks besparingar, i början var den som gjorde den första operationen på mig den här killen Jean Pierre, lita på honom De var som en marionett, de kastade alla mina pengar på mig och när jag ville få ut dem lät de mig inte, de är skrupelfria onda människor och de har inga känslor.

 2. Nuria Calzada svar

  Hej god kväll!
  Jag är också påverkad men en av företagets arbetare (som tog mig dit för att han hade förtjänat mitt förtroende genom att hjälpa mig få tillbaka pengar som Trade FW försökte lura mig) fick mig att lura och jag litade på honom.
  Sanningen är att jag var naiv eftersom hans bror redan hade lurat mig genom att berätta att han skulle ge mig en del av provisionen för att skapa en ny kund, han betalade mig aldrig, det var bror Jean Pierre Zannotti, Jean Pierre försäkrade mig att han hade knappt en relation med honom längre eftersom han alltid hade problem med pengar, ja relationer de har eftersom hans bror står på lönelistan på sitt företag, så först ljug, men väl efter detta fortsatte jag att lita på honom, han får inte mina pengar tillbaka och han berättade för mig en del av det i förväg. Efteråt höll jag kontakten för att se om jag skulle få tillbaka resten (lögner om betalning av swappar etc...) i augusti 2022 fick jag ett par mejl från Amplixx där de berättade att de betalade mig pengarna, men att pengar kom aldrig. mitt konto, nu vet jag att jag nådde Jean Pierre Zannottis konto tack vare en vän som arbetar på Europol och han fortsätter att berätta för mig att han är i tvist med detta företag för att få tillbaka dessa pengar bland annat som de är skyldiga honom, men jag tror inte längre det.inte ett annat ord, jag ska anmäla Amplixx för att ha betalat in pengarna till någon annans konto och Jean Pierre för förskingring, jag har en inspelad chatt som enligt vad jag fått veta nu är upptagen som bevis, den som vill kontakta mig kan göra det i detta forum.
  Låt oss se om vi kan få dessa bedragare att sluta stjäla.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Nuria, tack för din förklaring om Amplixx-bluffen! (vi rekommenderar att du granskar den här kommentaren med ADRESS) . Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. ISIDRO SIERRA SKO svar

  I. Sierra
  Var mycket försiktig med dessa människor från AMPLIXX! Allt de annonserar är falskt:
  De försäkrade mig att med ett VIP-konto på 100.000 25 euro skulle de inte debitera mig SWPS och med envishet förtjänade de mitt förtroende och lyckades skicka det till dem. Under 9 dagar var allt "normalt", men den 54 november gav de mig 100 tusen euro från SWPS och de satte en kredit på 100 tusen på mitt konto som jag inte hade begärt. Jag sa till dem nästa dag att ta bort det, eftersom jag inte hade begärt det och de sa till mig att det beviljades för två månader och att de inte visste vad det kostade. De insisterade på att de skulle ta bort dem och returnera de insamlade SWPS:erna om jag skickade dem ytterligare 50 tusen till. Jag skickade dem 50 tusen och när jag skulle skicka dem de andra 54 tusen en dag vidgade de "spåren" och jag insåg att jag av en eller annan anledning skulle få slut på pengar och jag skickade dem inte till dem. De förolämpade mig allvarligt, hotade mig och blockerade mitt konto. Efter att ha tagit bort de 121.552 8 euron, XNUMX XNUMX euro fanns kvar på kontot och hävdat att jag brutit mot avtalet, de har behållit allt. Mer än fyra månader har gått och jag har inte kunnat få en redovisning av någonting. Jag har lämnat in ett brottsanmälan mot dem för bedrägeri, ett klagomål till CNMV och ett annat till deras tillsynsmyndighet på Grenadinerna och jag väntar tålmodigt på resultatet. Jag har redan spenderat mer än XNUMX tusen euro för att främja de klagomål som jag hänvisar till, men jag är villig att spendera det som är nödvändigt så att de inte kommer undan med det, så jag skulle uppskatta all hjälp att identifiera dessa personer och ta dem till domstolarna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ISIDRO, tack för att du kommenterar Amplixx (vi rekommenderar att du granskar den här kommentaren med ADRESS) . Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • ISIDRO SIERRA SKO

    Jag såg:
    Hej vänner, jag bifogar lite information NI BEGÄR om från dessa personer från AMPLIXX, även om jag starkt tvivlar på dess sanning, eftersom allt som rör detta är en skamlös fars, inklusive deras namn:
    Genom en IB, (extern agent) David Macías Gómez, som jag träffade från en annan plattform och som försäkrade mig om alla lyckönskningar i världen, kom jag i kontakt med dessa människor. Det syns att de betalade honom väl, eftersom efter att han har tvättat händerna: Hans Mail är: [e-postskyddad]
    Namnen på personerna jag pratade med på Amplixx var:
    Rogelio Ponte ansvarig för administration.- En sann fejkare som kan kvalificeras av alla dåliga namn. Han kom att allvarligt förolämpa mig när jag sa till honom att jag inte skulle skicka mer pengar till honom och han hotade mig till och med flera gånger att behålla alla pengarna 121.552 54 euro som fanns kvar efter rånet på 50 tusen euro från SWPS om jag inte gjorde det skicka dem de andra XNUMX tusen.
    Darío Ruíz.- Förmodad person som ansvarar för rummet. Kundernas förtroende vinner initialt som den tidigare och kontot sjunker senare. Eftersom han inte fick det från början med mig, när jag stängde positionerna han öppnade för mig, gav han mig ett lån på 100 tusen euro, gud vet vilken ränta och i två månader utan att jag behövde det eller bad om det och det fanns jag kunde inte få det. De kommer att tas bort upp till 20 dagar senare. All hans iver var om och om igen precis som den förra att skicka dem mer pengar. Var väldigt försiktig med dessa två, de är de värsta av de värsta.
    Eliecer Cohen är den förmodade VD:n. På samma sätt som de andra erbjöd han sig i olika mejl att försöka fixa saken med enbart avsikt att skicka dem mer pengar, som om det vore hans.
    Äntligen Sergio Núñez. Det här är den påstådda förhandlaren: Han har ringt mig ungefär fem gånger, enligt honom, för att fixa saken och lämna tillbaka mina pengar, men hans enda intresse är att få information från bevisen som vi har i brottsanmälan. Inledningsvis ville han att jag skulle skicka honom själva klagomålet och alla andra bevis och med den informationen returnera något eller inget som tidigare. Kort sagt, allt som rör den här genen är så mörkt och så svart att jag starkt rekommenderar att de, innan de skickar dem inte ens en euro, tänker mycket väl på det.
    Telefonerna som jag fick samtalen från var alltid olika och när jag försökte kontakta dem kom det alltid ut: Detta nummer motsvarar inte någon kund!!
    E-posten till alla är: [e-postskyddad]
    Jag ber dig om information om dessa människor för att få dem upp ur hålet och ställa dem inför rätta. Jag kommer att spendera vad som helst.
    Skriv till detta FORUM för mer information!!!!

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej ISIDRO, tack för denna omfattande förklaring om Amplixx-bluffen! (vi rekommenderar att du granskar den här kommentaren med ADRESS) . Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

  • maria fuster svar

   kontakta mig på detta FORUM, jag har information som kan hjälpa dig att gå vidare.

 4. Anonym svar

  Hej, jag är en tidigare anställd av detta märke som visas ovan. Det verkliga företaget bakom dem alla är TIANGUIS CONSULTING SL – CIF B09920596, det juridiska ombudet är Shay Keinan (ägare) och administratören är Jonathan Enciso López och Paulo Bandeira (chefer).
  De har 4 olika kontor där vi ringde och varifrån alla dessa varumärken verkar. Jag har kontaktat några kunder av dessa varumärken för att gå ihop, men jag behöver din hjälp för att uppdatera data från juridiska representanter och företagens verkliga plats (Amplixx, W2w, Tradefw, Inbestial) och att de i detta forum kan kontakta mig via min e-post .

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, vi behöver veta de exakta adresserna varifrån dessa brottslingar har bedrat. Tack för din kommentar om Amplixx. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Tidigare anställd av alla svar

   Helt falskt, företaget bakom Amplixx är Jean Pierre Zannottis Antralix, Shay, Jonhatan och Paulo har inget med det att göra. Länka inte andra plattformar till Amplixx, jag jobbar också med Jean Pierre och jag försäkrar dig att han är en tjuv, även om de andra tre inte precis är helgon. Försök inte att förvirra eftersom du ser dammduken. Jag har kopior av Amplixx anställningsavtal som antralix upprättat. Blanda inte ihop de drabbade igen för då kommer du att göra tillgängliga för alla berörda som är villiga att gå till myndigheterna alla kopior av kontrakt som jag har och en lista på anställda, namn och efternamn.

 5. Peter Gutierrez svar

  Hittills har min erfarenhet varit god. Jag har inga klagomål för tillfället.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pedro, klagomålet kommer när du inser att de inte returnerar dina pengar, du kommer att se, begära ett 100% uttag och du kommer att se vilka ursäkter de ger dig.

   Hälsningar.

 6. Benedict svar

  En riktig skam dessa människor som är dedikerade till att lura ärliga och oskyldiga människor. Jag föll i fällan att tro att jag kunde ha mer vinst men det var allt en FAKE. Jag försökte med företaget som hjälper till att få tillbaka de förlorade pengarna och jag kunde göra det, jag uppmuntrar dem att göra detsamma eftersom det inte finns någon rätt för dessa människor att komma undan med det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Benito, FANTASTISKT!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du skickar kortet, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recensionen och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

  • isabel svar

   Hallå. Vilket företag är det som får tillbaka pengarna?
   Jag har problem med dessa människor. Jag gjorde en guldhandel och i teorin var det en skyddad summa. I torsdags utan anledning stängde de verksamheten och nu kan jag inte dra in det som var förment skyddat kapital.

 7. stf svar

  Jag har också blivit lurad för mer än 3000 euro, vänner, var försiktiga när du vill ta ut, de blockerar dina uttag, de är bedragare

  jävla tjuvar får betala

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej stf, det händer säkert alla, dessa företag är dedikerade till bedrägeri. Tack för din kommentar om Amplixx. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Bruno Fernandez svar

  Jag kan inte ta ut mina pengar, vet du om det händer andra kunder?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Bruno, det händer säkert alla, dessa företag är dedikerade till bedrägeri. Tack för din kommentar om Amplixx. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *