Kommentarer till AroxTradeAssets

I denna avdelning vi analyserar mäklaren AroxTradeAssets (även kallad aroxtradeassets.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen AroxTradeAssets för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar AroxTradeAssets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: AroxTradeAssets.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i Storbritannien, men det finns inga bekräftande uppgifter, detta är helt falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AroxTradeAssets, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Hemkonto, bronskonto, silverkonto, guldkonto, platinakonto och diamantkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Konto Hem: minsta initiala insättning på $200, avkastning på 2.000% på 6 dagar.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $300, avkastning på 3.500% på 6 dagar.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $500, avkastning på 10.500% på 6 dagar.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $750, avkastning på 15.000% på 6 dagar.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $1.000, avkastning på 20.000% på 6 dagar.

Diamantkonto: Det finns ingen information.

 • La plattform att fungera som AroxTradeAssets erbjuder är: sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som AroxTradeAssets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

AroxTradeAssets webbplats
AroxTradeAssets webbplats

AroxTradeAssets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om AroxTradeAssets |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: aroxtradeasset.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på AroxTradeAssets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AroxTradeAssets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi är försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet. Dessutom, när vi letar efter recensioner om AroxTradeAssets, hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV AroxTradeAssets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om AroxTradeAssets? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

19 kommentarer om «AroxTradeAssets: Betyg och kommentarer»

 1. christian svar

  Hej. jag heter christian Jag är från Argentina. Jag föll också för LISA VALYs lögn. Nyligen. Jag har uppgifter om henne, ett körkortsfoto från Kalifornien. USA. Jag har väntat i två veckor på att överföra mina intäkter till mitt bankkonto, jag lämnar mina uppgifter ifall någon är intresserad. skriv till FORUMET

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Christian, tack för att du kommenterar AroxTradeAssets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Ricardo svar

   Hej Christian hon skrev detta till dig. Jag är Lisa från Los Angeles, Kalifornien, USA. Jag är i finansiellt tillväxtinstitut. Jag är också en handlare i bitcoin-valutaaktier och andra kryptovalutor har du investerat i optioner för handel med valutor tidigare?

 2. Danny svar

  Hur kan jag kommunicera med någon som lägger sin kommentar här Jag skulle vilja prata med någon om Arox handelstillgångar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Danny, skriv till detta forum och fråga vad du behöver veta, om vi kan hjälper vi dig också.

   Hälsningar.

 3. Gonzalo benjamin svar

  Miss angelcord2021 kontaktar mig på Instagram. Jag följer bara spelet, det är uppenbart för mig att det är en SCAM.

  Titta på Instagram för angelcord2021 så ser du det

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gonzalo, de är bedrägerier, tack för din information om AroxTradeAssets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Heber svar

  Hej min kontakt, en person som heter Lisa Valy på instagram, som bor i Kalifornien, sa att hon är kontoansvarig på binär marknadsföring på nätet (det här är hennes whatsapp-nummer,
  +1 (850) 778-3968)…. där han gjorde mig till ett investeringserbjudande på en plattform från Brocker express.Trading.Net där jag började med en investering på $ 200 ..

  Där jag på en vecka redan hade en vinst på 9,000 $ och för att ta ut pengarna var jag tvungen att betala en provision på 1350 $, betalade jag provisionen för att göra sändningen av Wells Fargo Bank och det visar sig att jag var tvungen att betala $ 500 mer reflektionsavgift, jag avslutar Efter att ha betalat den här avgiften blockerade jag WhatsApp, och jag kunde inte heller komma in i ExpressTradingNet-plattformen och det fanns ingen information om det.

  I ett försök att få tillbaka pengarna hittade jag dem igen, det berättar för mig att jag måste betala $ 300 mer för att lösa några fel, det händer att jag redan använde arox-handelstillgångarna, jag har betalat de $ 300 mer dollar igen och jag kan inte ta ut mina pengar, säger att jag måste betala för skatten "dop" -koden ... $ 140 mer. Annars kan jag inte få mina pengar. Jag säger till honom att skicka mig med PayPal, han säger att det inte är möjligt.

  Vilken utgång ger det mig, hur kan jag få tillbaka pengarna

  Jag kommer från Peru, jag har gjort betalningen i bitcoins till det här företaget, för vilket jag har bett Lisa Valy, min kontoansvariga, att betala mina pengar via PayPal och hon sa till mig att det inte är möjligt eftersom jag betalar $ 300 dollar i avgiften och nu visar det sig att jag måste betala 140 dollar mer för en "dop" -skattkod.

  Vad jag vill är att du ska hjälpa mig att återfå mina pengar som ligger i händerna på den här personen som bara ber mig om mer pengar för att göra sändningen och aldrig gör det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Heber, du är en bluff, tack för din information om AroxTradeAssets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. nestor svar

  För ett par dagar sedan kontaktade en "flicka" mig från Instagram, hennes smeknamn är angelcord2021. Och hon började prata med mig om att investera med henne från $ 300, vilket var väldigt pålitligt och till och med publicerar berättelser om handeln hon utför med deras respektive vinster, och hon sa också till mig att hon skulle få vinster från veckan, detta orsakar mig mycket tvivel sedan vinsten De var väldigt höga, så innan jag investerar undersöker jag om det verkligen är en bluff, och jag stöter på detta, så jag borde inte investera längre, det kan vara stabilt, det skulle vara bra om vi alla fördömde det kontot.
  hälsningar,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nestor, du är bedrägeri, tack för din information om AroxTradeAssets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. John svar

  Tack för informationen. Jag har inte bluffats. Om informationen är användbar kontaktade de mig på Instagram

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar, vi är glada att veta att vi kan hjälpa många människor, det ger oss styrka.

   Hälsningar och lycka till.

 7. ernesto svar

  Det är en bluff från början till slutet mäklaren de första dagarna slutar inte skriva till dig och insisterar på att skynda på insättningarna och sedan lämnar det dig på den klara sidan i det ögonblicket du är den desperata som försöker återhämta det investerade , lämna det bättre för att förlora det ursprungligen investerade än ett större belopp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ernesto, tack för din information om AroxTradeAssets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • jose svar

   Vad sägs om Ernesto, du kan lämna ditt mobilnummer för att kontakta dig. Jag blev också lurad av aroxtrade

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Jose, tack för din information om AroxTradeAssets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 8. Angeles svar

  Min erfarenhet var hemsk, jag var 15 dagar på att de gav mig pengarna men ingen svarar mig eller ringer eller mailar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angeles, tack för att du delar din erfarenhet med AroxTradeAssets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.