✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Apolo Trading (även kallat ApoloTrade) är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Apolo Trading och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsapolotrade.webbplats
???? företagetApollo Trade Limited
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressSvit 305, Griffith Corporate Center, Kingstown, St. Vincent och Grenadinerna
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 06 april 2021
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

Företag: Apolo Trading ägs av Apolo Trade Limited.

plats: Apolo Trading nämner att vara belägen i Saint Vincent och Grenadinerna, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Apolo Trading – ApoloTrade?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Apolo Trading är en mäklare av: kryptovaluta, cfds, valuta och råvaror.

Kontotyper

Det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Grundläggande$100
Standard$500
Professional$5.000

Information på webben

Apollo handelswebbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Apolo Trading, som är apolotrade.website. Fångsten gjordes i November 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +44 718 ​​404 9362

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Apolo handelsförordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det betyder att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutlig utvärdering av Apolo Trading ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Apolo Trading och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats som Saint Vincent och Grenadinerna.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Apolo Trading, med verksamhet inom valuta, kryptovalutor och råvaror, väcker allvarliga säkerhetsproblem som ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett känt skatteparadis. Den totala bristen på information om regelverk ger investerarna en ytterligare nivå av osäkerhet och risk. Frånvaron av engagemang för robusta regulatoriska standarder tyder på en potentiell brist på transparens och integritet. Det avråds från att betrakta Apolo Trading som ett säkert investeringsalternativ, och det rekommenderas att utforska alternativ med en mer solid placering och tydliga regler för att säkerställa ekonomisk säkerhet.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

Apolo Trade videorecension

ApoloTrade videorecension

uppdateringar

Nyheter om Apollo Trading:

datum Uppdatering – nyheter
2023Enligt erhållen information : De ansvariga skulle vara "Karla Karina Victoria Valdez och hennes bror Héctor Victoria Valdez." De skulle för närvarande finnas i WTC i Mexico City och telefonnumret de använder är +52 55 1760 4149 som WhatsApp

Användarrecensioner

[demokrati id=”2063″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Apolo Trading.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Apolo Trading

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Apolo Trading

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det alternativ (rekommenderas) till Apolo Trading?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Apolo Trading?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Apollo Trading pålitlig?

Nej. Apolo Trading är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) Det ligger i ett skatteparadis (Saint Vincent och Grenadinerna) 2) har ingen typ av reglering 3) Det är en relativt ny sida..

Hur får man tillbaka pengar från Apollo Trading?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

174 kommentarer om «Apolo Trading: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Paula Partal svar

  Tänk aldrig ens på att gå in i Apolo-handel, de är bedragare. Först ringer de dig och är extremt enträgna. De vill att du ska sätta in enorma summor pengar med mirakulösa vinster. Att dra in kapitalet är ett verkligt problem. En hemsk upplevelse. Det värsta av det sämre.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Paula, tack för att du skrev, vi vet att de finns i World Trade Center i Mexiko och att ägarna är Héctor Victoria Valdez och hans syster Karla Karina Victoria Valdez, nu kan vi gå och hitta dem och få tillbaka pengarna som de har lurat till sig . De är bedragare, polisen kommer snart att gripa dem, försäljarna är medskyldiga till bedrägeribrottet och registreras redan. Vi vet att de finns i World Trade Center i Mexico City men vi kan inte publicera vilket kontor eller vilken våning. Med dessa bedragare måste du få pengarna, de kommer inte att ge dig dem.

   Tack för att du kommenterar Apolo Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Ignacio svar

  De annonserar genom sociala nätverk, du lämnar din information för mer information och sedan börjar de ringa olika mäklare eller rådgivare hela tiden tills du börjar arbeta med dem, de ber om ett belopp på 200 dollar för att börja arbeta med dem och använda deras plattform, sedan erbjuda lån som ska betalas på kort sikt, med höga räntor på grund av fallissemang.För två dagar sedan meddelade de att de skulle lägga ner sin verksamhet i Latinamerika och alla kunder var tvungna att ta ut sina pengar före den 12 januari och debiterade för att ta ut detta kapital. När den har betalats blockerar rådgivaren WhatsApp-kontakten och svarar inte längre.

  I mitt fall vet jag att jag hade ett kapital på 7900usd inom plattformen, sedan blockerade de mitt konto och flera personer från olika områden eller avdelningar på detta företag informerade mig om att de blockerade alla konton i Latinamerika (cirka 2 miljoner enligt dem) och de uppmanade alla kunder att ta ut sitt kapital, i mitt fall sa de till mig att jag faktiskt hade ett kapital på 11000 1500 USD och de debiterade mig först 900.000 990 USD för att ta ut det beloppet och sedan ytterligare XNUMX XNUMX clp som jag slutade med att betala in Tether USDT (XNUMX).
  När denna betalning väl gjordes var det ingen kontakt från dessa personer igen.

  Det slutade med att jag betalade mellan kredit och ränta (3200usd) och uttagsprovision (760.000 1500 clp) och nu sist att ta ut det totala kapitalet för att stänga plattformen (990usd + XNUMXusdt)

  Jag bifogar några skärmdumpar som bevis på de avgifter de tar ut utan att betala vad de är skyldiga eller utan att lämna tillbaka det kapital de åtar sig...

  Deras argument för att stänga sin verksamhet i Latinamerika är att bankerna tar ut mycket räntor eller skatter från dem och lämnar dem nästan ingen vinst enligt dem, vilket är anledningen till att de snart flyttade till Europa.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ignacio, tack för att du skrev, vi vet att de finns i World Trade Center i Mexiko och att ägarna är Héctor Victoria Valdez och hans syster Karla Karina Victoria Valdez, nu kan vi gå och hitta dem och få tillbaka pengarna som de har lurat till sig . De är bedragare, polisen kommer snart att gripa dem, försäljarna är medskyldiga till bedrägeribrottet och registreras redan. Vi vet att de finns i World Trade Center i Mexico City men vi kan inte publicera vilket kontor eller vilken våning. Med dessa bedragare måste du få pengarna, de kommer inte att ge dig dem.

   Tack för att du kommenterar Apolo Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Luis sanchez a svar

  APOLO-handel, Det är en bluff, de ber dig börja med $200 och när du vill göra uttaget tillåter de det inte. Även om du följer alla punkter som anges i kontraktet efter att du har börjat, börjar de lura dig så att du kan investera mer även om du måste få pengar men i slutändan ger de dem inte tillbaka till dig, de kontaktar dig per telefon ständigt, liksom en kvinna som heter Samantha, ontal Ricardo Rosales bland andra, de är alla utpressare, tro dem inte eftersom de inte är legaliserade heller, om de har sina konton i skatteparadis, även om det är sant att de kan försöka smita från skatt men dina pengar kommer inte att återföras till dig när du vill ta ut dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, tack för att du skrev, vi vet att de finns i World Trade Center i Mexiko och att ägarna är Héctor Victoria Valdez och hans syster Karla Karina Victoria Valdez, nu kan vi gå och hitta dem och få tillbaka pengarna som de har lurat till sig. . De är bedragare, polisen kommer snart att gripa dem, försäljarna är medskyldiga till bedrägeribrottet och registreras redan. Vi vet att de finns i World Trade Center i Mexico City men vi kan inte publicera vilket kontor eller vilken våning. Med dessa bedragare måste du få pengarna, de kommer inte att ge dig dem.

   Tack för att du kommenterar Apolo Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Berörd förälder svar

  Dessa jävlar från Apolo Trading är lögnare, taskiga bedragare, de vill bara lura alla att stjäla, de rånade min pappa och jag ska gå efter dem, jag vill veta var råttorna gömmer sig, de ska att betala för skadan de har gjort.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej far, tack för att du skrev, vi vet att de finns i World Trade Center i Mexiko och att ägarna är Héctor Victoria Valdez och hans syster Karla Karina Victoria Valdez, nu kan vi gå och hitta dem och få tillbaka pengarna som de har lurat till sig . De är bedragare, polisen kommer snart att gripa dem, försäljarna är medskyldiga till bedrägeribrottet och registreras redan. Vi vet att de finns i World Trade Center i Mexico City men vi kan inte publicera vilket kontor eller vilken våning. Med dessa bedragare måste du få pengarna, de kommer inte att ge dig dem.

   Tack för att du kommenterar Apolo Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer från andra användare här: Apollo Trading

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Alfred svar

  Hej bra eftermiddag,

  Jag var kund till Apolo för ett tag sedan och jag har följt dem ett tag, jag har bekräftat att de var etablerade i WTC i staden Lexicon men för närvarande bosatte de sig i en fastighet som de redan hade varit i tidigare, vilket är i San Francisco 1859 City of Mexico, jag vet inte om egendomen är deras varför de har lämnat vid 3 tillfällen, dessa jävlar stal en massa pengar från mig och jag ska se till att de betalar, jag har dokument som bevisar ägaren är den enda direktören.

  Jag lämnar länken med all information så att någon kan hjälpa till att hitta dessa tjuvar

  https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/06927417

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alfredo, tack för att du lämnade denna nya information, har du kunnat besöka deras kontor, har du varit där eller känner du någon som har varit där?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *