Bux mäklare

Kommentarer till Analyticfxpro

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Analyticfxpro (även kallad analyticfxpro.org), är en mäklare som vi tror på Cryptocurrency. Rekommenderas Analyticfxpro verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Analyticfxpro. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att Analyticfxpro-webbplatsen inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska Analyticfxpro.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: NOTERADE.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: förment England, men de har inte regler i det landet, vilket får oss att tro att de inte är riktigt baserade i Storbritannien. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Analyticfxpro, vi märkte att de erbjuder 1 olika typer av konton / planer: 2% daglig vinstkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Kontokonto 2% daglig vinst- Minsta $ 300 första insättning, fasta spreadar, support dygnet runt, omedelbart uttag och kontoansvarig.

V-kontotyper
Analyticfxpro kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Analyticfxpro erbjuder är: Analyticfxpro plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Analyticfxpro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Analyticfxpro webbplats
Analyticfxpro webbplats

Analyticfxpro ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av finansiella produkter som Analyticfxpro erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Analyticfxpro |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: analyticfxpro.org

Telefonnummer: UNIONERAD

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Analyticfxpro <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Analyticfxpro-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när man letar efter recensioner om Analyticfxpro Vi hittade ingen reglering, vilket får oss att tro att det är ett nytt företag utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV Analyticfxpro till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Analyticfxpro? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.