Antares kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Antares (även kallad antares.trade), är en investeringsplattform. Rekommenderas Antares verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Antares ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det antares ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Antares Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Hong Kong.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Antares, i det här fallet hittar vi ingen information som indikerar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Antares erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Antares tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Antares webbplats
Antares webbplats

Antares tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av flera viktiga begrepp, information om företaget, senaste nyheterna, presentation av alla produkter det erbjuder, inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Antares |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: antares.trade | antarestrade.world/es/ (augusti 2021)

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Antares. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Antares <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Antares är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att man är försiktig, för: det är ett företag som inte är reglerat och ligger i ett land som är för osäkert (Hong Kong). Dessutom har vi i andra recensioner läst många kommentarer från personer som lurats av Antares. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade FSMA (Belgien) Antares till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till varningen warning️ för mars 2021 den FSMA

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Antares till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ juni 2021 varning från CNMV

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 BCSC (British Columbia) tillagd Antares till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BCSCs varning från juni 2021 ️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Antares? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

34 kommentarer om «Antares: Betyg och kommentarer»

 1. Joan svar

  Hej, en vän i Spanien har rekommenderat Antares till mig, de ger honom vissa fördelar genom att rekommendera nya kunder, jag gjorde en minimal investering och nu erbjuder de mig också att föreslå eller få kunder att lägga till pengar på mitt konto.
  Investigando sobre las regulaciones creo me he comprado un problema,, he pedido un retiro y ya comenzaron con problemas,, que debo pagar impuestos, que me conviene esperar suba el Bitcoin, invertir otro monto mayor y cosas que no me dan confianza y me confunden. No conocía el tema de la regulación y ellos evaden las respuestas sobre el tema que estoy planteando,, se aferran a su discurso que ellos al no estar regulados pueden ofrecer sus buenas comisiones y ganancias, pero por lo voy aprendiendo y leyendo parece nunca voy a ver mi inversión.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joan, tack för att du kommenterar Antares. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Licet svar

  Hallå. Vad jag vet är att det för närvarande inte betalar förrän i augusti för att fixas. Jag har känt nätet för ett lån som det erbjuder. Jag skulle aldrig lägga mina egna pengar på dessa webbplatser

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Licet, tack för att du delar din erfarenhet med Antares. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Spaniens finansregulator) (Se länk) och FSMA (Belgian Financial Regulator) har fördömt dem som ett bedrägligt företag (läsa nyheter).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Luis svar

  Hej, P2P-alternativet i Antares lånar ut en mängd kryptovalutapengar, om det är en bluff, hur är det möjligt att de gör det. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, vilken kryptovaluta? Kan du konvertera dem till fysiska pengar? Om jag ger dig ett mynt som till exempel heter JUSMENA ... fungerar det för dig? Det är helt falskt med Antares.

   Hälsningar.

 4. sa svar

  Hola que tal, no conozco mucho esta pagina pero un amigo me a sugerido diciendo que dan una comisión por sugerir amigos, no se que beneficios les trae a la pagina. Esas personas abren cuenta y comparte imágenes en sus redes sociales de que puedes conseguir prestamos hasta mas de 4000 $ sin prueba documental.Con tan solo un perfil activo en redes sociales es suficiente para la identificación

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej said, bara genom att läsa vad du har skrivit inser du hur lite trovärdig denna mäklare är. Tack för att du delar din erfarenhet med Antares. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Spaniens finansregulator) (Se länk) och FSMA (Belgian Financial Regulator) har fördömt dem som ett bedrägligt företag (läsa nyheter). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. Juanfran svar

  Hej alla, hur trevligt att ha hittat er när jag letade efter information, jag berättar om min erfarenhet jag har varit i antareshandel i 3 månader och hittills har jag inte bett om pengar, men ser kommentarerna kommer jag att försöka göra uttag för att se vad som händer. Hittills verkar allt normalt men hur bra de säger att vi måste vara försiktiga och veta var vi lägger våra pengar, jag ska berätta hur det gick ... vi ses snart ... !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juanfran, tack för att du delar din erfarenhet med Antares. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) (Se länk) och FSMA (Belgian Financial Regulator) har fördömt dem som ett bedrägligt företag (läsa nyheter). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Eric Farias svar

   Hej Juan Fran, kunde du få tillbaka pengar?

 6. Tony V. svar

  Från antares försäkrar de mig att förordningen inte spelar någon roll eftersom de inte behöver betala skatt ... och de kan erbjuda sina kunder bättre handelsvillkor och mindre provisioner, hur mycket är detta sant?

  tack för uppmärksamheten och svaret

  hälsningar och god morgon

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tony, detta argument används ofta av piratmäklare för att övertyga investerare, de har svar på allt men det är inte sant, i princip är de inte reglerade eftersom de aldrig skulle ge en solid reglering till denna typ av människor och för att det gör det inte kosta dem ingenting för att starta ett företag och sedan medvetet försvinna eller förlora all verksamhet och skapa en annan webbplats med ett annat namn och därmed fortsätta att bluffa kunder. Bortsett från detta, om du skickar dina pengar till ett företag utan reglering, kommer du inte heller ha något stöd.

   Tack för att du delar din erfarenhet med Antares. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Spaniens finansregulator) (Se länk) och FSMA (Belgian Financial Regulator) har fördömt dem som ett bedrägligt företag (läsa nyheter). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 7. Eduardo svar

  Hej till [e-postskyddad], entré a buscar información por recomendación de una amiga y veo que esto es otro chiringuito más, espero que les vaya bien puedan recuperar su dinero

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eduardo, tack för att du delar din erfarenhet med Antares. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Spaniens finansregulator) (Se länk) och FSMA (Belgian Financial Regulator) har fördömt dem som ett bedrägligt företag (läsa nyheter). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. luna svar

  Var mycket försiktig för alla som funderar på att investera med antares antares. handel är webbplatsen ... De är inte reglerade och har redan fördömts av FSMA, den belgiska tillsynsmyndigheten för att ha lurat tusentals människor i det landet

  Innan du sätter in är det viktigt att ta dig tid att undersöka och få feedback om företaget.

  var mycket försiktig eftersom de kommer att bluffa dig 100% säkert

  Jag försäkrar er att de är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej måne, tack för att du delar din erfarenhet med Antares. Denna mäklare är en SCAM. FSMA (Belgian Financial Regulator) har fördömt dem som ett bedrägligt företag (läsa nyheter). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Born svar

   Exakt och cnmv fördömde dem också som bedragare, för de har rånat för många spanjorer, myndigheterna vet redan det och går efter dem, jag rekommenderar att du inte investerar med den här typen av företag, det är bara att ha problem

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Nato, tack för att du delar din erfarenhet med Antares. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Spaniens finansregulator) (Se länk) och FSMA (Belgian Financial Regulator) har fördömt dem som ett bedrägligt företag (läsa nyheter). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 9. Antonio v svar

  God morgon, tack alla för era kommentarer om antares handel ... ja, om den belgiska finansiella tillsynsmyndigheten redan har sagt att de är bedragare, bättre steg för dem. Vilket säkert alternativ kan du rekommendera mig då?

  Tack så mycket, jag ser fram emot ditt svar kära

 10. Toños svar

  god morgon anses då inte som rekommenderat? Vilket företag kan du rekommendera som är pålitligt? Jag vill inte bli lurad

  hälsning

 11. Alex svar

  hej de erbjuder automatiserade investeringar som robotar och så och de har ingen reglering, om de är reglerade i Hong Kong eller inte? Det är vad jag inte riktigt förstår.

  Men jag litar inte heller på dessa så kallade automatiserade robotar, jag skulle inte vilja bli lurad. Är antares dåligt eller gott sällskap i dina ögon?

  tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alex, tack för att du delar din erfarenhet med Antares. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Ignacio svar

  hej någon som bättre kan nämna sin erfarenhet av antereshandel? Jag har många tvivel om dem och jag skulle inte vilja bli lurad

  Jag säger detta för att de har bjudit in mig att investera, de målar det väldigt vackert och erbjuder dig attraktiva investeringar, men jag vill inte vara en idiot heller

  Om någon kan berätta om sin erfarenhet, skulle det hjälpa mig mycket att fatta ett bra beslut

  tack vänner

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ignacio, tack för att du delar din erfarenhet med Antares. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Melisa, tack för att du delar din erfarenhet med Antares. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Carolina svar

   Hej, hur har du något? Kunde du inte få ut något?

  • Victor svar

   Antares är på Instagram
   Några av numren som kontaktade mig var
   + 54 9 11 2718-3529
   +57 315 ​​7602373 österut för colombia

  • Xavier svar

   Jag rekommenderar inte att jag investerar på denna webbplats eller någon webbplats om du har en konservativ profil eller en avtion för ekonomisk risk. Denna typ av oreglerade företag, utanför den rättsliga ramen, har inga garantier eller dina pengar är försäkrade (SOM MED ALLA CRYPTOCURRENCIES)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *