Asa-GP kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Handtag-GP (kallas även med namnet: asa-gp.com), är mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas Asa-GP verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Asa-GP ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Asa-GP ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Handtag-GP nämner att vara en del av: ingen information om detta.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i: Malaysia.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Asa-GP har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Asa-GP är mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Handtag-GPI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

Alfakonto: minsta initiala insättning € 3.000, 1:100 hävstång, exklusiva spreadar, marknadsinformation.

Betakonto: minsta initiala insättning € 500, omfattande utbildningsprogram, daglig teknisk analys av handeln, nyheter och forskningsverktyg.

La plattform att fungera som Asa-GP erbjuder är: plattform Metatrader 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Handtag-GP tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Asa-GP hemsida
Asa-GP hemsida

Handtag-GP ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, utbildningssektion, avsnitt med vanliga frågor, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Handtag-GP

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: asa-gp.com | asa-grp.com

📞 Telefonnummer: + 44 20 80773808

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Asa-GP. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Handtag-GP

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Asa-GP-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Asa-GP har en nära relation med Alpha Assets Group, Krypton mäklare, novared y Zeus konsultation, mäklare med dåligt rykte och klagomål mot honom, anklagad för lura dina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPMÄRKSAMHET!: mäklaren Handtag-GP är kopplat till 1000extra, Black Core, Alpha Assets Group, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Sammanfattning, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med ett fruktansvärt rykte och klagomål från reglerande enheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET
📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Asa-GP? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

13 kommentarer om «Asa-GP: Betyg och kommentarer»

 1. Glenda svar

  Investera inte i denna Asa_gp Metratrader5-plattform. De är säckar med rackare och bedragare. Gerardo Franco och Izan Latorre. En glib och ligga på hans läppar. De ger mig inte mina pengar tillbaka. De berättar trevliga saker till slut, det gör dig besviken.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Glenda, tack för att du skrev om Asa-GP. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Glenda svar

  Jag fördömer dessa bedragare och skurkar Gerardo Franco och Izan Latorre. Jag gjorde en insättning på $525 dollar +$32.00 dollar som Wester debiterade mig för provision. Jag hade precis börjat operera och de berättade om ett företagsbord. Denna pseudo rackare Izan. Han insisterade på att jag skulle begära kredit på Asa_gp. Jag lånade ut $4.000 1.000 och får mer vinst. Jag sa till honom att jag precis har börjat. Och sedan informerade han mig om att göra en kredit på XNUMX XNUMX dollar. Jag kunde inte få den summan. Jag gjorde ett åtagande och sa till honom att jag skulle betala krediten från vinsten. Den här rackaren av Izan krävde att jag skulle få. Och att han hade vunnit den kan han inte återvända. Jag sa åt honom att ge mig mina pengar tillbaka. Och än så länge har de inte levererat den till mig. Jag gick med på insisterande av kycklingen Gerardo Franco. Han blockerade mig, han insisterade alltid på att han skulle lägga till mig och tjäna pengar. Han skickade meddelanden till mig. Nu när jag ringer blockerar jag den. Jag berättade för honom om fallet och han sa åt mig att skicka en rapport som fördömde pseudo Izan. Men nu ringer inte ens den här rackaren från Gerardi. Tro inte på dessa smarta bedragare. Investera inte dina pengar på denna plattform. ASA_GP Jag sålde min bil.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Glenda, tack för att du skrev om Asa-GP. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, tack för att du skriver om Asa-GP. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Xavier svar

  UPPMÄRKSAMHET!!! till någon person som har blivit lurad av följande påstådda mäklare; ASA-GP, ALFA-ASSETS GROUP LIMITED OCH CRYPTON BROKER förblir inte tysta, vänligen kom med klagomål till skattekontoret i ditt land, jag kommer från Ecuador och här i mitt land är det många lurade av dessa tre påstådda mäklare som jag bara nämner och AKTA det viktigaste är att det finns verkliga bevis för att de är samma nätverk av bedragare, det vill säga samma personer är de från ASA-GP, ALFA ASSETS OCH CRYPTON BROKER lika bra som de hör det eftersom det finns bevis att de är samma personer, dessutom har det varit möjligt att verifiera många saker som att de fortsätter att fungera, stjäla och lura fler människor och myndigheterna i varje land kan inte göra någonting eftersom folk uppenbarligen förblir tysta och inte agerar av lämna in klagomål och ansluta sig till fler människor som drabbats av dessa skurkar. Det finns olika uppgifter om dessa tre påstådda mäklare som bankkonton och till och med namn på personer som bedragarna har skickat pengar till via Wester Union till landet Mexiko.
  Det är uppenbart att alla namn på de påstådda rådgivarna inte är riktiga eftersom falska namn alltid uppfinns för att leva i anonymitet, men det finns riktiga uppgifter om bankkontot i Mexiko och uppgifter om de som tagit emot pengar i Mexiko genom Wester Union och att jag Jag kommer att lämna här i den här kommentaren så att de som är i Mexiko kan rapportera dem;
  Namn på mottagaren av bankkontot i Mexiko: Info Mexicana de Servicios Mercantiles e Integrales SA de CV (vänligen de som bor i Mexiko rapportera detta företag som tillhör samma nätverk av bedragare)
  Kontonummer: 0114056000
  Mottagarens adress: Avenida De las Naciones, Ref. Avenida Insurgentes Sur, Dakota Street, Philadelphia Street
  CP. 3813 - Benito Juárez, Benito Juárez, Federal District
  NAMN PÅ BEDRÄGERANDE MÄNNISKOR SOM BOR I MEXICO: MIRIAM ELIZABETH TIRADO MIRANDA, OSCAR JULIAN SALAZAR CALDERA, SHARON ARLETI GARCIA SALAZAR, Vänligen ANMÄL DESSA MÄNNISKOR SOM BOR I MEXICO OCH OM DE VILL BEVISA PRO MIOFRANEOSCRI från MEXICO. RIKTIGT BEVIS PÅ ATT DU HAR.
  Och bra att fortsätta med denna kommentar, jag låter dig också veta att dessa 3 förmodade mäklare, speciellt ASA-GP och ALFA TILLGÅNGAR, använder betalningsgateways eller betalningsmedel som fungerar som terminaler för följande företag som jag kommer att nämna nedan och att det redan begärs till dessa företag som inte tillåter att ta emot fler betalningar via sina betalterminaler med kreditkort från de personer som blivit offer för dessa bedragares bedrägeri.

  PAYPAN PANAMÁ SA www. paypan .com.pa
  COINPAY www. myntbetalning .cr
  PAY2PAYwww. pay2pay .com .ec
  BAC Credomatic www. baccredomatic.com
  Kom och betala www. comeandpay .com

  Var försiktig, webbsidorna som jag just skrev är ett av de betalningsmedel som dessa bedragare använder för att råna många människor genom att få offren för bedrägeri att betala online med sina kreditkort via sina betalterminaler.
  Uppenbarligen uppmanas dessa företag som är betalningsmedel att inte längre låta dessa bedragare använda sina betalterminaler genom offrens kreditkort som faller i bedrägeri och lögner från detta nätverk av bedragare.
  Om du vill gå med i vår grupp kan du skriva till mig på detta FORUM för att få största möjliga mängd data och be om hjälp i grupp från personerna som skapat denna webbsida där du tack vare denna sida kan kommentera och uppmärksamma många människor på många bedrägerier av förmodade mäklare.
  Webbsidorna för de förmodade mäklarna som gör globala bedrägerier eftersom de även i USA stjäl är följande;
  www. asa-gp.com
  www. alpha-assets .com
  www. cryptonbroker.com

  OBS: SNÄLLA HJÄLP ATT SPRIDA DEN HÄR INFORMATIONEN SOM JAG HAR GJORT KÄNT FÖR ATT FÖRHINDRA DESSA BEDRAGARE FRÅN ATT STÄLLA FÖR ATT MÅNGA MÄNNISKOR TÄMNAR MÅLAR SINA HUS ELLER BILAR FÖR ATT SÄTTA I OCH SÄTTA IN MER PENGAR FÖR ATT DET ÄR FÖR ATT DET ÄR MÅNGA PENGAR OCH NÄR DU VILL TA UT GÖR DE DIN VERKSAMHET I NEGATIV OCH BER DIG ATT TÄNTA MER PENGAR FÖR OM DU INTE SÄTTAR IN MER PENGAR BERÄTTER DE DIG ATT DU KOMMER ATT FÖRLORA ALLT.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Javier, tack för din kommentar om ASA-GP. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan se hans recension här: ASA-GP

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • godis tagg svar

   Hej, god kväll, kan du ge mig din e-post så att du kan skicka informationen till mig? Tack

 5. Xavier V. svar

  Varna!!! Jag blev offer för bedrägeri av en påstådd mäklare vid namn Asa-Gp (www. Asa-gp .com) och dagen då jag upptäckte att ett annat företag som heter Alfa-Assets (www.alfa-assets .com) är samma personer av Asa -Gp. Jag har videor och inspelningar som bevis för att bevisa det

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Javier, tack för din kommentar om ASA-GP. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan se hans recension här: ASA-GP

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Davinia pina svar

  De vill inte returnera mina pengar, kan jag göra något?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Davinia Pina, tack för din kommentar om Asa-GP. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.