I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i ARKcoin. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ARKcoin och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsarkcoin.cc – arkcoin.live
???? företagetFlack Consulting LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMetaTrader 4 (MT4)
📌 AdressSt. Vincent och Grenadinerna

⚠️ ARKcoin ägs av FX Capital Ltd, företaget ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som ARKcoin erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Nybörjare € 250
Omedelbar€ 2,500
Klassisk€ 25,000

Information på webben

Arkcoin hemsida

ARKcoin ger en förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalkylator och kalender, FAQ-sektion, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • Än så länge har företaget inga telefonnummer.

???? Slutlig värdering av ARKcoin ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED ARKcoin.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om ARKcoin:

datumUppdatering – nyheter
Juli 2022Klagomål mot ARKcoin från holländsk finansiell regulator: AFM.
Mars 2023Klagomål mot ARKcoin från finansiell regulator: CONSOB.

Användarrecensioner

Vad tycker du om ARKcoin? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med ARKcoin.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av ARKcoin

Hur man rapporterar ARKcoin

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera ARKcoin?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ARKcoin en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att ARKcoin är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är ARKcoin pålitlig?

Nej. ARKcoin är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från ARKcoin?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till ARKcoin?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

84 kommentarer om «Är ARKcoin en bluff? 2023 recensioner»

 1. ANONYM svar

  De fördöms av CONSOB, hur får jag tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du skriver om ARKcoin. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CONSOB -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Isolina Garcia Martin svar

  ARKcoin har lurat mig 43 €. Jag kan inte få tillbaka mina pengar. Jag har polisanmält det men jag tror inte att de kan göra något. Rådgör också med handlare och rättvisa, det skulle bli väldigt dyrt och de ger mig lite hopp, jag är inte villig att förlora mer pengar för att inte uppnå någonting. Jag vet inte vad jag ska göra mer

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Isolina, få tillbaka ditt kapital med oss. Tack för att du kommenterar ARKcoin. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

  • E svar

   Kära Isolina: Även om det är svårt att acceptera så är ditt beslut det bästa, acceptera att du har blivit lurad och inte förlora mer pengar. Efter två månader fortsätter de att ringa mig, det är alltid ett annat företag, jag ger dem en rulle ibland för att ta reda på mer och dela det.

 3. PP svar

  Här ett annat offer. Det har inte blivit så mycket pengar men det räckte för mig att skruva runt eftersom de inte ger mig det i present; men jag har syndat oskyldig och säker, jag bär min bot. Cristina Franchi är namnet på min "rådgivare". Empatisk, snäll, eländig, äcklig. Han berättade till och med historien om förlusten av en brorson för att röra mig, jag hoppas att det inte var sant. När hon var övertygad om att jag inte skulle investera mer visade det sig att mina pengar låg i en fond (som jag hade gett mig in i utan att jag frågat henne eller berättat det, för hon gillade mig) och att jag inte kunde ta ut dem p.g.a. det skulle få andra investerare att förlora (fiktivt antar jag). Sedan att han inte kunde få ut något förrän en månad hade gått. Under tiden har mina intäkter mångdubblats på ett otroligt sätt. Han förberedde naturligtvis sin nästa träff och bad mig om provisioner för att se om han skulle slinka in igen. Det halkade inte, men jag behöll hans intresse medan jag hade tålamod och bad honom att om han ville att jag skulle investera mer, skulle företaget göra en gest av förtroende för mig och sätta in lite pengar till mig. Till min förvåning gjorde det det. När det kom till mitt Binance-konto överförde jag det till min bank, blockerade deras WhatsApp, deras e-post, och jag blockerar fortfarande alla telefonnummer (eftersom ja, de fortsätter att ringa). Alla samtal kommer från Storbritannien: London, Southampton, Dublin...). Om det kommer nyheter så delar jag med mig av det här, jag hoppas ingen annan förlorar pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej PP, få tillbaka ditt kapital med oss. Tack för att du kommenterar ARKcoin. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 4. mård svar

  BLÄFFVARNING!!!!!!
  ARKcoin är falska bedragare och lögnare, det är en bluff att få pengar från dig och kunden kan aldrig få en krona.
  De 2 tikdöttrarna som kontaktar dig för att stjäla dina pengar är Lucia Di Costa och Ivana, de förbannade, efter att du överfört dem vill de att du ska visa dem ditt bankkonto om du säger nej då svarar de dig inte längre; de rånar dig och de borde redan sitta i fängelse

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marta, få tillbaka ditt kapital med oss. Tack för att du kommenterar ARKcoin. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 5. mård svar

  BLÄFFVARNING!!!!!!
  ARKcoin är falska bedragare och lögnare, det är en bluff att få pengar från dig och kunden kan aldrig få en krona.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Märta, låt dem inte humor, blockera dem. Tack för att du kommenterar ARKcoin. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 6. Manuel S. svar

  [e-postskyddad], hej efter en felbehandling. Om de visar att de vunnit, om de inte vill ta ut mitt kapital, ringer de mig för att fortsätta investera. Och ifall Hera ringer mig igen för att förmodligen lämna tillbaka mitt kapital. Men han fortsätter att försöka. Dessa typer av plattformar är olyckliga.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuel, låt dem inte göra humor, blockera dem. Tack för din kommentar om ARKcoin. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

  • Pablo Martin svar

   Akta dig vän, vanligtvis kommer de att be dig göra en insättning till för att returnera dina pengar, och därmed kommer de att försöka dubbellura dig. Jag säger det här för att detta hände mig, så var försiktig och skicka ALDRIG pengar för att ta ut pengar. Det är en känd bluff.

   hälsningar

 7. Brenda svar

  Arkcoin ger mig inte mina pengar tillbaka, de hittar på alla möjliga ursäkter för att inte betala, det är ett bedrägeri...tro inte deras ord...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Brenda, ha inte humor med dem, blockera dem. Tack för din kommentar om ARKcoin. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.