Archax kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Archax (även kallat med namnet: archax.com), är en digital värdepappersmäklare. Rekommenderas verkligen Archax för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Archax ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det archax ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

 Archax nämner att vara en del av: Archax Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade i Storbritannien.

 

Om vi ​​analyserar reglering: vi ser att Archax regleras av FCA.

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Archax, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

 

La plattform att fungera som Archax erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi fortsätter nu med att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Archax tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Archax webbplats
Archax webbplats

Archax ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomiska nyheter, lite information om de produkter du erbjuder, vanliga frågor, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Archax 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: archax.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från formuläret på webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi granskar Archax. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Archax ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Archax är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

Efter att ha analyserat detta företag kan vi säga att det är en säker mäklare, eftersom det har ett stort rykte bland investerare och också är vederbörligen reglerat av en av de viktigaste myndigheterna.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 fördömde FCA, Storbritanniens finansiella tillsynsmyndighet Archax Trade för att efterge sig ett reglerat företag. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Archax? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Archax: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos svar

  God morgon jag letade efter information om den här mäklaren och jag skulle vilja veta om det är säkert att investera mina pengar hos dem, tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du kommenterade Archax. Det är en FCA-reglerad mäklare, vilket är en mycket bra reglering, och vi har inte hittat många klagomål om mäklaren i fråga. Enligt vår åsikt verkar det vara ett bra alternativ.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *