✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Apex Enterprises är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, tittar på varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare, såsom platsen, företaget den tillhör, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Apex Enterprises och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsapexenterprisesweb.com
???? företaget*Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ regleringNämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressUnit 6 Csg Business Park, Pond Street Off Baden Powell Road, Chesterfield, Derbyshire, S40 2LE, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-03-25
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Apex Enterprises nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: ⚠️ Företaget nämner att vara lokaliserat i Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Apex Enterprises?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Apex Enterprises är en: kryptovalutamäklare.

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
NYBÖRJARE PLAN $100
PLAN FÖR AVANCERAD NYBÖRJARE$1000
KOMPETENT PLAN$3000
KUNSKAPLIG PLAN$3000 
EXPERTSHANDELSPLAN$50,000

Information på webben

Apex företags webbplats

Här presenterar vi en skärmdump av Apex Enterprises webbplats, som är apexenterprisesweb.com. Fångsten gjordes i Juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

* Apex Enterprises Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar! Du skickar dina pengar till ett företag utan någon reglering eller skydd.

???? Apex Enterprises slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Apex Enterprises och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

Reglering: Företaget lämnar ingen information om sin reglering. Det betyder att vi har att göra med en oreglerad enhet, vilket visar på en påtaglig brist på transparens och seriositet.

Viktig varning: Företaget har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FCA (UK Financial Conduct Authority). Detta är en tydlig indikation på att extrem försiktighet bör iakttas när man överväger investeringar med dem.

Bristande transparens: Företaget avslöjar inte vilket moderbolag det tillhör. Detta är mycket oroande och tyder på en tydlig brist på allvar och öppenhet. Det är viktigt att ha denna information för att utvärdera ett företags tillförlitlighet

Misstänkta avkastningar: De erbjuder extremt höga avkastningar som verkar orealistiska. De lovar att generera avkastning på 4 %, 8 %, 15 % och upp till 40 %, beroende på vilken investeringsplan som valts. Dessa siffror är så höga att de verkar för bra för att vara sanna, vilket är en indikation på eventuellt bedrägeri.

Apex Enterprises presenterar sig som en kryptovalutamäklare. Den påstår sig vara belägen i Storbritannien, en plats som allmänt anses säker, men det finns allvarliga tvivel om sanningshalten i denna information, vilket tyder på att det kan vara ett försök att vilseleda kunder. Företaget lämnar ingen information om sin reglering, vilket indikerar att det är en oreglerad enhet. Denna brist på reglering återspeglar en anmärkningsvärd brist på transparens och allvar i verksamheten.

Det är viktigt att notera att Apex Enterprises har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FCA (UK Financial Conduct Authority). Detta är ett tydligt tecken på att extrem försiktighet bör iakttas när man överväger investeringar med detta företag. Dessutom avslöjar den inte vilket moderbolag den tillhör, vilket förvärrar farhågor om dess tillförlitlighet. Löftet om extremt hög avkastning, med avkastning på upp till 40 %, tyder på risken för bedrägeri, eftersom sådana siffror ofta är för bra för att vara sanna.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Apex Enterprises News:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Apex Enterprises finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Apex Enterprises.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Apex Enterprises

Om du har blivit offer för en bluff från Apex Enterprises och behöver veta hur du får tillbaka dina pengar, kolla in FAQ-avsnittet nedan för våra tips och råd.

Hur man rapporterar Apex Enterprises

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Apex Enterprises?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Apex Enterprises?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Apex Enterprises pålitlig?

Nej. Apex Enterprises är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: dess adress i Storbritannien verkar tveksam, eftersom mäklaren inte är reglerad och inte heller nämner det moderbolag som den tillhör. Denna brist på transparens är ännu mer oroande med tanke på att den lovar hög procentuell avkastning för att locka framtida investerare, vilket kan vara en missvisande taktik.

Hur får man tillbaka pengar från Apex Enterprises?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Apex Enterprises: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Santi svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santi, tack för att du skriver om Apex Enterprises. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *