I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Apolo Trading. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Apolo Trading och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsapolotrade.webbplats
???? företaget*Apollo Trade Limited
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMT4
📌 AdressSt Vincent och Grenadinerna. Uppdatering september 2022:  enligt kundmeddelanden är den aktuella platsen för Apolo Trading San Francisco 1859, Acacias, Mexico City.

⚠️ Apolo Trading ägs av företaget Apolo Trade Limited den ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Apolo Trading erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Grundläggande$100
Standard$500
Professional$5.000

Information på webben

Apollo handelswebbplats

Apolo Trading tillhandahåller livediagram, ekonomisk kalender, utbildningssektion, förklaring om produkterna den erbjuder, FAQ-sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 +44 718 404 9362

???? Slutlig utvärdering av Apolo Trading ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Apolo Trading.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Apollo Trading:

datumUppdatering – nyheter
Mars 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Apolo Trading-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Apolo Trading? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Apolo Trading.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Apolo Trading

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Apolo Trading

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Apolo Trading?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Apolo Trading en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Apolo Trading är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Apollo Trading pålitlig?

Nej. Apolo Trading är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Apollo Trading?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till Apolo Trading?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

89 kommentarer om «Är Apollo Trading en bluff? 2022 recensioner»

 1. sonia svar

  de är råttor, dåliga människor, de utger sig själva som analytiker eller rådgivare och de är inget annat än avloppstjuvar, crawlers, rabblar, riffrar, avskum i samhället där vi lever, men allt ont de gör kommer att tas emot av dem multiplicerat med tusen mot deras familjer...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sonia, tack för din kommentar om Apolo Trading. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Jaurel svar

  Vet någon om de fortfarande är i San Francisco 1859, Acacias, Mexico City. ??? De stal en massa pengar från mig och jag vill gå och hämta tillbaka dem med advokater och polisen... Har du någon ny information om dem? Om någon vet något, säg till, jag vill att de ska hamna i fängelse, de stal en massa pengar från mig. Men vi vet redan vem som ligger bakom, snart griper polisen.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jaurel, vi uppmanar alla användare som kan ha uppdaterad information om Apolo Trading-fusket att meddela oss så att vi kan sätta stopp för dem.

   Hälsningar.

  • : Roberto Guzman Q svar

   Jaurel: fortsätt med ditt försök. Det finns kanske tusentals investerare som lurats av denna och andra jakers som erbjuder mycket för att locka till sig insättningar, men som ALDRIG returnerar kapital eller ränta. De kommer alltid med dumma argument för att motivera utebliven återlämnande, men de fortsätter att begära mer insättningar, under argumentet "böter", "försäkring" och annat nonsens som en ärlig professionell ALDRIG skulle använda. De avslöjar aldrig sin adress i Mexiko, men om en är i "djävulens hus", låt mig veta när du uppnår ditt mål. Tack.

 3. paola lopez svar

  Uppgifter och handlingar på adressen där de finns har också setts

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Paola, var har den informationen setts, kan du hjälpa oss med det?

   Hälsningar.

 4. Edwin svar

  Hej, jag heter Edwin. Jag kommer från Colombia. Jag hade en dålig upplevelse. Mitt namn var en rådgivare som hette Ivan Corona, tillsammans med en analytiker som heter Alan Barrier för att investera med TESLA APPLE AMAZON NETFLIX, eftersom en vän rekommenderade mig att investera med dem, men tyvärr lurade de mig.Jag litade på dem och de lurade mig när jag tog ut mina pengar, de gav mig många jäkla bedragare ursäkter INTE INVESTERA MED DEM!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Edwin, tack för din kommentar om Apolo Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Julian Esteban Urrego Restrepo svar

    Hallå. Jag vill informera dig om att denna apollo handelsplattform har lurat mig och hållit inne de insatta pengarna, vilket får mig att göra en sista betalning för att ta ut pengarna jag har med dem, nu vill de att jag ska betala mer pengar för en förmodad procentandel av en ränta som Jag vet inte var de får det ifrån När de inte vid något tillfälle nämnde det, skulle jag vilja att någon tillsynsmyndighet sanktionerade dem och kanske förhoppningsvis hjälper mig att få tillbaka mina pengar som jag fick med så mycket ansträngning, dessa skrupelfria människor leker med människor och lura dem. jag behöver hjälp

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Julián, tack för din kommentar om Apolo Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

     Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

    • paola lopez svar

     Uppgifter och handlingar på adressen där de finns har också setts

     • Investor Center

      Hej, jag kan stödja dig.
      Kontakta mig för att ange vilka steg som ska följas.
      Skriv till detta FORUM och ange din situation och ditt kontaktnummer.
      hälsningar

    • Esperanza Ordonez svar

     Jag vill låta dig veta att jag är från Colombia och hur jag kan göra för att få tillbaka mina pengar och att jag har blivit lurad av apolo trading

     • Investor Center

      Hej, jag kan stödja dig.
      Kontakta mig för att ange vilka steg som ska följas.
      Skriv till detta FORUM och ange din situation och ditt kontaktnummer.
      hälsningar

  • Yesica svar

   Hej, det bästa är Libertex, jag har verkligen inte haft några problem.

   • Carol Paz svar

    Tja, de ringde mig och först var de från libertex, det vill säga all min data togs från den här libertex-plattformen, sedan ett år senare ringer samma karaktär med mexikansk accent mig, men berättar att investeringen är i APOLO TRADING , vilket gjorde mig superkonstig, de ringde mig cirka 20 gånger från detta nummer +527331710009. I samtalet bad han mig att ange mina personuppgifter till en länk som han skickade mig via msm, uppenbarligen fick jag inte åtkomst till något av de två försöken. Jag tycker synd om de lurade, i dessa tider är det komplext att lita på samhället.

  • Roberto Guzman Quintero svar

   Paola: om du hittar adressen (det vill säga Alibabà-grottan) publicera den eller vidarebefordra den till detta FORUM eftersom en brottmålsprocess är PROCEDUR (för bedrägeri, vanligen kallad "bedrägeri") och en sökning kommer att göras i hela landet för att hitta den där bunten av bedragare som SPENDAR OCH tar med förgiftade pengar till sin familj. .. Dessa "hedervärda" människor misskrediterar en professionell tjänst, men trots allt är det bättre att gå till nationella institutioner auktoriserade av CONDUSEF

 5. Edwin svar

  De lurade mig för jävla tjuvar, jag minns att en rådgivare som heter Ivan Corona ringde mig tillsammans med en annan rådgivare som heter Alan Barrier och sa till mig att om jag ville investera i NETFLIX APPLE TESLA och tyvärr förlorade jag mina pengar med dem så ger de mig många men för att ta ut mina pengar, en vän rekommenderade mig att investera med dem de gav mig en bonus och jag är väldigt upprörd. INVESTERA INTE MED DEM DE ÄR BEDRAGARE!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Edwin, tack för din kommentar om Apolo Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Stiv svar

  Sanningen är att många människor blir lurade av denna förmodade mäklare som heter apolo trade, jag förstår inte hur ansökan fortfarande är i kraft, de måste fortfarande vara ute och lura fler människor, jag vill dela mitt fall, för ca 2 månader sedan jag pratade med en kille som heter Leonardo Díaz även om jag fortfarande har dem i mina kontakter, de är som fyra personer inklusive en kvinna, hon sa till mig att om jag var intresserad av att investera så berättade hon för mig hur allt fungerade, hon sa till mig att de var reglerade av FINRA Jag har till och med hennes FINRA mäklar-ID, jag bestämde mig för att investera men eftersom jag fortfarande inte litade på alls investerade jag lite, till en början tjänade jag några dollar, även om de alltid ringde mig för att säga att jag skulle investera mer. skicka dem mer pengar, varje gång jag tog fler och fler operationer och tjänade mer pengar, tills det kom till en punkt där de sa till mig att jag inte kunde fortsätta att arbeta förrän jag betalar dem ett belopp för de utförda tjänsterna, sa jag till dem att ta pengar av vinsten men vad och jag tänkte inte skicka mer pengar, enligt dem kan de inte röra kundernas vinster, så till slut bestämde jag mig för att skriva av pengarna jag investerade och vinsten, om det plötsligt finns någon som kan hjälpa oss att få tillbaka en del av pengarna skulle jag kunna ge dig mycket information om dessa personer eller åtminstone någon som hjälper oss att rapportera dem så att de inte fortsätter lura människor som med ansträngning får sina pengar och försöker ta sig framåt.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Stiv, tack för din kommentar om Apolo Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Sergio Meneses svar

  Apolo Trade Límited, det är en riktig bluff, de är RATEFULLA, de vill övertyga dig om att få mer och mer pengar, de är ett VARFÖR AV FOLK OCH HANDEL, vi måste stämma dem och KRÄVA DERAS REGLER, DE ÄR BEDRAGARE, DE GER DU SKA UNDERTECKNA ETT APOKRISKT KONTRAKT OCH INGENTING AV DET SOM STÅR RESPEKT, OCH DU FÅR INTE DINA PENGAR ELLER INKOMSTER FÖR ATT DE BER DIG OM MER PENGAR TILL KOMMISSIONER ENLIGT DEM FÖR ATT TA UT DINA PENGAR, TA UT DINA PENGAR. DE ÄR RAKE

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sergio, tack för din kommentar om Apolo Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. diego svar

  Oscar Diva och Paulina är rådgivarna enligt dem, de nästan övertygar mig, fall inte för det spelet, de försöker ta reda på hur man får pengarna från dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diego, tack för din kommentar om Apolo Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Ramon svar

  Det verkar väldigt konstigt för mig, jag har jobbat med Apolo Trade i ett och ett halvt år, och sanningen är att jag har förlorat, men även mina fördelar har varit ganska positiva, men sanningen är att jag aldrig har kunnat dra sig tillbaka gör de alltid komplikationer eller ursäkter

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ramon, tack för din kommentar om Apolo Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Esperanza Ordonez svar

   Hej, samma sak har hänt mig, resultatet är positivt, men det visar sig att de beviljade mig ett lån, enligt dem, och nu säger de att om jag inte betalar lånet kan jag inte ta ut lånet. vinster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.