✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommenterar Atirox

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Atirox (även kallad atirox.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Atirox för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Atirox. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Atirox Inc.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Atirox, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Micro-kontot, Fix-kontot, det klassiska kontot och Pro-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Konto Mikro: minsta initiala insättning på $ 1, hävstång upp till 1: 1000, spridning från 3.0 punkter, minsta parti på 0,01, marginalanrop på 100%, stopp av 50%.

Fixa konto: minsta initiala insättning på $ 10, hävstång upp till 1: 500, spridning från 2.4 punkter, minsta parti på 0,01, marginalanrop på 75%, stopp av 50%.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $ 50, hävstång upp till 1: 500, spridning från 1.1 punkter, minsta parti på 0,01, marginalanrop på 70%, stopp av 30%.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $ 300, hävstång upp till 1: 300, spridning från 0.05 punkter, minsta parti på 0,1, marginalanrop på 100%, stopp av 50%.

Atirox kontotyper
Atirox kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Atirox erbjuder är: MT4-plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Atirox tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Atirox webbplats
Atirox webbplats

Atirox tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, blogg (även om det är på engelska), finansiella nyheter (även om det är på engelska), utbildningssektioner, ekonomisk kalender, valutakurser, handlarens kalkylator, verkligen inte mycket mer än detta .

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Atyrox |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: atirox.com

Telefonnummer: + 60327112834

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Atyrox <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Atirox är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder när man letar efter recensioner om Atyrox Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet: i juni 2020 lCNMV (spansk finansregulator) har lagt till Atirox i sin svarta lista över obehöriga mäklare.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”453″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Atirox: Betyg och kommentarer»

 1. Santiago Navas svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago Navas, tack för att du skrev om Atirox. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *