✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I denna analys kommer vi att utvärdera om Apex Market Option Capital är ett pålitligt eller opålitligt företag. Vi granskar noggrant deras hemsida, undersöker varje detalj och analyserar de nyckelegenskaper som påverkar valet av en bra mäklare, såsom plats, moderbolag, reglering och rykte. Vi kommer att ge dig en fullständig översikt så att du kan fatta ett välgrundat beslut om detta företag.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Apex Market Option Capital och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsapexmarketoption.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Apex Market Option Capital, Ltd.
⚖️ regleringOmnämnanden regleras av den brittiska Financial Conduct Authority (FCA)
📧 E-postadress [e-postskyddad] 
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressDen nämner att den ligger på nivå 17, Frasers Tower, 182 Cecil Street, 069547, Singapore och på 1460 Broadway, 16:e våningen New York, NY 10036 USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-02-09
FöretagstypKryptovaluta och låneförmedlare

Företag: ⚠️ Apex Market Option Capital ägs av Apex Market Option Capital, Ltd.

Plats: ⚠️Företaget nämner att vara lokaliserat i USA, men vi tror att detta är falsk information. Apex Market Option Capital nämner också att den ligger i Singapore, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Baserat på vår forskning är vi oroade över flera funktioner hos Apex Market Option Capital.

Vad är Apex Market Option Capital?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Apex Market Option Capital är en: utlåningsmäklare för kryptovaluta och kryptovaluta.

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
Grundläggande $100
Advanced Open water $8,398
Premium Plus$24,877

Information på webben

APEX MARKET OPTION webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Apex Market Option Capitals webbplats, som är apexmarketoption.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad] 

Apex Market Option Capital Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Vi stötte på alarmerande uppgifter. Även om Apex Market Option Capital påstår sig vara reglerad av UK FCA, gör bristen på konkreta bevis angående denna förordning oss tvivlande på dess sanning. Denna brist på transparens är oroande och tyder på en möjlig avsikt att vilseleda. Jag rekommenderar extrem försiktighet när du överväger någon relation med detta företag.

???? Apex Market Option Capital Slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Apex Market Option Capital och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det är oroande att Apex Market Option Capital påstår sig vara belägen i USA, en plats som anses säker, men vi misstänker att denna information är falsk och kan vara ett försök att lura kunder. Att nämna en annan plats i Singapore, en osäker plats, ökar dessutom våra tvivel om sanningshalten i informationen från företaget.

reglering: Företaget nämner att vara reglerad i ett land som vi anser vara säkert, till exempel Storbritannien, men vi anser att denna information är falsk. Vi talar om ett företag som försöker lura oss om sin reglering.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Vinsterna som erbjuds av Apex Market Option Capital, som når 33 % varannan vecka, är extremt höga och väcker tvivel om deras äkthet. Det är viktigt att tänka på att så hög avkastning kan tyda på oetiska eller till och med bedrägliga metoder.

Apex Market Option Capital presenterar sig som en utlåningsmäklare för kryptovaluta och kryptovaluta, med påstådda platser i USA och Singapore. Men bristen på tydlighet och konsistens i deras platsdata väcker farhågor om sanningshalten i den tillhandahållna informationen. Dessutom erbjuder företaget inga detaljer om sin reglering, vilket väcker frågor om dess transparens och allvar.

Det är viktigt att notera att Apex Market Option Capital har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA, vilket indikerar betydande risker när man överväger någon typ av handelsrelation med dem. Löften om orimliga vinster, som 33 % varannan vecka, väcker skepsis och föreslår möjliga oetiska eller bedrägliga metoder.

🚨🚨 Slutsats: Extrem försiktighet rekommenderas när du utvärderar en investering med denna enhet. 🚨🚨

uppdateringar

Apex Market Option Capital News:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Apex Market Option Capital finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Apex Market Option Capital.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Apex Market Option Capital

Om du vill veta hur du gör anspråk på ditt kapital om du blivit lurad kan du hitta våra råd nedan i avsnittet med vanliga frågor.

Hur man rapporterar Apex Market Option Capital

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Apex Market Option Capital?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Apex Market Option Capital?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Apex Market Option Capital pålitligt?

Nej. Apex Market Option Capital är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Apex Market Option Capital påstår sig vara lokaliserat i USA och Singapore, samt vara reglerat i Storbritannien. Det finns dock tvivel om sanningshalten i denna information. Dess löften om exceptionellt höga vinster, upp till 33 % varannan vecka, väcker misstankar om dess äkthet och transparens.

Hur får man tillbaka pengar från Apex Market Option Capital?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Apex Market Option Capital: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Valentine svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valen, tack för att du skrev om Apex Market Option Capital. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *