Kommentarer om ApexFx
I denna avdelning vi kommer att analysera ApexFx (kallas även av namnet: apexfxbroker.com), är en mäklare av Kryptovalutor. Rekommenderas ApexFx verkligen för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om ApexFx Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det apexfx ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ ApexFx nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att vara belägen i Kanada, men det finns ingen information för att bekräfta detta, vi tror att uppgifterna är falska.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det ApexFx har ingen form av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: ApexFx är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder ApexFx, i det här fallet noterar vi att det erbjuder 3 olika planer:

Nybörjarplan: lägsta insättning $200, 1000% utbyte.

Premiumplan:  lägsta insättning $1.000, 1000% utbyte.

VIP-plan: kontakta administratören för mer information.

 

La plattform att fungera som ApexFx erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som ApexFx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

ApexFx webbplats
ApexFx webbplats

ApexFx ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: räknare, live -diagram, avsnitt med vanliga frågor, inte mycket annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om ApexFx 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: apexfxbroker.com

📞 Telefonnummer: + 10 25433201

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi recenserar ApexFx. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på ApexFx ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget ApexFx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

Efter att ha analyserat detta företag, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det avser att vilseleda besökare genom att erbjuda avkastning som verkligen är omöjligt att uppnå; Det är ett mycket otydligt offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om ApexFx? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ApexFx: Betyg och kommentarer»

 1. Romina svar

  De är bluffar nu heter de apex fx-mäklare en viss vera james kontaktade mig via telegram efter att ha satt in min investering de säger till mig att jag måste sätta in mer igen för att kunna ta ut min vinst uppenbarligen vet jag redan att jag förlorade de pengarna men jag varna dig för att ingen annan är lurad

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Romina, tack för att du skriver om ApexFx. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.