Kommentarer till Apeex Investment

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Apex Investment (även kallat apeexinvestment.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen Apeex Investment för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Apeex Investment. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: APE EX INVESTMENT TRADING LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i Schweiz, men detta har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Apeex Investment, i det här fallet ser vi att det erbjuder fyra olika planer:

planen 1: minsta initiala insättning $ 100, avkastning på 3% under 5 dagar.

planen 2: minsta initiala insättning $ 1.000, avkastning på 4% under 5 dagar.

planen 3: minsta initiala insättning $ 5.000, avkastning på 6% under 5 dagar.

planen 4: minsta initiala insättning $ 7.000, avkastning på 7% under 5 dagar.


La plattform att fungera som Apeex Investment erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Apeex Investment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Apeex Investment webbplats
Apeex Investment webbplats

Apeex Investment tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser för handlare eller intressenter: några live-diagram, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Apex Investment |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: apeexinvestment.com

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Apex Investment <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Apex Investment är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare, den är inte registrerad eller reglerad. När du letar efter recensioner om Apex Investment Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Apeex Investment? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Apeex Investment: Betyg och kommentarer»

 1. Martinez svar

  Det är en bluff, de målar allt väldigt vackert men när du bestämmer dig för att dra tillbaka gör de 1000 ursäkter och försöker övertyga dig om att stanna och om du inte accepterar det tömmer de ditt konto ... Tjuvar, de har stulit allt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Martinez, tack för att du delar din erfarenhet med Apeex Investment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.