Kommentarer till Angeles Investors

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Angeles Inversionistas (även kallad angelesinversionistas.es), är en mäklare där företag som letar efter kapital och investerare möts. Rekommenderas Angeles Inversionistas verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Angeles Inversionistas. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Angel Investment Network Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Storbritannien, men denna information är falsk, eftersom vi inte ser att den regleras där.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Angeles Inversionistas, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardplan, Proplan, Pro Global Plan och Executive Plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardplan: Publicering i 30 dagar, den förslaget kommer att publiceras på nätet, rmiljö kontaktuppgifter för intresserade investerare.

Pro-plan: costo € 149, publicering i 90 dagar, cförmåga att ladda upp en logotyp, bilder, videor och dokument, förslaget kommer att skickas via e-post till alla relevanta investerare och det kommer att visas högre i listor och sökresultat.

Global Pro-plan: costo € 249, publicerad i 90 dagar, förslaget kommer att publiceras på nätverk runt om i världen och Det kommer att skickas via e-post till alla investerare vars kriterier matchar den här.

Verkställande plan: costo € 1.499, publicerad i 120 dagar, Ditt förslag kommer att visas högst upp i alla sökresultat i våra 40 nätverk runt om i världen.

.

Angel Investors kontotyper
Angel Investors kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Angeles Inversionistas erbjuder är: det nämns inte på webbplatsen, tydligen använder de sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Angeles Inversionistas tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Angeles Inversionistas webbplats
Angeles Inversionistas webbplats

Angeles Investors tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om företaget, avsnitt med vanliga frågor, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Angeles Inversionistas |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: angelinversionistas.es

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

 

>>> Bedömning på Angeles Inversionistas <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Angeles Inversionistas är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, för: det är en mäklare som inte är reglerad och vi vet inte var den faktiskt finns; Också när du letar efter recensioner om Investor Angels ochVi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Angeles Inversionistas till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Angeles Inversionistas? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *