✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att Ascent Investment-bolaget är pålitligt. Vi fördjupade våra insikter i en grundlig webbplatsanalys, inspekterade noggrant varje element och granskade de grundläggande egenskaperna som definierar en pålitlig mäklare: dess plats, affärstillhörighet, regler och rykte.

Grundläggande information

🌐 webbplatsascentinvestmentsltd.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress27 Old Gloucester Street, London, Storbritannien, WC1N 3AX
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-01-18
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

Ascent Investments brist på transparens är uppenbar genom att inte avslöja vilket moderbolag det tillhör. Vi är särskilt oroade över påståendet att företaget är beläget i Storbritannien, eftersom vi misstänker att denna information kan vara felaktig. Dessa avvikelser väcker allvarliga frågor om integriteten och tillförlitligheten hos Ascent Investment.

Vad är Ascent Investment?

Efter att ha genomfört en grundlig analys av företagets hemsida kan vi dra slutsatsen att Ascent Investment presenterar sig som en mäklare som erbjuder en mängd olika finansiella instrument, inklusive kryptovalutor, kontrakt för skillnader (CFD), valuta och råvaror.

Kontotyper

Företaget har tre typer av konton:

kontonInvesteringar
Grundläggande nybörjare $500
Pro$5.000
Premie $10.000

Information på webben

ascent investments webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen för Ascent Investering, vilket är ascentinvestmentsltd.com . Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +1 862 399 0544 / +1 773 657 9431

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

* Reglering av Ascent Investering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

???? slutlig bedömning av Ascent Investering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Ascent Investering och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Ascent Investments presenterar sig som en handelsplattform som erbjuder ett brett utbud av tjänster för kryptovalutor, contracts for difference (CFD), utländsk valuta (valuta) och råvaror. Även om den påstår sig vara baserad på en plats som anses säker, såsom Storbritannien, misstänker vi att denna information kan vara felaktig och avsedd att vilseleda kunder. Dessutom tyder bristen på detaljer om dess reglering att företaget inte övervakas av någon tillsynsenhet, vilket gör det till ett osäkert alternativ för investerare.

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Ascent Investments News:

datum Uppdatering – nyheter
2024 juniKlagomål mot Ascent Investments från finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Ascent Investments.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Ascent Investments

Hur man rapporterar Ascent-investeringar

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Ascent investeringar?

Självklart! Det finns mycket bättre och säkrare alternativ på finansmarknaden. Vi rekommenderar att du utforskar vår ranking av de bästa mäklarna, där du hittar pålitliga och väletablerade alternativ som passar dina investeringsbehov.

Hur kan jag anmäla Ascent investeringar?

Processen för att rapportera till Ascent Investments kan variera beroende på din plats. Vi föreslår att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för specifik vägledning om hur du ska gå vidare. Om du behöver ytterligare hjälp, lämna oss gärna en kommentar om denna recension

¿Es Ascent investeringar pålitlig?

Tyvärr är Ascent Investments inte pålitliga. Bolaget saknar avgörande information och har även anmälts av en skattemyndighet. Dessa faktorer väcker allvarliga tvivel om din integritet och tillförlitlighet som mäklare.

Hur man får pengar från Ascent investeringar?

Om du funderar på att få tillbaka ditt kapital från Ascent Investments rekommenderar vi att du läser vår detaljerade guide om processen att återvinna pengar från ett bluffföretag. I den hittar du konkreta steg och användbara tips för att starta proceduren effektivt. här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ASCENT INVESTERINGAR: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Julio Casas D. svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Julio Casas D., tack för att du skriver om ASCENT INVESTERINGAR. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *