Bux mäklare

Kommentarer till Arum Trade

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Arum handel (även kallad arumtrade.com), är en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas Arum Trade verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Arum Trade ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Arum Trade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: ARUM Trade LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu. 

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den regleras av VFSC.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Arum Trade, vi noterar att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Demokonto och riktigt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Demokonto: öva konto.

Verkligt konto: utnyttja upp till 1: 200.

Arum Trade kontotyper
Arum Trade kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Arum Trade erbjuder är: plattform MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Arum Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Arum Trade webbplats
Arum Trade webbplats

Arum Trade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Arum handel 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: www.arumtrade.com

📞 Telefonnummer: +52 55 85 26 5653

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Arum Trade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Arum handel <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Arum handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en mäklare som trots att den är reglerad ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Arum Trade, hittar vi många som är negativa och de varnar för den här mäklaren. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Arum Trade? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Arum Trade: Betyg och kommentarer»

 1. Guillermo svar

  De har inte svarat på meddelanden på fem dagar och jag kan inte ta ut mina pengar, vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Guillermo, tack för att du kommenterade Arum Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.