ApcoFX kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren ApcoFX (även kallad apcofx.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen ApcoFX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på ApcoFX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att ApcoFX-webbplatsen inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska ApcoFX.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Tyskland och Storbritannien, även om det inte har någon reglering på någon av dessa två platser, vilket inte är vettigt.   

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att äga regler, vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av ApcoFX, vi noterar att de inte ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som ApcoFX erbjuder är: MT4-plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som ApcoFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

ApcoFX webbplats
ApcoFX webbplats

ApcoFX ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, information om grundläggande begrepp om investeringsvärlden, förklaring av de finansiella produkter som AproFX erbjuder, avsnitt med vanliga frågor, signaler, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om ApcoFX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: apcofx.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på ApcoFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att ApcoFX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när man letar efter recensioner om ApcoFX vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om ApcoFX? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

5 kommentarer om «ApcoFX: Betyg och kommentarer»

 1. Lucia svar

  Hej, jag lurades också, i november skulle jag ha återhämtningen, så min rådgivare säger till mig att få 5,00,00 €, du måste lägga 500 euro och på två timmar får du dina pengar? Om två timmar berättar han för mig att du måste lägga 470 € per transaktion och du får redan imorgon, imorgon samma, och så vidare och jag får ange 11,00,00 € och säger fortfarande att det beror på att du sätter 100 € och du får dina pengar,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lucia, tack för att du delar din erfarenhet med ApcoFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De kommer inte att returnera dina pengar, inte heller de från början, och inte heller om du skickar dem nu kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk via vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 3. Andres svar

  APCOFX.COM är den största bluff som någonsin sett, de ringer dig, det övertygar dig om att du alltid tjänar pengar, och när du köper aktier även om du har tappat går saldot alltid upp och du kan aldrig ta ut pengarna till ditt privata konto och du förlorar allt du har investerat, de är en massa skurkar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andres, tack för att du delar din erfarenhet med ApcoFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.