Bux mäklare

AnlageScout24 kommentarer

Analys på AnlageScout24

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera AnlageScout24 (kallas även med namnet: anlagescout24.io), Det handlar om en Forex mäklare, ETF:er, Kryptovalutor och CFD:er. Rekommenderas AnlageScout24 verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om AnlageScout24 ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är AnlageScout24 en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

  • ❌ AnlageScout24 nämner inte namnet på företaget som det tillhör. 
  • ❌ Angående din plats finns det ingen information om detta på din webbplats.
  • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det AnlageScout24 har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: AnlageScout24 är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typer av konton som erbjuds av AnlageScout24, i det här fallet hittade vi ingen information som tyder på att de finns.

Handelsplattformen som AnlageScout24 använder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som AnlageScout24 tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

AnlageScout24 webbplats
AnlageScout24 webbplats

AnlageScout24 tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om tjänsterna den erbjuder, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information AnlageScout24

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

  • 🌏 Webbplats: anlagescout24.io
  • 📞 Telefonnummer: har inte
  • 📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi recenserar AnlageScout24. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på AnlageScout24

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att AnlageScout24-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2022 FINMA lagt till i AnlageScout24 till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FINMA: s varning från juni 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om AnlageScout24? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.