Bux mäklare

AroxCapital Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren AroxCapital (även kallad aroxcapital.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen AroxCapital för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om AroxCapital ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det AroxCapital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: AroxCapital Ltd. (obefintlig)

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: De hävdar att de är belägna i Storbritannien men i verkligheten är det inte registrerat där, denna information är falsk.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton ger AroxCapital, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som AroxCapital erbjuder är: plattform AroxCapital Webtrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AroxCapital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

AroxCapitals webbplats
AroxCapitals webbplats

AroxCapital tillhandahåller efter hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live-diagram, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om AroxCapital 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: aroxcapital.com

📞 Telefonnummer: +442080894570 | +442080895941

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar AroxCapital. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på AroxCapital <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AroxCapital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, mycket viktig information saknas på dessutom, när man letar efter recensioner om AroxCapital vi bara hitta recensioner som är negativa och varnar för den här mäklaren. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 AMF (fransk finansregulator) läggs till AroxCapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF maj 2021 Varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till AroxCapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till varningen CM️ CMNV från september 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2022 har BCSC lagt till AroxCapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BCSC maj 2021 varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om AroxCapital? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

31 kommentarer om «AroxCapital: Betyg och kommentarer»

 1. Lola svar

  BCSC fördömde dem, jag tänker inte investera med dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lola, tack för din kommentar om AroxCapital. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Gloria svar

  I Spanien har CNMV fördömt detta företag, tydligen kommer det inte att dröja länge innan de hamnar i fängelse

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gloria, tack för din kommentar om AroxCapital. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.