ApcoFX kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren ApcoFX (Ă€ven kallad apcofx.com), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen ApcoFX för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ ApcoFX. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Det Àr vÀrt att nÀmna att ApcoFX-webbplatsen inte har en spansk version, men pÄ grund av meddelanden frÄn spansktalande kunder har vi ocksÄ beslutat att granska ApcoFX.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, MĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Tyskland och Storbritannien, Ă€ven om det inte har nĂ„gon reglering pĂ„ nĂ„gon av dessa tvĂ„ platser, vilket inte Ă€r vettigt.   

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att Ă€ga regler, vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av ApcoFX, vi noterar att de inte ger information om att Ă€ga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som ApcoFX erbjuder Àr: MT4-plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som ApcoFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

ApcoFX webbplats
ApcoFX webbplats

ApcoFX ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live-diagram, information om grundlÀggande begrepp om investeringsvÀrlden, förklaring av de finansiella produkter som AproFX erbjuder, avsnitt med vanliga frÄgor, signaler, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om ApcoFX |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: apcofx.com

Telefonnummer: omnÀmnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ ApcoFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att ApcoFX-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, det Àr inte klart var det Àr baserat, nÀr man letar efter recensioner om ApcoFX vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket fÄr oss att tro att det Àr en mÀklare utan meriter. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om ApcoFX? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

5 kommentarer om «ApcoFX: Betyg och kommentarer»

 1. Lucia svar

  Hej, jag lurades ocksĂ„, i november skulle jag ha Ă„terhĂ€mtningen, sĂ„ min rĂ„dgivare sĂ€ger till mig att fĂ„ 5,00,00 €, du mĂ„ste lĂ€gga 500 euro och pĂ„ tvĂ„ timmar fĂ„r du dina pengar? Om tvĂ„ timmar berĂ€ttar han för mig att du mĂ„ste lĂ€gga 470 € per transaktion och du fĂ„r redan imorgon, imorgon samma, och sĂ„ vidare och jag fĂ„r ange 11,00,00 € och sĂ€ger fortfarande att det beror pĂ„ att du sĂ€tter 100 € och du fĂ„r dina pengar,

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lucia, tack för att du delar din erfarenhet med ApcoFX. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan sÀger de att du har förlorat och de behÄller det. De kommer inte att returnera dina pengar, inte heller den frÄn början eller om du skickar dem nu kommer du inte att se dem lÀngre, försök göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. Andres svar

  APCOFX.COM Àr den största bluff som nÄgonsin sett, de ringer dig, det övertygar dig om att du alltid tjÀnar pengar, och nÀr du köper aktier Àven om du har tappat gÄr saldot alltid upp och du kan aldrig ta ut pengarna till ditt privata konto och du förlorar allt du har investerat, de Àr en massa skurkar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Andres, tack för att du delar din erfarenhet med ApcoFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *