✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Arbistar 2.0

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Arbistar 2.0 (även kallad arbistar.com), är en automatisk handelsmäklare för Cryptocurrency, Forex och CFD. Rekommenderas verkligen Arbistar 2.0 för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Arbistar 2.0. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Arbistar 2.0 SL

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Spanien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Vi kommer att analysera typerna av konton erbjuds av Arbistar 2.0. I det här fallet noterar vi att webbplatsen inte innehåller information om förekomsten av olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som Arbistar 2.0 erbjuder är: Arbistars egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Arbistar 2.0 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Arbistar 2.0 webbplats
Arbistar 2.0 webbplats

Arbistar 2.0 ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomiska nyheter och några videor som gör att du kan lära dig mer om mäklaren, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om arbistar 2.0 |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: arbistar.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

>>> Bedömning på arbistar 2.0 <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Arbistar 2.0-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, för: det är en oreglerad mäklare och har anklagats för att ha använt ett pyramidschema (Ponzi-schema), som lurar tusentals människor. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppmärksamhet: i november 2020 CONSOB tillagd arbistar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs varning för annonsering i november 2020

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”591″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Arbistar 2.0 - Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, du kan få tillbaka dina pengar, tack för att du delar din erfarenhet med Arbistar 2.0. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   SENA MINUTEN: SPANJANS DOMSTOLAR UndersÖKER DENNA PYRAMIDBEDRAG: https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20210421/audiencia-nacional-investiga-mayor-estafa-11671407
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *