✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget UTSÄTTNINGSBESTÄLLARE är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om UTSÄTTNINGSSÄTTARE och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsappointment-setting-masterclass.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner det inte
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 12 juni 2023
FöretagstypDigital uppsättningstjänst

företaget: UTSÄTTARE nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: UTSÄTTNINGSBÄTTARE nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är UTSÄTTNINGSSTÄLLARE?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det APPOINTMENT SETTER är ett företag som erbjuder digitala uppsättningstjänster

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

webbplats för mötessättare

Här visar vi dig en skärmdump av APPOINTMENT SETTER-webbplatsen, som är appointment-setting-masterclass.com. Fångsten gjordes i AUGUSTI 2023

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

* UTSÄTTNINGSSTÄLLARE föreskrift

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Behovet av reglering för ett företag som erbjuder tjänster för "digital uppsättning" kommer att bero på den exakta karaktären av dessa tjänster, deras omfattning, vilken typ av data de hanterar och de lagar och förordningar som är tillämpliga i det geografiska område där företaget är verksamt. Det är tillrådligt att söka specifik juridisk rådgivning och samråda med regulatoriska experter inom det relevanta området för att fastställa de regulatoriska krav som gäller för ett sådant företag. I det här fallet, eftersom dess plats är okänd, är det mycket svårt att veta om det har eller saknar reglering.

???? Slutbedömning av UTSÄTTARE ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna hos Appointment Setter och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

reglering: De nämner inget om sin reglering, det beror på att inte alla dessa typer av företag behöver regleras, det beror på var de finns och i det här fallet känner vi inte till det.

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

Vi märkte att företaget tydligen är kopplat till bluffföretag eller företag med mycket dåligt rykte.

Det är viktigt att överväga transparens och tillgänglighet när man utvärderar ett företags tillförlitlighet. När det gäller Utnämningssättare väcker frånvaron av kontaktmedel allvarliga farhågor om hur man ska hantera brådskande situationer eller lösa viktiga frågor. Denna brist begränsar användarnas möjlighet att söka hjälp eller lösa problem på ett effektivt och snabbt sätt, vilket väcker frågor om företagets allvar och tillförlitlighet.

Dessutom väcker bristen på information om företagets tillhörighet och dess faktiska placering, tillsammans med avsaknaden av detaljer om dess reglering, betydande tvivel om dess transparens och trovärdighet. Även om inte alla företag av denna typ behöver specifik reglering, kan bristen på klarhet i dessa väsentliga aspekter tyda på bristande seriöshet eller efterlevnad av grundläggande standarder.

Enligt kundmeddelanden efter att ha gjort en första betalning gör företaget det nästan omöjligt att avregistrera sig och försöker fortsätta att samla in fler betalningar.

I allmänhet rekommenderas försiktighet när du interagerar med ett företag som inte tillhandahåller tydlig information om dess plats, tillhörighet och reglering. Det är avgörande att noggrant undersöka och överväga alternativ som erbjuder större transparens och säkerhetsgarantier för att skydda användarnas intressen.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om UTSÄTTNINGEN:

datum Uppdatering – nyheter
Juli 2023Utnämningssättare är kopplad till Digital SettlerFastighetsmästare y Amasonmästareföretag med dåligt rykte. Vi föreslår försiktighet.
November 2023Enligt information som erhållits från de som berörs av denna grupp av företag, tillhandahålls denna utbildning av RETSINNAL GROUP SLU (från Enrique Moris) och David Lumbreras.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med APPOINTMENT SETTER.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av UTSÄTTNINGSBESTÄLLARE

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar UTSÄTTNINGSBESTÄLLARE

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till UTSÄTTARE?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera UTSÄTTNINGSSTÄLLARE?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är APPOINTMENT SETTER pålitlig?

Nej. APPOINTMENT SETTER är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: De nämner inte var de finns, än mindre deras regulatoriska situation. Din webbplats har registrerats helt nyligen, detta skapar osäkerhet och osäkerhet eftersom den inte har några meriter. Utöver detta har företaget pyramidala egenskaper och är kopplat till bluffföretag. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG

Hur får man tillbaka pengar från APPOINTMENT SETTER?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

42 kommentarer om «Utnämningssättare: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Den altruistiska vigilanten svar

  https://www.facebook.com/share/p/FN9n9iv5oDaugvQg/
  Vem vill gå med i Retsinnal Group grupptalan?
  Det finns lagliga sätt att få tillbaka pengarna. Vi har bevis på att kontraktet undertecknades som standard, i villkoren för varje kurs säger de tydligt, STUDENTEN MÅSTE AKTIVERA VILLKOR OCH VILLKOR, alla kontrakt kan ifrågasättas.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej justitie, tack för att du tillhandahåller denna intressanta information som kommer att hjälpa många människor.

   Hälsningar.

 2. NATALIA BARRERO svar

  God morgon,

  Det här företaget är en bluff och tyvärr föll jag för dem. Jag kämpar för att avbryta planen men det är nästan omöjligt. Jag avbröt mitt kort så att de inte skulle göra fler betalningar men Sequra varnade mig för att jag kunde gå in i ASNEF och jag var tvungen att återaktivera det.

  Vet du om det finns någon annan lösning på detta?
  Tack och hälsningar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej NATALIA, jag skulle inte lyssna på dina hot, det är ett bedrägeri och SEQURA och utnämningsbedragarna vet det, använder flera namn för att begå denna bluff och har tusentals offer som ligger bakom dem. Vi rekommenderar att du skriver för att avbryta alla tjänster för att de inte erbjudit det de hade sålt och avbeställ kort så att de inte tar ut mer, det är ett bedrägeri, jag rekommenderar även att kopiera SEQURA varning om att de är medskyldiga till ett bedrägeri, i processen meddela om detta bedrägeri till CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) eftersom Sequra är baserat i Barcelona och stöds av CITI BANK. Tack för att du skriver om Appointment Setter (ett företag kopplat till Setter Digital, Amazon Master och Inmo Master). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. claudia svar

  Jag såg annonsen på YouTube. Jag gick till länken och tittade på 13 min videon. När det kom till den delen att de bara letar efter 10 personer för det här jobbet sa mitt sinne "Hoppsan!! Det finns något här som inte passar mig” speciellt med det stora antalet människor som täcks varje dag på YouTube och de har fortfarande inte de där 10 personerna... Tack och lov bestämde jag mig för att göra lite research innan jag fortsätter. Jag är glad att jag har den osäkerheten i min personlighet, tack vare den har jag befriat mig från småätande som någon annan skulle ha gjort.

  Grattis till den här sidan också för att du klargjorde huvudpunkterna när det gäller att märka att jag till exempel inte hade sett hur det är ett företag utan plats och att de inte har kontaktnummer.

  Tack så mycket för ditt arbete!! Fortsätt så!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Claudia, det du kallar osäkerhet ser jag som en försiktig person, som är intelligent och innan han ger sina pengar till en främling, gör han sin forskning och försöker ha några garantier. Du har gjort det bra, du har inte ryckts med och du har räddat dig själv från att gå igenom en hemsk mardröm, fortsätt med det goda arbetet, du kommer säkert att klara dig bra i livet.

   Hälsningar.

   • Lucia

    Godnatt. Jag har gått i fällan, min fråga är följande, jag har bara gjort den första betalningen, skulle det räcka med att spärra kortet? Jag tänker inte ge dem ens en euro till. Tack

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Lucia, vi rekommenderar att du skriver för att avbryta alla tjänster för att inte erbjuda det de hade sålt och jag skulle säga upp kort så att de inte tar mer betalt, det är ett bedrägeri, jag rekommenderar även att kopiera SEQURA varning om att de är medskyldiga till ett bedrägeri , underrätta i processen om detta bedrägeri till CNMV (spansk finanstillsynsmyndighet) eftersom Sequra är baserat i Barcelona och stöds av CITI BANK. Tack för att du skriver om Appointment Setter (ett företag kopplat till Setter Digital, Amazon Master och Inmo Master). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 4. Virvla svar

  Chic@s!!

  Jag går till domstol med dem inom kort. Jag har precis fått kallelsen!

  Jag kommer att rapportera när allt det här händer, men var säker. Spara alla bevis, meddelanden, skärmdumpar, ljud, samtal, allt!! Du vet aldrig om du kommer att behöva det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Wira, vilken glädje, jag hoppas att de visar att du har rätt och att du får tillbaka pengarna som dessa bedragare har stulit från dig, tack för att du skriver och försöker hålla oss informerade.

   Hälsningar och lycka till.

  • Irene svar

   Hej Wira, det har hänt oss också. Hur var rättegången?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *