Kommentarer till AroxTradeAssets

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren AroxTradeAssets (Ă€ven kallad aroxtradeassets.com), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen AroxTradeAssets för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar AroxTradeAssets. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: AroxTradeAssets.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i Storbritannien, men det finns inga bekrĂ€ftande uppgifter, detta Ă€r helt falskt.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av AroxTradeAssets, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Hemkonto, bronskonto, silverkonto, guldkonto, platinakonto och diamantkonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Konto Hem: minsta initiala insÀttning pÄ $200, avkastning pÄ 2.000% pÄ 6 dagar.

Bronskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $300, avkastning pÄ 3.500% pÄ 6 dagar.

Silverkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $500, avkastning pÄ 10.500% pÄ 6 dagar.

Guldkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $750, avkastning pÄ 15.000% pÄ 6 dagar.

Platinakonto: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, avkastning pÄ 20.000% pÄ 6 dagar.

Diamantkonto: Det finns ingen information.

 • La plattform att fungera som AroxTradeAssets erbjuder Ă€r: sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som AroxTradeAssets tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en utmÀrkt punkt för mÀklaren.

AroxTradeAssets webbplats
AroxTradeAssets webbplats

AroxTradeAssets tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live-diagram, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om AroxTradeAssets |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: aroxtradeasset.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ AroxTradeAssets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget AroxTradeAssets Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi Àr försiktiga, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad av nÄgon myndighet. Dessutom, nÀr vi letar efter recensioner om AroxTradeAssets, hittar vi bara recensioner som Àr negativa och underhÄllande om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV AroxTradeAssets till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV juni 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om AroxTradeAssets? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

14 kommentarer om «AroxTradeAssets: Betyg och kommentarer»

 1. Gonzalo Benjamin svar

  Miss angelcord2021 kontaktar mig pÄ Instagram. Jag följer bara spelet, det Àr uppenbart för mig att det Àr en SCAM.

  Titta pÄ Instagram för angelcord2021 sÄ ser du det

  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Gonzalo, de Àr bedrÀgerier, tack för din information om AroxTradeAssets. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 2. Heber svar

  Hej min kontakt, en person som heter Lisa Valy pÄ instagram, som bor i Kalifornien, sa att hon Àr kontoansvarig pÄ binÀr marknadsföring pÄ nÀtet (det hÀr Àr hennes whatsapp-nummer,
  +1 (850) 778-3968)
. dĂ€r han gjorde mig till ett investeringserbjudande pĂ„ en plattform frĂ„n Brocker express.Trading.Net dĂ€r jag började med en investering pĂ„ $ 200 ..

  DÀr jag pÄ en vecka redan hade en vinst pÄ 9,000 $ och för att ta ut pengarna var jag tvungen att betala en provision pÄ 1350 $, betalade jag provisionen för att göra sÀndningen av Wells Fargo Bank och det visar sig att jag var tvungen att betala $ 500 mer reflektionsavgift, jag avslutar Efter att ha betalat den hÀr avgiften blockerade jag WhatsApp, och jag kunde inte heller komma in i ExpressTradingNet-plattformen och det fanns ingen information om det.

  I ett försök att fÄ tillbaka pengarna hittade jag dem igen, det berÀttar för mig att jag mÄste betala $ 300 mer för att lösa nÄgra fel, det hÀnder att jag redan anvÀnde arox-handelstillgÄngarna, jag har betalat de $ 300 mer dollar igen och jag kan inte ta ut mina pengar, sÀger att jag mÄste betala för skatten "dop" -koden ... $ 140 mer. Annars kan jag inte fÄ mina pengar. Jag sÀger till honom att skicka mig med PayPal, han sÀger att det inte Àr möjligt.

  Vilken utgÄng ger det mig, hur kan jag fÄ tillbaka pengarna

  Jag kommer frÄn Peru, jag har gjort betalningen i bitcoins till det hÀr företaget, för vilket jag har bett Lisa Valy, min kontoansvariga, att betala mina pengar via PayPal och hon sa till mig att det inte Àr möjligt eftersom jag betalar $ 300 dollar i avgiften och nu visar det sig att jag mÄste betala 140 dollar mer för en "dop" -skattkod.

  Vad jag vill Àr att du ska hjÀlpa mig att ÄterfÄ mina pengar som ligger i hÀnderna pÄ den hÀr personen som bara ber mig om mer pengar för att göra sÀndningen och aldrig gör det.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Heber, du Àr en bluff, tack för din information om AroxTradeAssets. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 3. nestor svar

  För ett par dagar sedan kontaktade en "flicka" mig frÄn Instagram, hennes smeknamn Àr angelcord2021. Och hon började prata med mig om att investera med henne frÄn $ 300, vilket var vÀldigt pÄlitligt och till och med publicerar berÀttelser om handeln hon utför med deras respektive vinster, och hon sa ocksÄ till mig att hon skulle fÄ vinster frÄn veckan, detta orsakar mig mycket tvivel sedan vinsten De var vÀldigt höga, sÄ innan jag investerar undersöker jag om det verkligen Àr en bluff, och jag stöter pÄ detta, sÄ jag borde inte investera lÀngre, det kan vara stabilt, det skulle vara bra om vi alla fördömde det kontot.
  hÀlsningar,

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Nestor, du Àr bedrÀgeri, tack för din information om AroxTradeAssets. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 4. John svar

  Tack för informationen. Jag har inte bluffats. Om informationen Àr anvÀndbar kontaktade de mig pÄ Instagram

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar, vi Àr glada att veta att vi kan hjÀlpa mÄnga mÀnniskor, det ger oss styrka.

   HĂ€lsningar och lycka till.

 5. ernesto svar

  Det Àr en bluff frÄn början till slutet mÀklaren de första dagarna slutar inte skriva till dig och insisterar pÄ att skynda pÄ insÀttningarna och sedan lÀmnar det dig pÄ den klara sidan i det ögonblicket du Àr den desperata som försöker ÄterhÀmta det investerade , lÀmna det bÀttre för att förlora det ursprungligen investerade Àn ett större belopp

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ernesto, tack för din information om AroxTradeAssets. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

  • jose svar

   Vad sÀgs om Ernesto, du kan lÀmna ditt mobilnummer för att kontakta dig. Jag blev ocksÄ lurad av aroxtrade

   • Rekommenderade mĂ€klare svar

    Hej Jose, tack för din information om AroxTradeAssets. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    HĂ€lsningar.

 6. Angeles svar

  Min erfarenhet var hemsk, jag var 15 dagar pÄ att de gav mig pengarna men ingen svarar mig eller ringer eller mailar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Angeles, tack för att du delar din erfarenhet med AroxTradeAssets. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *